RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JA O PERIODU PRE NEOCEKIVANE AGRESIJE ....

pa gadafi je kupovao svu vojnu opremu i tehniku ko god je prodavao u svetu...JNA je povlaceci se iz slovenije i hrvatske prodala libiji svu furdu ne samo MTS koji je bio visak...raspitaj se kod mornara ako ne vreujes...sta je za gadafija bilo S-300..?? sta je njemu znacilo 800 miliona dolara..??
a zasto se to ne koristi..??
znam da se i kod nas 99 nije islo na maksimalno angazovanje neva i kubova jer se nije znalo tacno kad i dokle ce rat trajati...

"Poslovao sam sa svima. Poslovao sam i Gadafijem. Za korištenje moje zemlje na jednu večer platio mi je više nego što bih zaradio da sam je iznajmljivao dvije godine. I onda ga nisam ni pustio da koristi tu zemlju. To je ono što bi trebali raditi. Ne želim koristiti tu riječ, ali zajebao sam ga", rekao je Trump.

Sve se može, kad se hoće..

njemu se moze jer je nasledio.
da je stekao bilo bi lepo.

kurci se tudjim palcem

mogu zamisliti koliko je gadafi spreman platiti ZOLTANU DANIJU po danu da mu se nadje ovih dana pri ruci....
mogu zamisliti koliko je spreman platiti za srpsku PVO.... a tek za rusku posadu na S-300...

Влада Србије: Забринутост због ситуације у Либији

БЕОГРАД – Република Србија изразила је данас дубоку забринутост због ситуације у Либији, посебно због угрожавања живота цивила и истакла да у потпуности подржава територијални интегритет и целовитост те земље.

Србија позива на поштовање Резолуције Савета безбедности УН број 1973 и међународног хуманитарног права како би се хитно зауставило страдање цивила и даља разарања, истиче се у саопштењу Владе Србије.

Србија у потпуности подржава територијални интегритет и целовитост Либије, наводи се у саопштењу.

Бета
објављено: 22/03/2011 16:10

podrzavaju rezoluciju 1973 gde se traze sve moguce mere da se bombarduje libija a onda podrzavaju teritorijalnu celovitost Libije.

pa to su bre takve jedne crkotine te DS budaletine, pa to nema premca medju stokom

ne verujem da su i procitali rezoluciju, a mozda i jesu al nista nisu te sladze razumele

Bit ce gadno ako gadafi ostane na vlasti, pamcenje mu nije ka u ribice ...

rvatska ima da nagrabusi, danas ste podrzhali bombardovanje libije, valjda jer ste u nato, a nato je preuzeo ceo taj nesrecni cirkus.

bolje ti begaj u srbiju, i povedi shto vishe drugarica :lol:

ps mi cemo vama poslati kamia bengazia i josh par forumasha

Poslednja izmena:
Iranci edukovani, a Ameri imaju najbolje visokoskolske ustanove na svetu. Toliko glupa nacija, a lideri u svetu, Najuticajnija kultura na svetu. Nesto ne stima u toj analizi, U Americi, moz' da zapalis americku zastavu ispred Bele kuce, u Iranu te vesaju na trgu ako si gej (a dokaz da si gej je kad potpises to u policijskoj stanici posle serije tabanja). Nemoj da se zezamo. Hajde da kazes da je Kanada bolja od Amerike, to je ok, ali ovako...

Дај молим те напиши како си за ово све сазнао?

За твоју информацију погледај само овај детаљ, ако познајеш енглески:

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80775120/

Заставу запалити пред бијелом кућом???

As Secretary of State Hillary Clinton gave her speech at George Washington University yesterday condemning governments that arrest protestors and do not allow free expression, 71-year-old Ray McGovern was grabbed from the audience in plain view of her by police and an unidentified official in plain clothes, brutalized and left bleeding in jail. She never paused speaking. When Secretary Clinton began her speech, Mr. McGovern remained standing silently in the audience and turned his back. Mr. McGovern, a veteran Army officer who also worked as a C.I.A. analyst for 27 years, was wearing a Veterans for Peace t-shirt.

Има стварно оних који каменују своје грађане - али ми то некако сазнамо....Али има и оних који због криве мајице "због мира" далеко од очију искрваре у ћелији.

Дај молим те напиши како си за ово све сазнао?

За твоју информацију погледај само овај детаљ, ако познајеш енглески:

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80775120/

Cekamo kamija da nam objasni kako je ovo u stvari demokratija, sloboda i da to tako treba...

Ne mogu da docekam da procitam objasnjenje :rotf:

pa gadafi je kupovao svu vojnu opremu i tehniku ko god je prodavao u svetu...JNA je povlaceci se iz slovenije i hrvatske prodala libiji svu furdu ne samo MTS koji je bio visak...raspitaj se kod mornara ako ne vreujes...sta je za gadafija bilo S-300..?? sta je njemu znacilo 800 miliona dolara..??
znam da se i kod nas 99 nije islo na maksimalno angazovanje neva i kubova jer se nije znalo tacno kad i dokle ce rat trajati...

ISTI RAZLOG - TREBA MESEC , DVA BITI ZRTVA I MUCENIK ... A KAD ZAGUSTI ...:per: ...

OVO BI IM DOBRO DOSLO ...

zoltan dani sad mesi leba, otvorio je chovek pekaru

ostali neam pojma, al fakat je da bi gadafi dao barem jednu naftnu bushotinu za njih

mada, nije da su libijci bash bezubi i bez njih, eno onaj f15 tresno zbog kvara na mehaniki :mrgreen:

samo po jedno sredstvo da odradi svoj posao sta je gadafi toga nagomilao---NATO je najebao...samo da ga ljudi ne izdaju...

libija je bila pod embargom ,Rusija im nije prodala nista sofisticirano.Prvi korak koji jeGadafi napravio pocetkom milenijuma je poboljsanje odnosa sa Zapadom i ulaganje kapitala u EU.Ruse je jednostavno ignrisao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back