Gde su snimci bombardovanih bolnica? Ajmo rusofili, nacionalisti, paaaaaaatriote.
Dokažite da niste najobičniji lažovi.
Сигурно ће то приказати на снимцима ЦНН.а, ББС- а, снимцима са навођених ракета е да би се "похвалили" како штите цивиле! А снимке либијске телевизије неће пренети више је него сигурно! Па и ако такви снимци доспеју у јавност посредним путевима, као што су код нас приказивани снимци разорених гратских центара (Ћуприја), бомбардовање цивила касетним бомбама (Ниш у више наврата), уништени путнички воз, ТВ станица, репетитор на Авали, болнице у Београду и Нишу и ко зна шта
још не, ОНДА је објашњење да су на њима били "монтирани радари", "сакривани тенкови", "бункери и склоништа ВЈ", "положаји ПВО батерија" које су ширили (бело)светски тзв. "слободни медији" а здушно подржавали њихови експоненти у Србији е небили опрали од одговорности своје господаре! Ја не могу да поверујем у то да је на ноши мале Милице био инсталиран
радар па све да је та ноша направљена у Јапану! А наводно је ракета која ју је убила гађала и погодила радар! И тако, можда смо заиста ЛАЖОВИ али нисмо ТОЛИКИ лажови да у ТО верујемо а поготово не да ПОДРЖАВАМО и ШИРИМО такве ЛАЖИ! СТРАШНО!!!
И још само ово.... Нема потребе да се дереш и прозиваш "русофиле, националисте и патриоте...." Ја се лично ПОНОСИМ тиме што себе сматрам и русофилом и националистом и патриотом мада мислим да то не исказујем у потпуности и на прави начин! Срамота би ме било да сам
англофил, бар када се ради о одобравању њихове злочиначке политике и праксе, да сам
шовиниста као многи душебрижници и "јевропејци" којих има и на овом форуму, а поготово да сам
против интереса земље и Народа коме припадам! Тога би ме ЗАИСТА било СРАМОТА! Стидео бих се а и стидим се још којечега али то су неке, назови ситне љутске слабости, којима смо сви подложни.... Али то је тек.... ТИХА ЈЕЗА!