Страхиња Јованчевић
Početnik
- Poruka
- 4
Гадафи, Србија ти кличе: Гази г**на пуковниче!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu li više onu tiransku krmetinu u Libiji sredili?
kakve su vesti?![]()
Fejsbuk - Srpska grupa podrške pukovniku udarna vest na libijskoj TV
Građani Srbije uz Gadafija
Na popularnoj društvenoj internet stranici Fejsbuk osnovana je grupa za podršku Moameru el Gadafiju iz Srbije (Support for Muammar al Gaddafi from the people of Serbia), kojoj se za samo četiri dana priključilo 35.211 ljudi, a taj broj iz minuta u minut raste. Ogromna podrška naroda Srbije, prvenstveno preko Fejsbuka, bila je preksinoć udarna vest na libijskoj televiziji.
Srbi su osnovali i grupu „Stop NATO agresiji na Libiju" (Stop NATO Aggression on Libya), koja je stekla manju popularnost i broji 1.389 članova.
Inače, pravi internet rat vodi se na Fejsbuku otkako su koalicione snage počele da bombarduju Libiju. Članovi grupa koje podržavaju napade na tu severnoafričku zemlju sve češće pozivaju administratore Fejsbuka da ugase sve grupe koje podržavaju pukovnika Gadafija, nazivajući ga tiraninom. Njihova pažnja usmerena je prvenstveno na grupu „Support for Muammar al Gaddafi from the people of Serbia", jer je za kratko vreme stekla ogromnu popularnost.
Tako toj grupi preti potencijalno gašenje, jer ima ljudi koji ostavljaju, između ostalog, neprimerene komentare koji obiluju rasnom, verskom i nacionalnom mržnjom, kao i polnom diskriminacijom.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/globus/story/155330/SAD+u+Libiji+samo+zbog+nafte.html
kakve su vesti?![]()
mamu im lopovsku, hoce da nam zatvore grupu
nema rasne, verske i nacionalne netrpljevisti, o polnoj diskriminaciji da ne pricam
jedino pljuemo po Sarkoziju, NATOu, Obami i Borisu
Кева ти је у Либији?
kakve su vesti?![]()
Pazi!
Smeš da pljuješ, ne smeš da vredjaš i da govoriš nešto što izaziva mržnju i nesmeš da pozivaš na rat.
Jedino kao su Mesića odveli u Tripoli pa ga roknuli. Ali čisto sumnjam.
nema rasne, verske i nacionalne netrpljevisti, o polnoj diskriminaciji da ne pricam
Ево и једног посредног доказа да се на тлу Либије налазе припадници УСА снага, мислите ли да би се ова новинарка ЦНН нашла међу шеријатским побуњеницима у либијској пустињи сама:
A tvoj um ne možda da shvati da je4 nešto drugačije u pitanu? Civilno stanovništvo se štiti tako što se bombarduje? I podržavaju se "nenaoružani demonstranti" koji imaju avione i teško naoružanje i drže nekoliko gradova pod opsadom.
na osnovu čega međunarodna zajednica ne priznaje Gadafija? Na osnovu kog to prava ili zakona? Sile?
Ne, SAD ne žele naftu. Nisu nikad ratovali i ubijali zbog nafte. Libiji ne treba licemerna pomoć poput tvoje, ne samo libiji već svakome ko misli drugačije od velikih igrača.
Najbolje da su joj poslali navy seals da joj čuvaju ribu.
Mala je vrlo poznata u svijetu ratnog novinarstva.Izvještavla je sa mnogih vrelih mjesta u svijetu pa tako i iz Iraka .Majka joj je Sirijka i razumije arapski dosta dobro. Nagledala se krvi u Faludzi i Nadzafu kao i na mnogim drugim mjestima.
Ona se u ratu osjeća kao kod kuće budi siguran u to i ima hrabrosti mnogo više nego većina muškaraca...
Jednostavno ne može bez adrenalina...prava amazonka.
Koliko je meni arapski poznat, njeno ime ARWA na arapskom znači rijeka ili jezero nešto u vezi vode u svakom slučaju...neka me ispravi neko ko zna.
Evo ti prilike, Putin dolazi, pa mu predoči svoje želje. Siguran sam da će uvažiti jedan tako veli um.Inace ja volim Rusiju jer u njoj ima puno muslimana tako da bih bio zadovoljan sa Rusijom kad bi napravila Dzamiju u Moskvi i kad bi Rusi poceli razumnije da prilaze muslimanima i da ih postuju kao pojedince i skupinu.Muslimani zele da zive sa Rusima ali ne zele da zive sa onima koji su rusili grad Grozni i u kojima je pocinjeno puno zlocina tako da bih ja radije zivio u Tatarstanu sa mojim muslimanima i pri tom bih naucio Ruski jezik.