rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
U pravu je Putin. Neka Gadafi počne prvi da se moli, pa onda i svi ostali.
Veceg smora od tebe odavno nije bilo na forumu ajde odmori nas malo tvojih komentara

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pravu je Putin. Neka Gadafi počne prvi da se moli, pa onda i svi ostali.
Pukovnikove "orgulje"...teroristi pod vatrenim udarom.
Ovo su svi već verovatno videli, ali nije zgoreg ponoviti
Sad kad stigne demokratija, biće im divno...već im zavidim...![]()
Ти системи су покретни, њих није баш лако уништити ракетама З-З осим ако неко није толико глуп да нареди да се укопају и не дислоцирају у случају ратне опасности. Е то би било СТРАШНО!!!
libija je bila pod embargom ,Rusija im nije prodala nista sofisticirano.Prvi korak koji jeGadafi napravio pocetkom milenijuma je poboljsanje odnosa sa Zapadom i ulaganje kapitala u EU.Ruse je jednostavno ignrisao
eeee bas takoKolega je preživeo udar antiradarske....kod Begaljičkog brda! Kako on priča....pričali su njih trojica o automehanici, on stavio cigaretu u usta da zapali....i probudio se tri dana kasnije na VMA...Sva trojica ranjeni....
Pukovnikove "orgulje"...teroristi pod vatrenim udarom.
nemam razloga da ne verujem prijAtelju...kako god bilo...ali uvek je bio ozbiljan covek...jedino da je sam pogresio u onome sto je video...ali koliko je to verovatno..??
Javio im se i Hasim Taci, nudi im ljudske organe... Mislim da nasi dobro rade posao... Spojili su zanimljivo i korisno...
Znam da je sinoc bilo slicno na strani "support our troups"...![]()
E, CVRC sad predsedniče...!!http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Srbija/608791/Tadić+sa+Gadafijem.html
Kolega je preživeo udar antiradarske....kod Begaljičkog brda! Kako on priča....pričali su njih trojica o automehanici, on stavio cigaretu u usta da zapali....i probudio se tri dana kasnije na VMA...Sva trojica ranjeni....
Od tada je on bar triput promeni misljenje... Nije on kriv sto se gazde stalno predomisljaju... A slusati se mora...![]()
antiradarska raketa je namenjena prvenstveno za unistenje tehnike...nije joj namena unistenje zive sile...mnogi radarci nisu ni povredjeni iako su im radari gadjani radarskim raketama....one idu na radarski snop tamo gde je horizontalna polarizacija antene..sto bi znacilo da se radarski snop odbija od zemlje u neposrednoj blizini pa tek onda ide u prostor...aktiviranjem rakete stvaraju se geleri koji se rotiraju a imaju nepravilan oblik i recimo isecu energetski kabal na froncle...ulete u elektronska kola i ponasaju se slicno dum-dum metku...
ma pajo cuo od sigurnog coveka,poverovao na nevidjeno.Nije to sistem koji moze da se sakrije,Amerikanci bi digli takvu dreku da je Gadafi nabavio bilo sta iz asortimana RV i PVO
Dvojica su sedeli, naslonjeni leđima na vozilo, a treći je bio par metara dalje...Kolega je bio ranjen u nogu i nešto malo po grudima. Za ovu dvojicu ne znam.Čini mi se da je rekao kako je radar bio uključivan par minuta pre udara, na kratko. Ali je siguran da je u tom trenutku bio isključen!
jes ti procitao da je covek zamalo streljan..?? da je jedva glavu izvukao zivu..spasilo ga sto je oficir libiske vojske skolovan kod nas i zna srpski...jesi li procitao da je kasnije taj oficir mom drugu pricao da moli ruse da sto sporije rade--jer kad rusi zavrse moraju libijci da uce sistem i rade...
objasnio mi je covek prvi sta sistem poseduje i kako funkcionise....znam coveka 30 godina...koji razlog ima da laze..??
ma pajo dok ne vidim ne verujem nikome.Kakav crni S 300 u rukama Gadafija.Pa vidis da ih rade kao malu decu,lupaju ih kako zele.Da imaju bilo sta vredno dejstvovali bi