Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
http://www.thestar.com/news/world/a...asing-the-libyan-rebels-in-a-sea-of-sand?bn=1
"Pobunjenici beže 130 Km/h"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.thestar.com/news/world/a...asing-the-libyan-rebels-in-a-sea-of-sand?bn=1
javi nam kad pogines. da ti odrzimo komemoraciju na forumu
Драге воље, ево позивам државне органе ако ово гледају да ми пошаљу пп поруку и ја ћу се одазвати позиву да браним демократију у Либији. Мислим да пошто смо већ лидер у региону, морамо да се самоусавршавамо и пуцамо на више, а то ће,мо најбоље доказати тако што одиграмо кључну улогу у Либији. Ми живимо у демократском, уређеном и срећном друштву, у коме се поштују сва људска права, ред је да цео свет доживи слободу у благостање као Европа и Европска Србијазапад. Либија је прва на реду. Уколико неко од државних органа ово чита, нека зна да се стављан на располагање снагама у Бенгазију, и нећу жалити свој живот да дам за демократију. То би требало сви ми да урадимо.
Не жалим свој живот да дам за демократију, за разлику од вас клерофашиста. Та моја жртва ће бити дата за боље сутра свих нас, и целом човечанству ће бити боље ако завлада Америка и демократске снаге. Свакако би наши Европски пријатељи у случају моје смрти сазнали да је један Србин погинуо, и одмах би решили да убрзају процес Евроатланских интеграција, што је пресудно за ову земљу. Ако би макар за један дан убрзали процес Евроатлантских интеграција, моја жртва неби била узалудна, јер би знао да сам јуначки пао за демократију и за добробит Европске Србије.
A jel ima neka potvrda ove vesti?
Не жалим свој живот да дам за демократију, за разлику од вас клерофашиста. Та моја жртва ће бити дата за боље сутра свих нас, и целом човечанству ће бити боље ако завлада Америка и демократске снаге. Свакако би наши Европски пријатељи у случају моје смрти сазнали да је један Србин погинуо, и одмах би решили да убрзају процес Евроатланских интеграција, што је пресудно за ову земљу. Ако би макар за један дан убрзали процес Евроатлантских интеграција, моја жртва неби била узалудна, јер би знао да сам јуначки пао за демократију и за добробит Европске Србије.
Kao sto mozete vidjeti sa mape Libija je najljepsa zemlja i ona ima puno ravnice i lijepih uzivisina tako da se planina nalazi na granici sa Chadom.Mnogo volim Libiju jer bih volio zajedno sa mojim Bosnjacima iz Bosne da se odselimo za Libiju kako bi smo zivjeli lijepo u toj zemlji ali ne u ovoj Gadhafijevoj Libiji nego u demokratskoj Libiji koja je slatka i lijepa.
Sa kombuhom?Pijem Cejlonski caj.![]()
Gadafi je odlicnu taktiku primenio ALI nazalost nacisticka amerika planira da naoruza teroristicku bandu iz bengazija u borbi protiv pukovnika..
Gadafi je odlicnu taktiku primenio ALI nazalost nacisticka amerika planira da naoruza teroristicku bandu iz bengazija u borbi protiv pukovnika..
pa mogu da ih naoruzaju . dzabe im to sve kad nemaju srce![]()
razbeze ko kokoske pred lisicom![]()
Како вас није срамота? Како немате нимало захвалности. Да није те Америке, коју ти називаш нацистичком, ти данас неби имао интернет и живео у богатој и демократској земљи. Неби имао ни струје и цркавао би од глади. Не разумем тај мазохизам код Срба и потребу за самоуништењем. Америка, НАТО и Европска Уноија су наши највећи пријатељи и ко то не види он је заиста оперисан од мозга. Требало би у знак захвалности да окачиш
Америчку заставу на прозор и свако јутро кад устанеш да певаш њихову химну.
Како вас није срамота? Како немате нимало захвалности. Да није те Америке, коју ти називаш нацистичком, ти данас неби имао интернет и живео у богатој и демократској земљи. Неби имао ни струје и цркавао би од глади. Не разумем тај мазохизам код Срба и потребу за самоуништењем. Америка, НАТО и Европска Уноија су наши највећи пријатељи и ко то не види он је заиста оперисан од мозга. Требало би у знак захвалности да окачиш
Америчку заставу на прозор и свако јутро кад устанеш да певаш њихову химну.