luckywin
Domaćin
- Poruka
- 3.950
Pa napisao sam ti šta je cilj, e sad koliko je ostvariv, to je veliko pitanje.Iran samo moze biti DEO PLANA.....
Ali cilj je mnogo krupniji....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa napisao sam ti šta je cilj, e sad koliko je ostvariv, to je veliko pitanje.Iran samo moze biti DEO PLANA.....
Iran samo moze biti DEO PLANA.....
Pa rekao je lacky, Kina i Rusija, nesto vece ne postoji
pogledaj video videćeš one sa pendrecima i štitnicima
Nisam ni za Gadafija ni protiv njega , ali jednostavno ne dozvoljavam da se ovde sada podmeći lažni video snimci i lažno predstavljaju , a koji su snimljeni ima mesec dana i već postoje linkovi na ovom forumu u ovoj istoj temi do njih.
Pa rekao je lacky, Kina i Rusija, nesto vece ne postoji
Rusija nije nista 'vece', Rusija je drzava kojoj je potrebna pomoc zapada, jer nece vecito imati energente, moraju ljudi da se razvijaju, a za to im je zapad neophodan.
Не говоримо ође ко је за или против Гадафија...него објасни које су полицајци.
Који су то са пендрецима - какве униформе имају?
Da nemaju onoliki gas i naftu, bili ni na nivou zemalja tkz "trećeg sveta".
Ajde da se ne lažemo , ovaj video snimak je pokazivao još NarodniTribun , tj. sada Bengazi na samom početku ove teme onih prvih dana kada je sve počinjhalo u Libiji , i ja sam na to komentarisao još tada da se na snimku vidi policija kako lema demonstante i da je to i normalna stvar , tako da ovaj snimak nema veze sa vašim tvrdnjama.
Pogledaj snimak bre ne tupi i ne lupaj , vide se policajci u kompletnoj opremi kako se lemaju.
Isto kao što ne volim lažiranja isto tako ne volim ni zaluđenost pojedinaca , pa tako ni tvoju zaluđenost u zapad i verovanje u sve što mi se servira sa zapada.Da "patriote" ovako lažu i podmeću?Ma nije moguće!?
![]()
Rusija nije nista 'vece', Rusija je drzava kojoj je potrebna pomoc zapada, jer nece vecito imati energente, moraju ljudi da se razvijaju, a za to im je zapad neophodan.
Isto kao što ne volim lažiranja isto tako ne volim ni zaluđenost pojedinaca , pa tako ni tvoju zaluđenost u zapad i verovanje u sve što mi se servira sa zapada.
Prvo nauči da nisu svi policajci u svetu isto obučeni .Nisu to policajci već plaćenici iz podsaharske Afrike.
Nisu , ali ti ga brate pretera , ti kao da onanišeš na svaku reč koju progovore ili informaciju koja stigne sa zapada.Koju bre zaluđenost? Hebote, nisu svi koji ne onanišu na Putina i Gadafija "zaluđeni
Zapadom".
Prvo nauči da nisu svi policajci u svetu isto obučeni .
Скоро половина светског богатства је у Русији. А откуд западу могућности и којим ресурсима могу они то помоћи Русијие.Па они да могу помогли би сами себи.
Лагано али сигурно Америка, Француска и Енглеска улазе у групу земаља трећег света.
Прошле године их попишала Кина, ове године Бразил. Е, да је тако као што то мислиш не би они тек тако наврат нанос кренули у општу пљачку широм света.
![]()
Nisu , ali ti ga brate pretera , ti kao da onanišeš na svaku reč koju progovore ili informaciju koja stigne sa zapada.
Jel? Lele šta napisa Slažem se da Rusi imaju lošu ekonomsku politiku ali za popravljanje iste i razvoj nije im neophodan Zapad, pogotovo ne kazino ekonomija.Rusija nije nista 'vece', Rusija je drzava kojoj je potrebna pomoc zapada, jer nece vecito imati energente, moraju ljudi da se razvijaju, a za to im je zapad neophodan.
Ma džaba tebi govoriti , valjda će ti jednoga dana stići do mozga istina.
Naravno. Ali bitno da bi imali jaku vojsku![]()
A istina glasi da je Gafafi veliki čovekoljubac i dobrotvor?![]()