RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта причаш, о којем ти снимку говориш. Стварно ти је ниво дискусије?

Дај те линкове о чему пишеш. Једноставно си се уплео у дискусију на линк који је поставила јевропа и почео нешто да тврдиш без основа. Али још увијек ниси показао које су то полицајци на слици.....и дај линк за то што пишеш.

Пјениш без везе и служиш се веома непримјереним ријечником.
ajde skini mi se malo
Link koji je postavio Jevropa tj snimak na njemu je isti kao i snimak na linku koji je stavio tribun pre mesec dana , ISTI SNIMAK.
Na jednom se tvrdi da paravojska ubija demonstrante a na linku Jevrope se kaže da to demonstranti drže gadafijevce u kućama i ne daju im da izlaze.
prvo naučite da policija se ne oblači svuda isto na svetu i da se na snimku se vide policajci koji mlate demonstrante u Bengaziju na samom početku nemira.

Комплетна неистина.

Упао су у дискусију измеђеу мене и Змаја_БД ђе смо коментарисали снимак радара из 2007 из Ирака и овај што је приписан Либији - и ти си на то одговорио:

sumnjivo lice:
"...ma jako bitno odakle je.Iracka RV i PVO je bila daleko jaca od libijske i sta su srusili???.Nema tu greske sem u datumu,preslikana situacija
Oni koji budu cekali na famozni libijski S 300 cekace do bozica a mozda i duze"

Очито ти је коментар одраз повређене сујете. Ми нисмо дискутовали о С300 нити смо ишта чекали - коментарисали смо пропаганду.

lazes jovane.zmaj i ja smo komentarisali kako su poginula ona dva clana posade na linku koji je sam postavio.
Tada on sam kaze da link koji je postavi je iz Iraka
Ja sam napisao svejedno Irak ili Libija isto im se vata situacija je preslikana.Mi smo prethodno pricali i ti si se tek kasnije ukljucio
Tada ti uskaces sa tvrdnjoma da padam na propagandu francuska sobarica,... ti si zaista beznadezan slucaj

Poslednja izmena:
ajde skini mi se malo
Link koji je postavio Jevropa tj snimak na njemu je isti kao i snimak na linku koji je stavio tribun pre mesec dana , ISTI SNIMAK.
Na jednom se tvrdi da paravojska ubija demonstrante a na linku Jevrope se kaže da to demonstranti drže gadafijevce u kućama i ne daju im da izlaze.
prvo naučite da policija se ne oblači svuda isto na svetu i da se na snimku se vide policajci koji mlate demonstrante u Bengaziju na samom početku nemira.

Па добро и ја сам схватио да је исти....само су различити језици. Али ја из твог коментара никако нисам могао закључити ђе сам ја то слагао ако сам те питао да кажеш које је полиција.

Још увијек ниси одговорио које је полиција?

I treba, ja se nadam da ce da ode na 500$ po barrelu.

za dve godine bice 2 miliona dolara, al dolar nece biti merilo ichega :)

racunaj na nekih 30 evra po barelu.
ameri ce morati da smanje potrosnju jer ce uvoz skupo da ih kosta.
300 miliona (4% svetske populacije) njih trosi 25% svetske nafe, sa EU i japanom ta brojka ide na skoro 50%.

bice jeftino, mnogo jeftino

za dve godine bice 2 miliona dolara, al dolar nece biti merilo ichega :)

racunaj na nekih 30 evra po barelu.
ameri ce morati da smanje potrosnju jer ce uvoz skupo da ih kosta.
300 miliona (4% svetske populacije) njih trosi 25% svetske nafe, sa EU i japanom ta brojka ide na skoro 50%.

bice jeftino, mnogo jeftino

Za pocetak je dovoljno da se ceo svet zapita, "a sta cemo sad?" i "a zasto je nafta tako skupa?"

lazes jovane.zmaj i ja smo komentarisali kako su poginula ona dva clana posade na linku koji je sam postavio.
Ja sma napisao svejedno irak ili Libija isto im se vata situacija je preslikana.
Tada ti uskaces sa tvrdnjoma da padam na propagandu francuska sobarica,... ti si zaista beznadezan slucaj

Копирао сам ти шта си написао.

sumnjivo lice:
"...ma jako bitno odakle je.Iracka RV i PVO je bila daleko jaca od libijske i sta su srusili???.Nema tu greske sem u datumu,preslikana situacija

Написао сам да је снимак о радару пропаганда...зар још увијек тврдиш да није?

И онда је никола пронашао и окачио и тај други снимак....а Змај упоредио оба...и онда си ти почео са неким причама о С300 као уопште нема везе да ли је Ирак и Либија....иако о томе није било дискусије.

Дакле када си испао наиван почео си да оптужујеш да неки чекају С300 итд....ја то сматрам незрелом и неозбиљном дискусијом.

Једноставно си неспособан да прихватиш информацију.

Копирао сам ти шта си написао.

sumnjivo lice:

Написао сам да је снимак о радару пропаганда...зар још увијек тврдиш да није?

И онда је никола пронашао и окачио и тај други снимак....а Змај упоредио оба...и онда си ти почео са неким причама о С300 као уопште нема везе да ли је Ирак и Либија....иако о томе није било дискусије.

Дакле када си испао наиван почео си да оптужујеш да неки чекају С300 итд....ја то сматрам незрелом и неозбиљном дискусијом.

Једноставно си неспособан да прихватиш информацију.
ti stvarno nisi normalan

Libija je jedna zemlja koja je veoma lijepa i koja treba da se oslobodi diktature tako da ocekujem da ce koalicione snage da svrgnu Gadhafija jer jedino one mogu to ucinti i ustanici koji su se podigli protiv Gadhafija.Mislim da muslimani moraju podrzati Ameriku jer ona njima zeli svako dobro i zeli da se oni oslobode stege Gadhafija koji je veoma opasan i koji je podigao oruzje prema Ustanicima odnosno prema svom narodu.

jel vi cvitate sta se pise ovde?
nafta udara u barijeru od 107 po drugi put i velike su sanse da je probije.
prognoze bez libijskog rata su bile da ce nafta zavrsiti na $150 ove godine.

sa ovim revolucijama, odosmo na 200.

zamisli zivot bez USA, kako bi to lepo bilo... benzin 50 dinara, kosovo, bosna, krajina nasi, svi zivomo kao svoji na svome, emigranti se vracaju u otadzbinu da zive na svome, ratova na bliskom istoku nema, arapi napustaju islam kao nesto retrogradno i nespojivo sa vremenom mira u kom zive. cene hrane dzab dzaba, nema svestke inflacije, i svet je multirpolaran, zainteresovan samo za mir i blagostanje.

sad si naebo kad te udruzhenim snagama napadnu kapichicevi liberali i ostali mingo talibani i optuzhe te na b92 da si zatucani klerofashistichki strejter :sad2:

Zasto inace padaju borbeni avioni u miru?
za crne sokole sam ti rekao koje su kuce prenele NTV ,N24

Avioni u glavnom (preko 95% ) padaju usled pilotske greske ili kombinacije gresaka i mehanickog kvara.

Najveci procenat padova se desava pri poletanju i sletanju, a ne na visini krstarenja.

Najveci broj otkaza ne znaci i momentalni pad, a verovatnoca da se desi tako fatalni kvar kao sto je otkaz svih motora u istom trenutku, ili potpuni otkaz svih komandnih povrsina tezi nuli.

Da ne pricam o F-15 safety recordu koji je jedan od najboljih na svetu, i Izraelci su cak uspeli da slete bez jednog krila. Kad tako tehnicki dobar avion padne, malo je smesno govoriti o mehanickom kvaru kao uzroku.

ti stvarno nisi normalan

Имаш веома јаке аргументе.

Надам се да си утврдио о чему се ради. Линк је поставио Вељкиша. а ја коментар. А оригинални линк Никола а снимке упоредио Змај.

Убудуће води рачуна о свом ријечнику. Веома си дрзак и непристојан иако си испао наиван ко француска собарица.

Poslednja izmena:
Avioni u glavnom (preko 95% ) padaju usled pilotske greske ili kombinacije gresaka i mehanickog kvara.

Najveci procenat padova se desava pri poletanju i sletanju, a ne na visini krstarenja.

Najveci broj otkaza ne znaci i momentalni pad, a verovatnoca da se desi tako fatalni kvar kao sto je otkaz svih motora u istom trenutku, ili potpuni otkaz svih komandnih povrsina tezi nuli.

Da ne pricam o F-15 safety recordu koji je jedan od najboljih na svetu, i Izraelci su cak uspeli da slete bez jednog krila. Kad tako tehnicki dobar avion padne, malo je smesno govoriti o mehanickom kvaru kao uzroku.
evo ti smernica. Imas na my city extra temu avionske nesrece nema godine da avioni nepadaju bila USA il R Federacije imas preko 50 stranica materijala pa uzivaj.Otkaze motor,...dokumentovano sa fotografijama.Nisam bio lenj znao sam gde ima info, pa eto proveri kolika je zaista greska pilota. Prvi na temi je Harrier AV 8 16.06.2005 iznad Yume.iznenadio bi se koliko ih ima godisnje

Tada on sam kaze da link koji je postavi je iz Iraka
Ja sam napisao svejedno Irak ili Libija isto im se vata situacija je preslikana.Mi smo prethodno pricali i ti si se tek kasnije ukljucio

Да ли још увијек вјерујеш да је ово истина?

Inace, to za naftu je zakon. Nafta je u krizi i bila jeftina, zato su sve drzave kojima se ekonomija zasniva samo na izvozu nafte i imale ogromne padove BDP-a. Kada bi nafta bila konstantno jeftina, sve arapske drzave + Rusija bi propale samo tako.

evo ti smernica. Imas na my city extra temu avionske nesrece nema godine da avioni nepadaju bila USA il R Federacije imas preko 50 stranica materijala pa uzivaj.Otkaze motor,...dokumentovano sa fotografijama.Nisam bio lenj znao sam gde ima info, pa eto proveri kolika je zaista greska pilota. Prvi na temi je Harrier AV 8 16.06.2005 iznad Yume.iznenadio bi se koliko ih ima godisnje

Da si procitao prve 2 recenice u prvom postu teme o kojoj govoris bilo bi ti jasno da je avion pao na milju od piste, sto se poklapa sa oni sto sam rekao da najvise aviona pada na poletanju i sletanju. Pored toga, nigde nije precizirano zasto je pao, mada taj avion ima samo jedan motor, za razliku od F-1koji ima 2, sto je znacajna razlika. Moze se desiti da jedan motor otkaze, ali 2 i to u isto vreme... tesko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back