RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти системи су покретни, њих није баш лако уништити ракетама З-З осим ако неко није толико глуп да нареди да се укопају и не дислоцирају у случају ратне опасности. Е то би било СТРАШНО!!!

Pokretni jesu, ali su i glomazni. Onog trenutka kada ih lociraju vrlo ih je teško sakriti i zaštititi. Naravno pričam za državu veličine Srbije, u državama koje imaju duboku zaleđinu i čitav niz pratećih sistema potpuno je druga priča.

libija je bila pod embargom ,Rusija im nije prodala nista sofisticirano.Prvi korak koji jeGadafi napravio pocetkom milenijuma je poboljsanje odnosa sa Zapadom i ulaganje kapitala u EU.Ruse je jednostavno ignrisao

nemam razloga da ne verujem prijAtelju...kako god bilo...ali uvek je bio ozbiljan covek...jedino da je sam pogresio u onome sto je video...ali koliko je to verovatno..??

U Libiji od 6.5 miliona ljudi radi samo 1 milion ostale izdrzava GADAFI tj vlast

svako kad napuni 18 godina odbija od drzave KLJUCEVE OD STANA

a sta mi imamo u ovoj ZUTOJ DEMOKRATIJI RECITE VI MENI ?

IMAMO HARACE NEZAPOSLENOST NAJVECU U EVROPI KORUPCIJU BEDU JAD

Kolega je preživeo udar antiradarske....kod Begaljičkog brda! Kako on priča....pričali su njih trojica o automehanici, on stavio cigaretu u usta da zapali....i probudio se tri dana kasnije na VMA...Sva trojica ranjeni....

antiradarska raketa je namenjena prvenstveno za unistenje tehnike...nije joj namena unistenje zive sile...mnogi radarci nisu ni povredjeni iako su im radari gadjani radarskim raketama....one idu na radarski snop tamo gde je horizontalna polarizacija antene..sto bi znacilo da se radarski snop odbija od zemlje u neposrednoj blizini pa tek onda ide u prostor...aktiviranjem rakete stvaraju se geleri koji se rotiraju a imaju nepravilan oblik i recimo isecu energetski kabal na froncle...ulete u elektronska kola i ponasaju se slicno dum-dum metku...

antiradarska raketa je namenjena prvenstveno za unistenje tehnike...nije joj namena unistenje zive sile...mnogi radarci nisu ni povredjeni iako su im radari gadjani radarskim raketama....one idu na radarski snop tamo gde je horizontalna polarizacija antene..sto bi znacilo da se radarski snop odbija od zemlje u neposrednoj blizini pa tek onda ide u prostor...aktiviranjem rakete stvaraju se geleri koji se rotiraju a imaju nepravilan oblik i recimo isecu energetski kabal na froncle...ulete u elektronska kola i ponasaju se slicno dum-dum metku...

Dvojica su sedeli, naslonjeni leđima na vozilo, a treći je bio par metara dalje...Kolega je bio ranjen u nogu i nešto malo po grudima. Za ovu dvojicu ne znam.Čini mi se da je rekao kako je radar bio uključivan par minuta pre udara, na kratko. Ali je siguran da je u tom trenutku bio isključen!

ma pajo cuo od sigurnog coveka,poverovao na nevidjeno.Nije to sistem koji moze da se sakrije,Amerikanci bi digli takvu dreku da je Gadafi nabavio bilo sta iz asortimana RV i PVO

jes ti procitao da je covek zamalo streljan..?? da je jedva glavu izvukao zivu..spasilo ga sto je oficir libiske vojske skolovan kod nas i zna srpski...jesi li procitao da je kasnije taj oficir mom drugu pricao da moli ruse da sto sporije rade--jer kad rusi zavrse moraju libijci da uce sistem i rade...
objasnio mi je covek prvi sta sistem poseduje i kako funkcionise....znam coveka 30 godina...koji razlog ima da laze..??

Libija je jedna zemlja koja je veoma lijepa i koja treba postati demokratska zemlja jer Libija je do sada zivjela u diktaturi i zato Libija mora da svrgne Gadhafija kako bi zivjela u miru i sa dobrom suradnjom sa Amerikom i ostalim zemljama.

Dvojica su sedeli, naslonjeni leđima na vozilo, a treći je bio par metara dalje...Kolega je bio ranjen u nogu i nešto malo po grudima. Za ovu dvojicu ne znam.Čini mi se da je rekao kako je radar bio uključivan par minuta pre udara, na kratko. Ali je siguran da je u tom trenutku bio isključen!

zavisi koji radar...nisanski radari na raketnim sistemima se lociraju nakon nekoliko sekundi rada...osmatracki se teze pronalaze...zato se osmatracki i gadjaju radarskim raketama a nisanski obicno laserski vodjenim bombama...

jes ti procitao da je covek zamalo streljan..?? da je jedva glavu izvukao zivu..spasilo ga sto je oficir libiske vojske skolovan kod nas i zna srpski...jesi li procitao da je kasnije taj oficir mom drugu pricao da moli ruse da sto sporije rade--jer kad rusi zavrse moraju libijci da uce sistem i rade...
objasnio mi je covek prvi sta sistem poseduje i kako funkcionise....znam coveka 30 godina...koji razlog ima da laze..??

ma pajo dok ne vidim ne verujem nikome.Kakav crni S 300 u rukama Gadafija.Pa vidis da ih rade kao malu decu,lupaju ih kako zele.Da imaju bilo sta vredno dejstvovali bi

Libija mora da ima demokraciju kako bi zivjela lijepo i dobro jer mi svi govorimo da Amerika zeli pljackati Libijsku naftu ali to nije istina jer Gadhafi je vise opljhackao svoju zemlju nego sto to misli Amerika.

110322132.jpg

Foto: AFP

Ban Ki-moon
"Akcija se nastavlja dok Gaddafi ne prestane ubijati vlastiti narod"

Generalni sekretar UN-a Ban Ki-moon izjavio je u utorak da se međunarodna kampanja na provedbi zone zabranjenih letova nad Libijom mora nastaviti sve dok Moammar Gaddafi ne prekine vojnu akciju protiv vlastitog naroda.

Ban je ovo izjavio novinarima nakon susreta s postrevolucionarnim liderima u Tunisu, prenosi AP.

On je rekao da vojna operacija međunarodne koalicije nije ni uplitanje u libijske unutrašnje stvari ni "okupacija stranih sila".

"To je jednostavno zaštita civilnog stanovništva", istakao je Ban.

Generalni sekretar UN-a je dodao da "prvi i najvažniji signal treba doći od pukovnika Gaddafija. On mora prestati ubijati svoj narod".

(FENA)

ma pajo dok ne vidim ne verujem nikome.Kakav crni S 300 u rukama Gadafija.Pa vidis da ih rade kao malu decu,lupaju ih kako zele.Da imaju bilo sta vredno dejstvovali bi

Тако су CNN, BBC и остали причали и за нас, да су нас разбили после 3 дана итд..
Рат може бити дуг, зашто би либијска војска одмах отворила све своје карте...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back