RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cujte, ako ste gledali Chuck Norrisa onda ste mogli uvidjeti Americki mentalitet da je Chuck Norris spreman pomoci svakome i da mu izadje u susret jer tako su Amerikanci odgajani da pomognu slabasnima i da pomognu njihovom razvoju.Inace Libija ce crpiti naftu i prodavace je tako da ce Amerika sigurno nadgledati prodaju kako bi mogla pomoci Libiji u prodaji nafte jer Amerika je jedna zemlja ko0ja zeli nauciti Libiju dobroj ekonomiji.

Nadam se da se i ti smejes dok pises ovo... Ovo je definitivno nenormalno zabavan forum... :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha:
Svaka cast

Управо тако господине Минго, видим да си успео да проникнеш у душу херојског и милосрдног Америчког народа. Иначе, у мом граду постоји Амерички кутак, Американ корнер такозвани, у који ја редовно свратим и читам магазине Тајм и Ролинг Стоун, као и многе друге новине и часописе.

.auuuuuuuu al si ti podvojena lichnost ,sam sebi persirash .....................pravi si amerikanac..............:hahaha::rotf::rotf:

Иначе кад одем у Амерички кутак, или како га ја зовем "кутак за срећни тренутак", увек се развеселим и душа ми је пуна јер тамо има свега за свакога. Иначе у тој просторији стоји једна велика Америчка застава и увек се испуним топлином када је видим, јер се сећам колико су нама помогли у борби за свргавање диктатура, као и подршке коју свакодневно дају демократским властима и Европским вредностима у Србији.
Иначе господине Минго препоручујем вам да посетите Амерички кутак у Новом Пазару, сигуран сам да тамо постоји та установа јер Санџак је веома битан регион за наше Америчке пријатеље. Имаћете могућност да читате љихове часописе, књиге, бесплатно користите интернет, као и да похађате бројне семинаре и радионице. Увек ће вас дочекати љубазно особље, тако да стварно вреди посетити Амерички кутак и осетити дух љубави, разумевања и демократије.

slab si za minga... zato pali.....

Ливию покинул министр иностранных дел, один из ближайших соратников Муамара Каддафи и бывший глава разведки Мусса Кусса. Он прилетел в Лондон и попросил там политического убежища, потому что «больше не хочет представлять правящий в Ливии режим». МИД Великобритании этот шаг поощряет и призывает окружение Каддафи последовать примеру Куссы.
Кусса родился в 1949 году, в 1978-м окончил американский университет штата Мичиган, получив диплом социолога.

http://www.gazeta.ru/politics/2011/03/31_a_3570833.shtml

GOSPODO ANTIGLOBALISTI , NE ZAPOSLJAVAJTE ONE KOJI SU ZAVRSILI MICIGENSKI UNIVERZITET !!!

.mene zanima dali ti izdajnici znaju da su im porodice ostale u libiji ...........................trebalo bi gadafi da se posluzi izraelskom metodom ,kad neko napravi sranje od palestinaca oni i njegovoj blizoj i daljoj rodbini srushi kuce i uzmu sve shto imaju ...............

Nadam se da se i ti smejes dok pises ovo... Ovo je definitivno nenormalno zabavan forum... :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::hahaha:
Svaka cast

Мени јесте забавно и радујем се кад прочитам неки проевропски текст или када неко похвали демократску власт, али страшно се изнервирам и паднем у очај када неко пропагира клерофашистичке ставове или подржава диктаторе који врше холокауст над сопственим становништвом. Иначе имам срчаних проблема па не смем баш да се нервирам, али увек успеју да ме избаце из такта неки провокатори и некултурни шовинисти, па почне да ме срце боли и убрзано ради. Али онда пустим Бајагу, великог борца за демократију и човека који је певао на Тадићевој кампањи, и увек се развеселим и паднем у еуфорију.

Само за "ЗАПРШКА &МИНГО":

Guantanamo is an evolutionary experiment
US detention centre can remain open as long as the "war on terror" continues, with no end in sight.
Lisa Hajjar Last Modified: 29 Mar 2011 13:42

Experimenting in unfreedom

In total, 89 prisoners have been approved for transfer because it has been determined that they are "no longer an unprivileged enemy combatant".

The "no longer" denotes a stubborn refusal on the part of the US government to acknowledge mistakes, a whitewash of the deeply flawed process that landed 779 people in Guantanamo since the prison opened in January 2002.

Of the cleared prisoners, 58 are Yemenis. In early 2010 Obama froze repatriations to Yemen, declaring that the situation there is too "unsettled".

This decree came in the wake of the 2009 Christmas day underpants bombing attempt by Umar Farouk Abdulmutallab, a Nigerian who allegedly was inspired by the Yemen-based US citizen Anwar al-Awlaki of AQAP (al-Qaeda in the Arabian Peninsula) notoriety.

Hunger striking is one of the only means available to detainees to protest their unjust and endless predicament.

In the past, the military told journalists how many detainees at any given time were participating in the hunger strike.

Under Obama, that information is no longer provided, so it is impossible to know how many currently are force fed Ensure through nasal tubes to prevent them from starving themselves to death.

20101116201837804876_20.jpg

Не дотиче то њих.Лова је у питању.
Знам да су жути плаћали 40 евра за писање подобних коментаре Јутјуб клипова.Конкретно знам за онај о награђеном полицајцу који говори младићу :"Мој Београд си дошао да ломиш...".Ту се водио прави интернет рат.
Не знам колико добијају ова двојица.Можда је тарифа повећана обзиром на количину идиотских фраза које износе у својим постовима.

Гадафи мора пасти за добробит читавог човеланства. Добро је што се Американци мобилишу, то само може изаћи на добро за човечанство. Људска права и демократија су највећа вредност, зато дајем пуну подршку Америци и Либијским побуњеницима, лично бих дошао у Триполиу да Гадафија повучем за бркове. Гадафи није никакав наш пријатељ, он је подржао касапина Милошевића, наши прави пријатељи и савезници су Америка и НАТО који су га свргли и донели нам демократију и живот као у рају,у поређењу са прошлошћу, а тек ће да буде стварно као у рају, када уђемо у Европску Унију.

Blago onoj bukvi sa koje si sišao.
Kad tad proglasiće je za Evin pardon majmunski vrt.

Мени јесте забавно и радујем се кад прочитам неки проевропски текст или када неко похвали демократску власт, али страшно се изнервирам и паднем у очај када неко пропагира клерофашистичке ставове или подржава диктаторе који врше холокауст над сопственим становништвом. Иначе имам срчаних проблема па не смем баш да се нервирам, али увек успеју да ме избаце из такта неки провокатори и некултурни шовинисти, па почне да ме срце боли и убрзано ради. Али онда пустим Бајагу, великог борца за демократију и човека који је певао на Тадићевој кампањи, и увек се развеселим и паднем у еуфорију.

A OMILJENA PESMA "ZIVOT JE NEKAD SIV, A NEKAD ZUT" A? :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf: :rotf:

Не дотиче то њих.Лова је у питању.
Знам да су жути плаћали 40 евра за писање подобних коментаре Јутјуб клипова.Конкретно знам за онај о награђеном полицајцу који говори младићу :"Мој Београд си дошао да ломиш...".Ту се водио прави интернет рат.
Не знам колико добијају ова двојица.Можда је тарифа повећана обзиром на количину идиотских фраза које износе у својим постовима.

Немам никакве материјалне користи због овога што пишем овде. Не добијам ни цвоњка. Буквално.
Али свакако да имам интерес због чега ово радим. Мој интерес је Европска Србија као мирна и сталбилна држава, земља задовољних и богатих људи. Ето зато сам ја оволико упоран и борим се као лав.
Такође ускоро отварам Лесковачки роштиљ и постајем мали привредник. Због тога ми је у интересу да победи коалиција око Демократске Странке, јер уколико победе мрачне клерофашистичке снаге које ће нас вратити у деведесете, мој посао ће пропасти јер ће народ стравично осиромашити и нико неће имати пара да купује пљескавице, ћевапе и пилеће батаке. Такође подржавам и независно Косово и аутономију за Санџак под Зукорлићем, јер ће тада становништво из тих крајева се доселити у мој град. Тиме ћу ја имати више муштерија који ће куповати роштиљске производе код мене.
Још уколико уђемо у Европску Унију, тада ће се стандард грађана и грађанки Србије рапидно и вртоглаво повећати, тако да ћу продавати на хиљаде пљескавица, вешалица и ћевапа дневно. Тиме ћу и ја постати енормно богат и имаћу новца да сасвим солидно живим и да сваке године идем на Ибицу и сваке године у Берлин на "Love Parade"(параду љубави). Биће то живот као из снова и зато сви као један морамо подржати председника и владу јер они су наши борци равни Карађорђу и Милошу Обилићу, само што бију неке нове и модерније битке.

Udarili ameri na svoje saveznike u libiji. udarili na gadafija. pre samo godinu dana republikanski predsednicki kandidat mekejn je bio tamo i obecavao gadafiju americke avione.
dodjose ti avioni, samo ne bas kako su obecani. mislim da su korejski kim i lukasenko jedini diktatori koje amerika ne podrzava. gde god je neki negativac, dobar je amerima.

a ja gadafija vidim kao tita. muci svoje sunarodnike, a bio je poznat sto je cak i u inostranstvo slao svoje ubice da ubijaju imigrante. i on bi voleo da umre kao tito dok je na vlasti.
a to je tako jasno, cim je neko na vlasti vide od 10 god, sigurno je diktator, ili je bar opasno autoritativan. sto duze na vlasti to gore.

mene je posebno sramota sto ga toliko srba podrzava. meni nije bitno da li mene neko gotivi. ima likova koji me stvarno gotive, a ja njih prezirem, jer su losi ljudi.

bitno je da li je gadafi dobar ili los. los je.
obama dobar ili los? los je.

bravo. sve si rekao.

A OMILJENA PESMA "ZIVOT JE NEKAD SIV, A NEKAD ZUT" A? :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf: :rotf:

Што не може нико можеш ти. Омиљена песма од Бајаге. Подсећа ме на нашег лидера Бориса Тадића и увек се развеселим кад је чујем, а некад ми знају поћи и сузе на очи. Такви људи као он се ретко рађају. А од осталих песама волим песму "Лепа Јања рибарева кћи" и сматрам да је та нумера врхунац рокенрола.
Од народне музике највише волим Мирослава Илића, славуја из Мрчајеваца, легенду, великог човека и борца за демократију. Увек када се напијем пустим њега. Тај човек је много задужио ову земљу, и најмање што би могли да учинимо је да га поставимо за министра културе. Омиљена песма од њега ми је "девојка из града", која у мени буди најдубље емоције и сећа ме на младост када сам наватавао сојке из Београда по родном селу и оргијао са њима по шљивицима и ливадама.

Немам никакве материјалне користи због овога што пишем овде. Не добијам ни цвоњка. Буквално.
Али свакако да имам интерес због чега ово радим. Мој интерес је Европска Србија као мирна и сталбилна држава, земља задовољних и богатих људи. Ето зато сам ја оволико упоран и борим се као лав.
Такође ускоро отварам Лесковачки роштиљ и постајем мали привредник. Због тога ми је у интересу да победи коалиција око Демократске Странке, јер уколико победе мрачне клерофашистичке снаге које ће нас вратити у деведесете, мој посао ће пропасти јер ће народ стравично осиромашити и нико неће имати пара да купује пљескавице, ћевапе и пилеће батаке. Такође подржавам и независно Косово и аутономију за Санџак под Зукорлићем, јер ће тада становништво из тих крајева се доселити у мој град. Тиме ћу ја имати више муштерија који ће куповати роштиљске производе код мене.
Још уколико уђемо у Европску Унију, тада ће се стандард грађана и грађанки Србије рапидно и вртоглаво повећати, тако да ћу продавати на хиљаде пљескавица, вешалица и ћевапа дневно. Тиме ћу и ја постати енормно богат и имаћу новца да сасвим солидно живим и да сваке године идем на Ибицу и сваке године у Берлин на "Love Parade"(параду љубави). Биће то живот као из снова и зато сви као један морамо подржати председника и владу јер они су наши борци равни Карађорђу и Милошу Обилићу, само што бију неке нове и модерније битке.

Сличне разлоге је наводио онај лик са Јутјуба када смо га провалили.Наравно, без ове о КиМ, јер би смо га разапели.И није помињао лесковачки роштиљ.
Али, надам се да ће модерација адекватно реаговати и санкционисати твоје директно подривање државног суверенитета што подразумева и увреду институције државе.

Што не може нико можеш ти. Омиљена песма од Бајаге. Подсећа ме на нашег лидера Бориса Тадића и увек се развеселим кад је чујем, а некад ми знају поћи и сузе на очи. Такви људи као он се ретко рађају. А од осталих песама волим песму "Лепа Јања рибарева кћи" и сматрам да је та нумера врхунац рокенрола.
Од народне музике највише волим Мирослава Илића, славуја из Мрчајеваца, легенду, великог човека и борца за демократију. Увек када се напијем пустим њега. Тај човек је много задужио ову земљу, и најмање што би могли да учинимо је да га поставимо за министра културе. Омиљена песма од њега ми је "девојка из града", која у мени буди најдубље емоције и сећа ме на младост када сам наватавао сојке из Београда по родном селу и оргијао са њима по шљивицима и ливадама.

losa kopija minga:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

losa kopija minga:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:

Каква копија? Минго је исламиста, а ја сам демократа и Европејац. Више он мене копира са својом подршком Америци, чак сам приметио и да преписује неке моје реченице и мисли.

Zelio bih reci da sam iskreni islamista i da sam za u sustini Islamsku drzavu na celu sa Serijatom.Ali ipak ovdje iznosim nesto sto je kao kompromis uslijed slijeda dogadjaja da je mozda bolje i da se uvede demokracija nego da se trpi diktatura jer preko demokracije se narod Libije moze docepati Islamske vlasti voljom naroda preko izbora.Inace istina je da podrzavam Ameriku u ovim sukobima i zelim im da uspiju zastititi ustanike jer ti Ustanici zele da od Libije naprave slobodnu drzavu jer Islamska drzava je u sustini slobodna drzava koja pazi na prava covjeka.Uvodjenjem demokracije ce Libija imati dodvoljno prava covjeka ali ce i Libijski narod sacinjavati jednu muslimanksu zajednicu koja ce se moliti Allahu u Dzamijama i voljeti Allaha i svoju otadzbinu.

Inace sada moram otici u Dzamiju da klanjam Sabah.

Libija mora postati zemljom muslimana i zemljom demokracije koja ce uzrokovati oslobodjenjem LKibijskog naroda od diktature koju sprovodi Gadhafi.Mislim da je svima jasno da je Gadhafi diktator i da njemu sleduje sudjenje slicno kao Sadamu Husejnu i njemu ce suditi narod zato sto je pucao u svoj narod.Inace Libija je lijepoa zemlja koja ima lijepe pustinje i lijepo more tako da ona moze biti turisticka atrakcija.Inace poslije rata se mora vidjeti da se naprave Dzamije koje su unistene i one koje su runiirane jer Gadhafi nije stedio ni Dzamije tako da ce se njemu suditi9 i zbog toga.Zelim da se napravi puno DFzamija u Libiji i da Libijom odzvanjaju glasovi Ezana i da ljudi masovno odlaze u Dzqamiju kako bi se klanjali Allahu.

Libija mora postati zemljom muslimana i zemljom demokracije koja ce uzrokovati oslobodjenjem LKibijskog naroda od diktature koju sprovodi Gadhafi.Mislim da je svima jasno da je Gadhafi diktator i da njemu sleduje sudjenje slicno kao Sadamu Husejnu i njemu ce suditi narod zato sto je pucao u svoj narod.Inace Libija je lijepoa zemlja koja ima lijepe pustinje i lijepo more tako da ona moze biti turisticka atrakcija.Inace poslije rata se mora vidjeti da se naprave Dzamije koje su unistene i one koje su runiirane jer Gadhafi nije stedio ni Dzamije tako da ce se njemu suditi9 i zbog toga.Zelim da se napravi puno DFzamija u Libiji i da Libijom odzvanjaju glasovi Ezana i da ljudi masovno odlaze u Dzqamiju kako bi se klanjali Allahu.

normalno da zapadu odgovara islamisticka teroristicka libija, zato i skidaju gadafija

Ливию покинул министр иностранных дел, один из ближайших соратников Муамара Каддафи и бывший глава разведки Мусса Кусса. Он прилетел в Лондон и попросил там политического убежища, потому что «больше не хочет представлять правящий в Ливии режим». МИД Великобритании этот шаг поощряет и призывает окружение Каддафи последовать примеру Куссы.
Кусса родился в 1949 году, в 1978-м окончил американский университет штата Мичиган, получив диплом социолога.

http://www.gazeta.ru/politics/2011/03/31_a_3570833.shtml

GOSPODO ANTIGLOBALISTI , NE ZAPOSLJAVAJTE ONE KOJI SU ZAVRSILI MICIGENSKI UNIVERZITET !!!

1978. - znaci Gadafi ga je skolovao u Americi, postavio ga za ministra, napravio coveka od njega i eto kako mu je vratio.

Такође ускоро отварам Лесковачки роштиљ и постајем мали привредник. Због тога ми је у интересу да победи коалиција око Демократске Странке, јер уколико победе мрачне клерофашистичке снаге које ће нас вратити у деведесете, мој посао ће пропасти јер ће народ стравично осиромашити и нико неће имати пара да купује пљескавице, ћевапе и пилеће батаке.

ko te sisa
meni ce Momo dati 1000 evra + letovanje u Bregi za ovo sto ga podrzavam :mrgreen:

Libija je jedna lijepa zemlja i libijski narod je jedan lijep narod koji želi slobodu i demokraciju. Libija je jedna lijepa država puna prijelepih pustinja i mora, od kojih svakome muslimanu prosto zastaje dah. Libija je jedna slatka zemlja koja treba da bude posjećena i koja treba da bude uzor svim Islamskim zemljama jer je tako lijepa da se od ljepote ne mozeš nagledati. Došlo je vreme da se Libija oslobodi Gadafijeve tiranije i da krene putem slobode, razvoja i prosperiteta i da se uvede demokracija Šerijata. Libija je zemlja koja zaslužuje slobodu a sloboda je ta koja zahteva od Gadafija da se povuče iz politike i da se preda Haškom tribunalu kako bi mu se sudilo za sve zločine koje je počinio nad libijskim narodom. Libija će biti slobodna!

Alahu Akbar

Libija je jedna lijepa zemlja i libijski narod je jedan lijep narod koji želi slobodu i demokraciju. Libija je jedna lijepa država puna prijelepih pustinja i mora, od kojih svakome muslimanu prosto zastaje dah. Libija je jedna slatka zemlja koja treba da bude posjećena i koja treba da bude uzor svim Islamskim zemljama jer je tako lijepa da se od ljepote ne mozeš nagledati. Došlo je vreme da se Libija oslobodi Gadafijeve tiranije i da krene putem slobode, razvoja i prosperiteta i da se uvede demokracija Šerijata. Libija je zemlja koja zaslužuje slobodu a sloboda je ta koja zahteva od Gadafija da se povuče iz politike i da se preda Haškom tribunalu kako bi mu se sudilo za sve zločine koje je počinio nad libijskim narodom. Libija će biti slobodna!

Alahu Akbar

Au... cela familija mu ovde...

Vaistinu akbar...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back