gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Piše ti iznad sličice,pa pročitaj....!
I pazi kako se izražavaš,
to je prvak sveta ! Treba da se poštuje ta činjenica.
Ne pratim boks, ali nije li Klicko prvak sveta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piše ti iznad sličice,pa pročitaj....!
I pazi kako se izražavaš,
to je prvak sveta ! Treba da se poštuje ta činjenica.
Ne pratim boks, ali nije li Klicko prvak sveta?
Jeste,ali u drugoj asocijaciji.
Znaš da postoje tri asocijacije/udruženja.
Ne mogu sada da se setim njihovih naziva.
A da li je nekada bio mec Klicko-Valujev.Ako nije voleo bih da bude.
-------------------------------Mislim da je taj meč bio sredinom prošle godine.
Nisam gledao i ne znam ishod.
Možda i za ujedinjenje titule.....!?
Pojma nemam.
Prošaraj Y-tubom,možda natrčiš !
.. 

Samo naprad Sarkozi - ubico EU .....
MARINA LE PEN - KOJA TENUTNO VODI NA ANKETAMA POPULARNOSTI U FRANCUSKOJ OBECALA JE IZLAZAK FRANCUSKE IZ NATO I PRODUBLJIVANJE ODNOSA SA RUSIJOM - KAO ODGOVOR NA SULUDU POLITIKU SARKOZIJA ...
Ova Le Pen uopste nije glupa kako sam ja ranije mislio - ona je ocito citala analize Kisindzera o nevoljama u koje su upali Francuzi posle stvaranja Poljske ....
ПАРИЖ, 13 апр - РИА Новости. Глава крайне правого французского Национального фронта Марин Ле-Пен в случае победы на президентских выборах обещает обеспечить выход Франции из НАТО и углубить сотрудничество с РФ.
Aj prestani da upotrebljavas rec slatka, ides mi na zivce.
Libija je jedna zemlja koja zasluzuje slobodu i demokraciju jer to je zemlja koja ima puno lijepih predjela i ima lijepe gradove i lijepe plaze i pustinju tako da je to cjelokupno jedna lijepa zemlja u kojoj postoje razna plemena kao sto su Tuarezi koji lutaju pustinjom.Amerika mora pomoci Libijskom narodu jer Libijski narod vapi za pomoc i zeli da se drzava Libija preuredi u demokratsku drzavu koja ce biti saradnik Amerike i koja ce biti jedna od vaznih drzava koje ce imati profita od nafte koja je najkvalitetnija u Libiji.
Marin Le Pen: Verujem da je EU mrtva, na 3:47.
Tuarezi podrzavaju Gadafija.
Oni su samo zavedeni a svi Libijci su za promijene u Libiji i niko ne podrzava Gadhafija.Poslije oslobodjenja Tuarezima ce biti oprosteno i oni ce moci da budu sastacvni dio Libijske drzave i moci ce da uzivaju u plodovima rada i Libiji.Inace Libija ce se urediti kao demokratska drzava a imat ce posebni Islamski tip drzave.
17.44 – Амерички авиони наставили да нападају либијску противваздушну одбрану и после предаје команде НАТО-у, саопштио Пентагон.