Inace danas u Egiptu najavili uspostavljanje prijateljskih veza sa Iranom, prvi put posle 1979.
Razbucavanje Amera na svim stranama.
Razbucavanje Amera na svim stranama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Adžabija je pala. Poslenji grad pred Bengazijem. Pobunjenici u panici beže ka Bengaziju vičući "Svi u Bengazi!", "Spasite Bengazi".
Pobunjenici su prestravljeni i dalje u panici. Počele su da kolaju priče o 10,000 Gadafijevih vojnika koje prati 1,000 plaćenika, o strašnim i munjevitim udarima Gadafija u njihov bok.
Jedan pobunjenik govori o strahovitoj preciznosti Gadafijeve Artiljerije "Tačno su znali gde smo, granate su pale tačno nad našim glavama, kao da je neko mobilnim telefonom govorio gde da nas tuku. Ko je bio u prvim redovima, nestao je za sekundu u oblaku artiljerijskog baraža, kao da imamo izdajice u našim redovima"
To si govorio i pre nedelju dana, a Bengazi je i dalje slobodan.![]()
izgleda da je tacno
britanski telegraf:
http://www.telegraph.co.uk/news/wor...-retreat-from-Ajdabiya-in-see-saw-battle.html
yebote, ovi arapi se jure vise nego sto se bore
izgleda da je tacno
britanski telegraf:
http://www.telegraph.co.uk/news/wor...-retreat-from-Ajdabiya-in-see-saw-battle.html
yebote, ovi arapi se jure vise nego sto se bore
Бербери у већем проценту насељавају Алжир и Мароко, а у Либији само мало и то на западу, према Алжиру.Jesu li u istočnoj Libiji Arapi ili Berberi?
Jesu li u istočnoj Libiji Arapi ili Berberi?
Pao neki rekord, mozda?To se silan pesak digao od tabananja i trka "demokratske" opozicije ka Egiptu.
Možemo svašta da pričamo o tim pobunjenicima al trče ko gazele. Svaka im čast.
.ja sam u tripu ovih dana da se uopshte ne ulazi u te gradove ,vec se rokaju iz transportera i tenkova i pikapova i tako se jure autoputem .............................totalno sam zbunjen pa ipak su to neke razdaljine a nema ni puno vojske ni puno pobunjenika ........
.ja sam u tripu ovih dana da se uopshte ne ulazi u te gradove ,vec se rokaju iz transportera i tenkova i pikapova i tako se jure autoputem .............................totalno sam zbunjen pa ipak su to neke razdaljine a nema ni puno vojske ni puno pobunjenika ........
ne verujem da u ratnim dejstvim na zemlji u Libiji ucestvuje vise od 10000 Gadafijevih vojnika i toliko pobunjenika
mislim da se vecina naroda sklanja i ceka da vidi ko ce pobediti, pa ce se njemu prikloniti
negde procitah da voze i po 160km na sat, i to kilometarska kolona
negde procitah da voze i po 160km na sat, i to kilometarska kolona
al ce da pljuste kazne za brzu voznju
zasli im sa boka, sa juga, iz pustinje izgleda, teskom artiljerijom i preciznom vatrom. cudi me da ih nato shakali odozgore nisu spazili.
al sto kazes, bre to su razdaljine izmedju gradova po sto i dvesta kilometara, i za dan dva promene vlasnike.
pazi kad nisu u stanju da se ni jedni ni drugi utvrde u gradovima.
totalna jurnjava
To se silan pesak digao od tabananja i trka "demokratske" opozicije ka Egiptu.
Možemo svašta da pričamo o tim pobunjenicima al trče ko gazele. Svaka im čast.
A onda im ponestane goriva pa u trk...Begaj bato.
Ko zna, mozda u pescanoj oluji ta kolona odozgo izgleda kao neka druga sa traktorima...![]()
![]()
Hahaah!!!! Vidj ustashe !!
The rebel forces fell short on skilled tank drivers so they sent out an appeal by Free Libya radio for anyone who could drive a T-55 armour to report for duty immediately.[368]