ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Бан Ки-мајмунBan Ki-moon
"Akcija se nastavlja dok Gaddafi ne prestane ubijati vlastiti narod"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бан Ки-мајмунBan Ki-moon
Libija je jedna zemlja koja je veoma lijepa i koja treba postati demokratska zemlja jer Libija je do sada zivjela u diktaturi i zato Libija mora da svrgne Gadhafija kako bi zivjela u miru i sa dobrom suradnjom sa Amerikom i ostalim zemljama.
Libija mora da ima demokraciju kako bi zivjela lijepo i dobro jer mi svi govorimo da Amerika zeli pljackati Libijsku naftu ali to nije istina jer Gadhafi je vise opljhackao svoju zemlju nego sto to misli Amerika.
Тако су CNN, BBC и остали причали и за нас, да су нас разбили после 3 дана итд..
Рат може бити дуг, зашто би либијска војска одмах отворила све своје карте...
Бан Ки-мајмун
A sada ne zive lepo...Ne placaju struju, vodu, gas... Imaju jeftino gorivo... Njihovi studenti po inostranstvu sve obezbedjeno, auto i mesecno po 2300 evra... Kad napune 18 dobijaju stan... Stvarno lose zive...
Kad bi i nama bilo tako lose, pa da nam svane...
Бан Ки-мајмун
Тако су CNN, BBC и остали причали и за нас, да су нас разбили после 3 дана итд..
Хахааа, и у потпис си ме ставио...![]()
![]()
Foto: AFP
Ban Ki-moon
Generalni sekretar UN-a Ban Ki-moon izjavio je u utorak da se međunarodna kampanja na provedbi zone zabranjenih letova nad Libijom mora nastaviti sve dok Moammar Gaddafi ne prekine vojnu akciju protiv vlastitog naroda.
Ban je ovo izjavio novinarima nakon susreta s postrevolucionarnim liderima u Tunisu, prenosi AP.
On je rekao da vojna operacija međunarodne koalicije nije ni uplitanje u libijske unutrašnje stvari ni "okupacija stranih sila".
"To je jednostavno zaštita civilnog stanovništva", istakao je Ban.
Generalni sekretar UN-a je dodao da "prvi i najvažniji signal treba doći od pukovnika Gaddafija. On mora prestati ubijati svoj narod".
(FENA)
Ma razvaliće njih Gadafi. Nego neće da se razmeće previše, za sada. Ali kada on
krene u ofanzivu, neće se zaustavljati pre Vašingtona.
Poraz Amerike, UK i Francuske je neminovan.
Хехе, изгледа да сам успео да стекнем много непријатеља...Pravio sam dugačku pauzu , pa me neki napadoše kad se pojavih....Mislili da sam ti !
Pa ,reko' da se ne prave zabune bez potrebe...
Sad tek cujem da su neki amerski piloti pevali:
''Joj gori krilo moga aviona,joj gori krilo moga aviiiiioona''!!!
![]()
ma pajo dok ne vidim ne verujem nikome.Kakav crni S 300 u rukama Gadafija.Pa vidis da ih rade kao malu decu,lupaju ih kako zele.Da imaju bilo sta vredno dejstvovali bi
Ма чист механички квар, кажу Амери...
Оће то кад удари пројектил у авион, често поремети механику.
zar bi ti da si komandant u libiji odmah dejstvovao sa svim raspolozivim sredstvima..???
na kraju krajeva---ja ne znam da li je napravljena neka sabotaza recimo na sistemu....pisao sam vec da ameri nebi krenuli tako lako ako gadafi ima taj sistem...ali ako je sistem van funkcije zbog bilo cega rizik za NATO je sasvim prihvatljiv...secam se da mi isti covek rece da je trazio poljski telefon kako bi imao vezu sa radarskim kabinama---i odu u hangare pune neraspakovanih radara...trazili i libiski kapetan kaze ---vidis druze ima radar...uzmi koliko hoces telefon nema....
Sad tek cujem da su neki amerski piloti pevali:
''Joj gori krilo moga aviona,joj gori krilo moga aviiiiioona''!!!
![]()
care svaki terenac ce ti reci sledece.Ostali su Bengazi i Tobruk.Da imas nesto iz pvo arsenala zastitices cistace da ocetkaju na miru to sto je ostalo i tada vise intervencija nema smisla,nema pobunjenika.Samo u Bengaziju vladine trupe izgubile su dvadesetak vozila i prisiljeni su bili na povlacenje a bili su u predgradju grada.Vreme je jedini bitan faktor kada se krljas sa sto puta jacim od sebezar bi ti da si komandant u libiji odmah dejstvovao sa svim raspolozivim sredstvima..???
na kraju krajeva---ja ne znam da li je napravljena neka sabotaza recimo na sistemu....pisao sam vec da ameri nebi krenuli tako lako ako gadafi ima taj sistem...ali ako je sistem van funkcije zbog bilo cega rizik za NATO je sasvim prihvatljiv...secam se da mi isti covek rece da je trazio poljski telefon kako bi imao vezu sa radarskim kabinama---i odu u hangare pune neraspakovanih radara...trazili i libiski kapetan kaze ---vidis druze ima radar...uzmi koliko hoces telefon nema....
VSCG je bila ozbiljna armiju tokom bombardovanja.Mi smo se spremili za sukob.Teren nam je isao na ruku ra razliku od ove libijske tepsije.Video si snimak kada vodjena pogadja radarsku stanicu na prosloj strani?E pa ti momci su bezali sa casova maskiranja i kamuflaze i to platili glavama.Kod nas se veoma pazilo bas na te stvari.Dok se Gadafi "cuva"za nesto ozbiljno ostace bez celokupnog oklopa ,i komunkacija.Nema on keca u rukavu,da ima ista vredno vec bi padali Francuzi