RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nivo diskusije ispod nivoa?
Čijeg nivo?
Tvojega?
Znaš li kakvo ja imam mišljenje o lažovima koji podmeću snimke ispod neodgovarajućih tekstova?
Kakav je tvoj nivo kada se napišeš nešto i postavljaš snimak koji uopštre nije ni odatle ni takav kakvim si ga opisao već iz situacije koja se dešavala mesec dana pre toga?
Kakav je TO NIVO LAŽOVA??

Шта причаш, о којем ти снимку говориш. Стварно ти је ниво дискусије?

Дај те линкове о чему пишеш. Једноставно си се уплео у дискусију на линк који је поставила јевропа и почео нешто да тврдиш без основа. Али још увијек ниси показао које су то полицајци на слици.....и дај линк за то што пишеш.

Пјениш без везе и служиш се веома непримјереним ријечником.

Jovane nemo j da si padobranc,smaras. Ti si birokrata koji uskace bez razloga.Bila je disjkusija da nista nije nabavljeno,dok neki tvrde da Gadafi ima ali ne koristi tehniku.Tada je neko okacio link ciji smo sadrzaj komentarisali na koji si ti zapenio kao pit bull.Uskocio si sa nekim nebulozama o propagandi i francuskoj sobarici.Daj covece otkaci od mene proganjas me mesecima.ni malo mi nisi zanimljiv

Дај тај мој коментар.

Дај тај мој коментар.

eno tamo na 520 strani poruka 12997 ili koja vec.Pricam sa covekom koji je okacio link i ti po obicaju upadas optuzujes da padam na propagandu ,naivnost, francuska sobarica.Dok pri tom uopste nekapiras da smo diskutovali o sadrzaju samog video zapisa sa takticke strane.Nisi pratio o cemu se diskutovalo prethodne tri strane ali imas neku tvoju spremnu mantru.Covece kakve ti probleme imas neverovatno:lol:

Poslednja izmena:
desava se padaju redovno i u miru.Moze da se dogodi kvar na jednom avionu u preko sto borbenih misija.Znaci po vama nema sanse da dodje do defkta u toku misije,super.
Onako uz put,evo prikazase Nemci bormbardovanih sest lansirnih rampi ne nevodeci o kom sistemu se radi.Samo da je nabavljen prosle godine od Rusa i da rampe nisu bile opremljene raketama.Usi im zavrcu a vi sa samo nadajte da Gadafi ima nesto u rukavu,meni ga je zao ali sam je kriv.Mozda je primenio onu cuvenu Roki taktiku.Pusticu ga da me melje jedanest rundi,i onda cu u dvanestoj da mu zavalim aperkat pa sta bude da bude

Da, svaki dan padaju...

Kako to da se nije pokvario na putu do Libije i nazad nego bas iznad... i sasvim slucajno, bio je toliko pokvaren da nije mogao da napusti Libijski vazdusni prostor... :rotf:

Da poznajes i malo aivijaciju bilo bi ti jasno da se tako nesto ne desava.

Poslednja izmena:
Ako je tebi onaj link bio propaganda ,pa ti onda svarno zivis u diznilendu.Nisam ja okacio taj link pa pao na propagandu,komentraisalo se samo pogibija ona dva lika.Toliko si ogranicen da ni to nisi shvatio

Мислим, стварно који ти је ниво дискусије и ријечник.

А тек чињенице, Нема пропаганде?

Пише ли ође на снимку, на овој теми која се зове Рат у Либији: Libyan Radar Destroyed By Tomahawk Missile

Ради ли се о истом снимку са различитим датумима - а да оригинал (то је ваљда онај што је постављен раније) није из Либије?

Стварно не разумијем ни твоје нападе ни твоје коментаре ни ријечник који упућујеш мени.

Тек твоја прича о С300 итд.. импутације. Дај се мало доведи у ред, ја не дискутујем на такав начин. Можеш ли бар мало пристојности да унесеш у своје коментаре.

Poslednja izmena:
Gde su snimci bombardovanih bolnica? Ajmo rusofili, nacionalisti, paaaaaaatriote.
Dokažite da niste najobičniji lažovi.:think:

Сигурно ће то приказати на снимцима ЦНН.а, ББС- а, снимцима са навођених ракета е да би се "похвалили" како штите цивиле! А снимке либијске телевизије неће пренети више је него сигурно! Па и ако такви снимци доспеју у јавност посредним путевима, као што су код нас приказивани снимци разорених гратских центара (Ћуприја), бомбардовање цивила касетним бомбама (Ниш у више наврата), уништени путнички воз, ТВ станица, репетитор на Авали, болнице у Београду и Нишу и ко зна шта
још не, ОНДА је објашњење да су на њима били "монтирани радари", "сакривани тенкови", "бункери и склоништа ВЈ", "положаји ПВО батерија" које су ширили (бело)светски тзв. "слободни медији" а здушно подржавали њихови експоненти у Србији е небили опрали од одговорности своје господаре! Ја не могу да поверујем у то да је на ноши мале Милице био инсталиран радар па све да је та ноша направљена у Јапану! А наводно је ракета која ју је убила гађала и погодила радар! И тако, можда смо заиста ЛАЖОВИ али нисмо ТОЛИКИ лажови да у ТО верујемо а поготово не да ПОДРЖАВАМО и ШИРИМО такве ЛАЖИ! СТРАШНО!!!

И још само ово.... Нема потребе да се дереш и прозиваш "русофиле, националисте и патриоте...." Ја се лично ПОНОСИМ тиме што себе сматрам и русофилом и националистом и патриотом мада мислим да то не исказујем у потпуности и на прави начин! Срамота би ме било да сам англофил, бар када се ради о одобравању њихове злочиначке политике и праксе, да сам шовиниста као многи душебрижници и "јевропејци" којих има и на овом форуму, а поготово да сам против интереса земље и Народа коме припадам! Тога би ме ЗАИСТА било СРАМОТА! Стидео бих се а и стидим се још којечега али то су неке, назови ситне љутске слабости, којима смо сви подложни.... Али то је тек.... ТИХА ЈЕЗА!

pa koliko je samo nama palo u proslih par godina

Padose:
Jedan mig 29 cista pilotska greska prilikom izvodjenja cirkuskog manevra.
Pao jedan G-4 kao posledica pilotske greske tokom izvodjenja cirkuskog manevra.
Jedan Orao kao posledica neispravnog trapa. Ca i taj avion je bio sasvim ispravan za letenje, ali ne i za sletanje, tako da nije u pitanju bio momentalni pad nego je pilot leteo do jezera i tamo se katapultirao, kako ne bi pao na neku kucu.

Kao sto vidis ni jedan kvar koji je momentalno doveo do pada aviona...

Мислим, стварно који ти је ниво дискусије и ријечник.

А тек чињенице, Нема пропаганде?

Пише ли ође на снимку, на овој теми која се зове Рат у Либији: Libyan Radar Destroyed By Tomahawk Missile

Стварно не разумијем ни твоје нападе ни твоје коментаре ни ријечник који упућујеш мени.

Тек твоја прича о С300 итд.. импутације. Дај се мало доведи у ред, ја не дискутујем на такав начин. Можеш ли бар мало пристојности да унесеш у своје коментаре.

jovane ne lupaj, niko tebe nije napadao, niko te nije ni zvao .sam si se ukljucio i poceo da pametujes.Covece nismo komentarisali naziv linka da smo gledali naziv bilo bi odmah jasno jer pise tomahawk a to je krastareca raketa.Komentarisali smo bez ikakve veze sa Libijom kako su ona dva lika poginula i da stanica nije bila maskirana.Ti se ukljucujes sa zvakama o propagandi i ,...daj bre odskakuci u poskocima

eno tamo na 520 strani poruka 12997 ili koja vec.Pricam sa covekom koji je okacio link i ti po obicaju upadas optuzujes da padam na propagandu ,naivnost, francuska sobarica.Dok pri tom uopste nekapiras da smo diskutovali o sadrzaju samog video zapisa sa takticke strane.Nisi pratio o cemu se diskutovalo prethodne tri strane ali imas neku tvoju spremnu mantru.Covece kakve ti probleme imas neverovatno:lol:

Копирај то.

И докажи какве то има везе са твојим коментарима.

Написао сам ти горе шта пише у видео запису.

jovane ne lupaj, niko tebe nije napadao, niko te nije ni zvao .sam si se ukljucio i poceo da pametujes.Covece nismo komentarisali naziv linka da smo gledali naziv bilo bi odmah jasno jer pise tomahawk a to je krastareca raketa.Komentarisali smo bez ikakve veze sa Libijom kako su ona dva lika poginula i da stanica nije bila maskirana.Ti se ukljucujes sa zvakama o propagandi i ,...daj bre odskakuci u poskocima

Видиш линкови ти говоре све. Видео снимци - иако је очигледно да пишеш свашта ипак ти нисам рекао да си ограничен. Дозвољаваш си свашта.

a-ne-ne-dalje-tadica--78604.jpg

jel vi cvitate sta se pise ovde?
nafta udara u barijeru od 107 po drugi put i velike su sanse da je probije.
prognoze bez libijskog rata su bile da ce nafta zavrsiti na $150 ove godine.

sa ovim revolucijama, odosmo na 200.

zamisli zivot bez USA, kako bi to lepo bilo... benzin 50 dinara, kosovo, bosna, krajina nasi, svi zivomo kao svoji na svome, emigranti se vracaju u otadzbinu da zive na svome, ratova na bliskom istoku nema, arapi napustaju islam kao nesto retrogradno i nespojivo sa vremenom mira u kom zive. cene hrane dzab dzaba, nema svestke inflacije, i svet je multirpolaran, zainteresovan samo za mir i blagostanje.

:lol: razvodnjen kerozin:lol: kako mozes tako nesto da pitas ?Avion je pao ko Bengazije dok su gadafijeve trupe 100km juznije.Dva crna sokola su opusteno dosla i pokupila pilote.

Znaci, nemas pojma kakav je kvar u pitanju? Ok, dovoljno. mozes li da nabrojis bar 3 kvara koja bi dovela do pada aviona u libijskom vazdusnom prostoru, i koja je verovatnoca da se neki od tih kvarova dogodi?

I da, piloti nisu pokupljeni sa "crnim sokolima" nego sa V-22 Osprey, pritom pucajuci po civilima.

Jovane nemo j da si padobranc,smaras. Ti si birokrata koji uskace bez razloga.Bila je disjkusija da nista nije nabavljeno,dok neki tvrde da Gadafi ima ali ne koristi tehniku.Tada je neko okacio link ciji smo sadrzaj komentarisali na koji si ti zapenio kao pit bull.Uskocio si sa nekim nebulozama o propagandi i francuskoj sobarici.Daj covece otkaci od mene proganjas me mesecima.ni malo mi nisi zanimljiv

Комплетна неистина.

Упао су у дискусију измеђеу мене и Змаја_БД ђе смо коментарисали снимак радара из 2007 из Ирака и овај што је приписан Либији - и ти си на то одговорио:

sumnjivo lice:
"...ma jako bitno odakle je.Iracka RV i PVO je bila daleko jaca od libijske i sta su srusili???.Nema tu greske sem u datumu,preslikana situacija
Oni koji budu cekali na famozni libijski S 300 cekace do bozica a mozda i duze"

Очито ти је коментар одраз повређене сујете. Ми нисмо дискутовали о С300 нити смо ишта чекали - коментарисали смо пропаганду.

od kada tenkovi lete..?? ako je po SB UN zabrana leta...........

Пајо, брате, па ти си бар био старешина! Знаш да је све могуће, само ако је таква директива... Сети се оног вица када у кантини старешине разговарају а један воднок одвали : "Знате ли да крокодили лете!?" Сви се погледаше а један капетан рече: "Од кога си чуо ту будалаштину водниче?" "Па рекао командант, господин Генерал, јуче!"..... "А, Командант?.... Па да, да,... лете. лете али ниско"!, исправи се капетан И тако, Пајо, лете тенкови, лете.... али ниско! :hahaha: СТРАШНО!

jel vi cvitate sta se pise ovde?
nafta udara u barijeru od 107 po drugi put i velike su sanse da je probije.
prognoze bez libijskog rata su bile da ce nafta zavrsiti na $150 ove godine.

sa ovim revolucijama, odosmo na 200.

zamisli zivot bez USA, kako bi to lepo bilo... benzin 50 dinara, kosovo, bosna, krajina nasi, svi zivomo kao svoji na svome, emigranti se vracaju u otadzbinu da zive na svome, ratova na bliskom istoku nema, arapi napustaju islam kao nesto retrogradno i nespojivo sa vremenom mira u kom zive. cene hrane dzab dzaba, nema svestke inflacije, i svet je multirpolaran, zainteresovan samo za mir i blagostanje.

I treba, ja se nadam da ce da ode na 500$ po barrelu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back