RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi, Zaprska je onaj Sudanac sto tovari Minga :mrgreen:
samo opusteno ne nasedajte na provokacije :D
Шта имате против људи црне боје коже? Шта имате против господе хомосексуалаца? Зашто свуда просипате фашистичке идеје и пропагирате геноцид? Због вас никад нећемо ући у Европу. Овај форум читају разни људи, можда и неко комесар из Европске Уније, па кад ово види можете увалити сопствену земљу и будућност наше деце у озбиљне проблеме.
Ако не желите да живите у јакој и стабилној, модерној и богатој Европској Србији у којој се поштују закони, онда идите у Русију, Кину или Иран, а немојте овде нама да правите проблеме.

BEZ'TE NOGE IL VAS POSRAH :hahaha:

article-1371595-0B6884FB00000578-565_964x468.jpg

article-1371595-0B68843F00000578-957_964x537.jpg

MAD MAX FAZON z:D

article-1371595-0B678DA900000578-443_470x423.jpg

article-1371595-0B67A0E400000578-345_964x656.jpg

Znaci to su ti civili koju su za demokratiju , a protib Gadafija ??????
Bas deluju civilno .
Izgleda da je doslo vreme da se vrate u svoje maticne drzave i poloze racune pentagonu na sta su slupali lovi amerckih porzskih obveznika .

Ja razmisljam da poslije rata u demokratsku Libiju odem i da sa kamilama kampujem u pustinju jer pustinja mi se dopada i volim Libiju jer to je zemlja muslimana koji hoce demokraciju jer to je veliki uspjeh za muslimanski narod sto je ustao i podigao glas protiv diktatora.

Islam i demokratija je nespojivo. Sto na zaplaka nad sudbinom muslimana u Saudiskoj Arabiji koji ni ustav nemaju. Ili imaju koliko i ti mozga.

Како вас није срамота? Како немате нимало захвалности. Да није те Америке, коју ти називаш нацистичком, ти данас неби имао интернет и живео у богатој и демократској земљи. Неби имао ни струје и цркавао би од глади. Не разумем тај мазохизам код Срба и потребу за самоуништењем. Америка, НАТО и Европска Уноија су наши највећи пријатељи и ко то не види он је заиста оперисан од мозга. Требало би у знак захвалности да окачиш
Америчку заставу на прозор и свако јутро кад устанеш да певаш њихову химну.

Први интернет сервер су направили Швајцарци 1989. године

Kao sto mozete vidjeti sa mape Libija je najljepsa zemlja i ona ima puno ravnice i lijepih uzivisina tako da se planina nalazi na granici sa Chadom.Mnogo volim Libiju jer bih volio zajedno sa mojim Bosnjacima iz Bosne da se odselimo za Libiju kako bi smo zivjeli lijepo u toj zemlji ali ne u ovoj Gadhafijevoj Libiji nego u demokratskoj Libiji koja je slatka i lijepa.

Javi kad krenete.Ja častim 'leb i marmaljadu.....!
Za usput.....!

Шта имате против људи црне боје коже? Шта имате против господе хомосексуалаца? Зашто свуда просипате фашистичке идеје и пропагирате геноцид? Због вас никад нећемо ући у Европу. Овај форум читају разни људи, можда и неко комесар из Европске Уније, па кад ово види можете увалити сопствену земљу и будућност наше деце у озбиљне проблеме.
Ако не желите да живите у јакој и стабилној, модерној и богатој Европској Србији у којој се поштују закони, онда идите у Русију, Кину или Иран, а немојте овде нама да правите проблеме.

Mi nemamo nista protiv Crnaca ali tvoja amerika je od njih pravila robove,mucila ih i ubijala,isto ste radili i Indijancima,oduzeli ste im zemlju i danas dan zive po rezervatima.A pitao si mene sta imam protiv nacista i rasista(amera),i sam si konstatovao kako su nam oni dobro doneli.Odgovori ti meni dali su mi dobro doneli tako sto mi je pola komsiluka poginulo od bombi.Ili tako sto smo svi ozraceni od osiromasenog uranijuma ali zracenje nema granice tako da su i sve susedne zemlje ozracene!
Smrt klerofasistickoj americi i njihovim ss divizijama iz francuske,nemacke,engleske,belgije,holandije,italije i tako redom!Sovinisti prokleti!
Samo za tebe mingo(zaprska)

Znaci to su ti civili koju su za demokratiju , a protib Gadafija ??????
Bas deluju civilno .
Izgleda da je doslo vreme da se vrate u svoje maticne drzave i poloze racune pentagonu na sta su slupali lovi amerckih porzskih obveznika .

Sve je to olos koji radi za amerikance i njihov interes da otmu naftu od Libije.Gadafi je tolko ucinio za svoj narod da ga treba staviti kao ikonu a ovi belosvetski olosi sto bombama hoce da dovedu bagru na vlast ako ima boga dobice sto su zasluzili.Bice njima kuku i jao kad bombe pocnu da gruvaju i po njihovim gradovima.To sto oni misle da njima niko nista ne moze to neka okace macoru o rep.

Islam i demokratija je nespojivo. Sto na zaplaka nad sudbinom muslimana u Saudiskoj Arabiji koji ni ustav nemaju. Ili imaju koliko i ti mozga.

Mislim da moze biti spojivo ako se dobro rasporede pravila.Inace u Saudijskoj Arabiji je jedini Ustav Kur'an i narodu nista ne fali jer se pita samo Kralj i on je jedina vlast u zemlji.

Ja razmisljam da poslije rata u demokratsku Libiju odem i da sa kamilama kampujem u pustinju jer pustinja mi se dopada i volim Libiju jer to je zemlja muslimana koji hoce demokraciju jer to je veliki uspjeh za muslimanski narod sto je ustao i podigao glas protiv diktatora.

E Mingo, Mingo... to bi ti, da ideš sam u pustinju sa kamilama jer ti se dopada... c, c, c.

Gledam ovu bežaniju pobunjenika i mogu samo da se divim libijskim putevima... u odličnom su stanju. :ok:
Da kojim slučajem imaju puteve kao u Srbiji, teroristi bi morali da stanu i bore se. I na taj način Gadafi čuva živote svog naroda. ;)

Gledam ovu bežaniju pobunjenika i mogu samo da se divim libijskim putevima... u odličnom su stanju. :ok:
Da kojim slučajem imaju puteve kao u Srbiji, teroristi bi morali da stanu i bore se. I na taj način Gadafi čuva živote svog naroda. ;)

:hahaha: i ja sam se odusevio kakve puteve imaju :D
a i dobra kola imaju, u Srbiji bi bili osudjeni na nekog trulog stojadina ili juga sa kojim bi mogli samo da se slikaju :neutral:

Mi nemamo nista protiv Crnaca ali tvoja amerika je od njih pravila robove,mucila ih i ubijala,isto ste radili i Indijancima,oduzeli ste im zemlju i danas dan zive po rezervatima.A pitao si mene sta imam protiv nacista i rasista(amera),i sam si konstatovao kako su nam oni dobro doneli.Odgovori ti meni dali su mi dobro doneli tako sto mi je pola komsiluka poginulo od bombi.Ili tako sto smo svi ozraceni od osiromasenog uranijuma ali zracenje nema granice tako da su i sve susedne zemlje ozracene!
Smrt klerofasistickoj americi i njihovim ss divizijama iz francuske,nemacke,engleske,belgije,holandije,itali je i tako redom!Sovinisti prokleti!
Samo za tebe mingo(zaprska)

ma pusti ga, vi's da je prso :lol:

Poslednja izmena:

Treba demokrate iz Libije da podignu spomenik Gadfiju što im je napravio ovakve puteve.
Da ih nemaju na*bali bi od Libijske vojske ko žuti.

Ahahhahaha procitajte ovo: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

http://www.allvoices.com/news/84749...ble-iconic-70s-film-scene-starring-mel-gibson

Time to call in Mad Max! Libyan rebels resemble iconic 70s film scene starring Mel Gibson

One of the fighters held a powerful grenade launcher, looking just like tough man peace fighter 'Mad' Man Rockatansky in the 1979 film. Draped over the bonnet of the white car badly damaged by gunfire is the former Libyan national flag which has become a symbol of the rebellion. FULL ARTICLE AT Mail Online UK

Libyanrebelsresembleiconic70sfilmscenestarringMelGibson.jpg

Zapadna stampa ove scene sa pobunjenicima iz Libije vec uveliko poredi sa scenama iz legendarnog filma "Pobesneli Maks" hahaha. :mrgreen:

Making a run for it: Rebel fighters and civilians flee from Ajdabiyah, on the road to Benghazi today in scenes reminiscent of the film Mad Max
article-1366320-0B2FFF1D00000578-545_634x286.jpg

http://www.dailymail.co.uk/news/art...-crush-Mad-Max-rebel-army-flees-Benghazi.html

Retreat to Benghazi: Gaddafi threatens to crush 'Mad Max' rebel army as it flees to last stronghold

Zapadna stampa ove scene sa pobunjenicima iz Libije vec uveliko poredi sa scenama iz legendarnog filma "Pobesneli Maks" hahaha. :mrgreen:

Making a run for it: Rebel fighters and civilians flee from Ajdabiyah, on the road to Benghazi today in scenes reminiscent of the film Mad Max
article-1366320-0B2FFF1D00000578-545_634x286.jpg

http://www.dailymail.co.uk/news/art...-crush-Mad-Max-rebel-army-flees-Benghazi.html

Retreat to Benghazi: Gaddafi threatens to crush 'Mad Max' rebel army as it flees to last stronghold

pa ja sam prvi to rekao z:D

cela scenografija je tu . autoput kroz pustinju ,. vozila bandita , naocare protiv peska cela scenografija je tu z:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back