RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan video koji pokazuje kako navodno Gadafijevi simpatizeri napadaju stanovnistvo, sto ne moze biti, jer bi video mediji odmah objavili, sto se nije desilo, ali zato odgovara Gadafijevim tvrdnjama da pobunjenici u Bengaziju terorisu stanovnistvo i ne daju im da izadju iz kuca i kolju sve redom ko god se usudi da im se usprotivi

gadafi gubi mediski rat u kome ima najmanje sanse kao i srbija svojevremeno....
dok su se u svetu snimale izjave srpskih opozicionara koji su imali puno razumevanje za NATO bombardovanje---zvanicna vlast se nije cula....isto se desava i u libiji...na 20 izjava pobunjenika dodje kratko saopstenje iz vlasti..

dok su se u svetu snimale izjave srpskih opozicionara koji su imali puno razumevanje za NATO bombardovanje---zvanicna vlast se nije cula....isto se desava i u libiji...na 20 izjava pobunjenika dodje kratko saopstenje iz vlasti..

Naprotiv Pajo...

Gadafi DOBIJA medijski rat. (Sto mene opet jako cudi)

Sve vise se dize glas u svetu protiv Americko-francusko-engleskog bombardovanja.

Pa ne bas, to mogu odavde bolje da procenim gledajuci strane medije. Nema puno novosti, uglavnom se ponavljaju iste slike, nema puno izvestaja o NATO uspehu, osim da je vec prvu noc napada bila "iskljucena" PVO:mrgreen:, nema izbeglica, nema "racka", da li Gadafi odlicno pravi taktiku i ne pruza im nikakvu mogucnost za manipulacije, ili ih jednostavno dobro siba raketama, nemam pojma sta je. Ali su izvestaji ovog sada i bombardovanja Srbije ko nebo i zemlja.

Gde su snimci bombardovanih bolnica? Ajmo rusofili, nacionalisti, paaaaaaatriote.
Dokažite da niste najobičniji lažovi.:think:

Ja se ne stidim da kažem da sam nacionalista, dakle i mene su uvrstio u grupu (kako se neki olako hvataju tog grupisanja i generalizacije) koju spominješ. Citiraj i pokaži deo zbog koga mene nazivaš ložovom!
Po tome šta si napisao, ako ti ne dokažeš svoju tvrdnju prema meni, lažov si.

Ako se neko pita zašto podržavamo Gadafija evo odgovora.
Gadafi je slao naftu nama dok smo bili pod sankcijama.Gadafi nije priznao nezavisnost Kosova i prvi se pobunio.Gadafi je posle bombardovanja '99 slao pare za oporavak nase države.Gadafi je zapošljavao naše ljude kad' ovde nisu imali šta da jedu.Gadafi se bori protiv ljudi koji su... nam uništili detinjstvo.
Zato smo uz njega!
Pukovnice,pobedi zbog svih nas!

Pa ne bas, to mogu odavde bolje da procenim gledajuci strane medije. Nema puno novosti, uglavnom se ponavljaju iste slike, nema puno izvestaja o NATO uspehu, osim da je vec prvu noc napada bila "iskljucena" PVO:mrgreen:, nema izbeglica, nema "racka", da li Gadafi odlicno pravi taktiku i ne pruza im nikakvu mogucnost za manipulacije, ili ih jednostavno dobro siba raketama, nemam pojma sta je. Ali su izvestaji ovog sada i bombardovanja Srbije ko nebo i zemlja.

e ajd videcemo sta ce se desiti za neki dan...dal ce da mu uniste sve komunikacije i dal ce izgubiti mediski rat..

antiradarska raketa je namenjena prvenstveno za unistenje tehnike...nije joj namena unistenje zive sile...mnogi radarci nisu ni povredjeni iako su im radari gadjani radarskim raketama....one idu na radarski snop tamo gde je horizontalna polarizacija antene..sto bi znacilo da se radarski snop odbija od zemlje u neposrednoj blizini pa tek onda ide u prostor...aktiviranjem rakete stvaraju se geleri koji se rotiraju a imaju nepravilan oblik i recimo isecu energetski kabal na froncle...ulete u elektronska kola i ponasaju se slicno dum-dum metku...

Upravo tako. Nas je deknulo dok smo radili, od mojeg tanjira je napravilo cediljku, iskidalo je nešto elektronike na vrhu i polupalo TOV, a mi smo samo ostali malo prašnjavi i nagluvi narednih par sati.
Problem je u tome što taj avion koji je locirao radar i ispalio antiradarsku odmah te koordinate šalje kući i posle nekoliko minuta doleti krstareća koja lepo zaravni celo poljanče, pa ako se niste istog trenutka spakovali i zbrisali onda bude nesreće.

zavisi koji radar...nisanski radari na raketnim sistemima se lociraju nakon nekoliko sekundi rada...

Kod nas na kubu je bilo priče o nekih ~20 sec.

kladim se u 100era..da će u mjesec dana..Gadafi da klekne...što više pruža otpor ovi se više rajcaju i sve im se više diže...Ima Francuzi i Italijani da mu razyebu tu džamahiriju..na tri dijela i nikd više nece biti cijela ima jedna srpska pjesma...Oj Srbijo-(Libijo) iz 3 dijela....:hahaha: :hahaha:.. negdje sam je čuo pa me podsjeća na Libiju..
http://www.24sata.info/vijesti/svij...ezan-Kirenaika-Podjela-Libije-tri-dijela.html

thumbnail.php

Libija je jedna lijepa zemlja koja ima puno lijepih predjela i koja ima lijepu Sredozemnu obalu i lijepe pustinje i oaze.To je upravo ono sto treba svakom covjeku a to je Libija koja je lijepa da se od ljepote ne mozes nagledati.Libija je nesto sto muslimanima mnogo znaci i ona je nesto sto ce biti mbnogo znacajno za muslimane jer Libija je slatka zemlja i ima lijepe kamile.Mastam da odem u Libiju i da se setam sa kamilama i da kamilu poljubim u usta koliko je volim.

Libija je jedna lijepa zemlja koja ima puno lijepih predjela i koja ima lijepu Sredozemnu obalu i lijepe pustinje i oaze.To je upravo ono sto treba svakom covjeku a to je Libija koja je lijepa da se od ljepote ne mozes nagledati.Libija je nesto sto muslimanima mnogo znaci i ona je nesto sto ce biti mbnogo znacajno za muslimane jer Libija je slatka zemlja i ima lijepe kamile.Mastam da odem u Libiju i da se setam sa kamilama i da kamilu poljubim u usta koliko je volim.

Ahahahahahahahaha ja tek sad ukapirao da ovaj nas za*ebava ahahahahaha

dođi u Osijek imamo kamilu u zološkom vrtu....mozda sa čuvarom dogovoriš i neke ..."druge radnje" osim ljubljenja..u usta....:hahaha: :hahaha:

Upravo tako. Nas je deknulo dok smo radili, od mojeg tanjira je napravilo cediljku, iskidalo je nešto elektronike na vrhu i polupalo TOV, a mi smo samo ostali malo prašnjavi i nagluvi narednih par sati.
Problem je u tome što taj avion koji je locirao radar i ispalio antiradarsku odmah te koordinate šalje kući i posle nekoliko minuta doleti krstareća koja lepo zaravni celo poljanče, pa ako se niste istog trenutka spakovali i zbrisali onda bude nesreće.

Kod nas na kubu je bilo priče o nekih ~20 sec.

kad je poginuo general velickovic..bilo je dovoljno 10 sekundi da odu u paramparcad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back