RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Са другог форума

Пре или касније, што касније тим горе, сви ми заједно и свако појединачно, спрам својих интелектуалних, али пре свега моралних капацитета, постаћемо свесни неподношљиве истине да смо савременици апокалиптички тешких времена.
Људска цивилизације већ брекће под теретом наше себичности, похлепе, отуђености и неприродних страхова од природе , чији смо део, а пред којом смо немоћни. Недавни догађаји у Јапану су показали да људска заједница , чак и она организационо и техничко-технолошки развијена, са израженим смислом за самодисциплином и фанатично одана раду није у стању да се одупре па чак ни да каналише необуздану силу природе.

Срећом, природа сама себи ограничава моћ и време трајања . Највеће последице по људску популацију имаће сила која се отргла из руку човека, а коју је он сам створио. Тај, невидљиви Франкенштајн се ослободио из кавеза који се стручно зове нуклеарни реактор. Колико жртава ће он однети, још увек нико, са било каквом извесношћу не може да предвиди. Земљотрес је трајао неколико десетина секунди, цунами је дошао али већ сутрадан море се повукло, овај бегунац из Фукушиме хараће вековима. За разлику од природе, ћовек своје лудило не уме ни да обузда, ни да ограничи. Једноставно, жудња за материјалним направила је духовне инвалиде ( извињавам се лицима са посебним потребама, али није нађен срећнији ни прикладнији израз), који нису у стању да пронађу свој интелектуални, емотивни и социјални идентитет као потврду незанемарљивости сопственог постојања.

Опомена која је стигла са Далеког Истока није допрла до оних у чијим главама мозгоједци болују од анорексије.Глобалисти , у неспособности да превладају економску катастрофу коју су сами створили, улажу наде у Нови Рат, мењајући правила`` игре`` Више не купују, скупо је ,`` оскудација`` што би наши рекли. Сада су решили да отимају. Овај пут, Либија је била лоше среће, њена нафта и вода , њено богатство постало је њена зла коб.

Из сасвим видљивих разлога невидљиви авиони руше градове и убијају људе по Либији, рушећи Слобу Садама Гадафија. Ту су и паметни пројектили које треба потрошити не би ли се створио простор за отварање нових радних места за све већи број сувишних руку ( и уста ) у посрнулој либералној привреди, којој , гле чуда, држава у маниру пропалог комунизма упумпава новац који ће надоместити у буџету чим се усели на туђа нафтна поља.

Времена су КОКУЗНА, што би рекли европски Муслимани , дајући у СБ свој глас да се браћа по вери ``уразуме` силом кад већ неће милом. Ваљда мисле да и у Либији треба створити 3-4 Ентитета, са 20-30 кантона, и председништвом које ротира свакодневно под контролом , Бернара Кушнера, рецимо, а које би сачињавао по један представник сваког племена које чини становништво Либије. Било би идеално да Либија има 365 племена-сваки дан Нови председник. Да ли је то пут и Џенет? Али , нека иду својим путем. Можда је и то срећа, шејтан би га знао!

Као ХОМОФОБИЧНОМ БАЛКАНОИДУ није ми јасно зашто је онај малецки Француз решио да дигне опадајући рејтинг и да се покаже као АЛФА МУЖЈАК баш на Гадафију, а оженио се , још увек добродржећом манекенком Карлом Бруни. Ако је већ хтео да се покаже требало је да се обнажен слика за неки часопис па нек сви виде ``чиме је наоружан``! Биће да је у праву Душко Радовић кад рече: ``Ко не зна шта му је, нек погледа где му је, па ако га не нађе, то му је``!
А Енглези? Од коју болест они болују? Изгледа , не могу да прежале што су у подређеном положају у односу на своју бившу колонију.Осим тога, ових дана и Принц се жени, а то кошта. И поклон м у треба спремити а такође и гламурозну забаву. Можда је у ту част предвиђен ватромет над Триполијем, а млада и младожења односно, принц и принцеза добиће ту част да притисну црвено дугме за почетак.

Ипак, највећи преседан од свих је да прошлогодишњи добитник Нобелове награде за мир, иначе очух два рата, започне нови, сопствени.Тако је то са децом, можете волети и пасторке, али се ипак највише воли своје дете. Барак Обмана је у предизборној кампањи јавно ставио кондом , али је сада решио да га скине, једно је извесно, шта год да направи биће као и Бушово, црно и ружно, на татка. Да иронија буде потпуна на страну побуњеника укључила се и Ал Каида . Самим тим она је и на страни Америке , Француске и Британије?! Да ли је онда уопште било 11 септембра, ако јесте, ко су извршиоци а ко налогодавци и , што би рекли ови Мићунови унуци у Србији- Ко су политички инспиратори инспиратори свега?

Него, да се вратимо на почетак. Природа је силна, плаховита, необуздана, али зна када је доста! ``Богови`` који су пали на теме, то је већ нешто друго. Осионо , нечасно , прљаво, безбожно и људски нељудско. Ако се већ нечега треба плашити,онда то сасвим сигурно није природа.

Ne, drzava koja ima slobodne medije (ima li i jedna?), moze se smatrati naprednija na tom polju. Posto je CNN manje slobodna televizija nego sto je RTS bio devedesetih, nema govora o naprednim medijima na prostoru kako ti to zoves zapadne civilizacije.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Slobodni mediji su jako bitna stavka u kulturi neke zajednice inace.

I ovo je bila ozbiljna recenica, i ja sam preterao...

Iranci edukovani, a Ameri imaju najbolje visokoskolske ustanove na svetu. Toliko glupa nacija, a lideri u svetu, Najuticajnija kultura na svetu. Nesto ne stima u toj analizi, U Americi, moz' da zapalis americku zastavu ispred Bele kuce, u Iranu te vesaju na trgu ako si gej (a dokaz da si gej je kad potpises to u policijskoj stanici posle serije tabanja). Nemoj da se zezamo. Hajde da kazes da je Kanada bolja od Amerike, to je ok, ali ovako...

Ne lupaj gluposti. Ameri imaju najbolji marketing da je sve njihovo najbolje a daleko je to od istine

Sto se najuticajnije kulture tice.....u principu oni su drzava koja zivi na ratovima i pljacki drugih naroda...zajasili su svet a samim tim moraju i da imaju jaku medijsku podrsku.
Od kulture njihove sta to oni imaju??? Holivudske filmove i nesto muzike od cega je preko 90% gore od pinkovog Granda.

Ne lupaj gluposti. Ameri imaju najbolji marketing da je sve njihovo najbolje a daleko je to od istine

Sto se najuticajnije kulture tice.....u principu oni su drzava koja zivi na ratovima i pljacki drugih naroda...zajasili su svet a samim tim moraju i da imaju jaku medijsku podrsku.
Od kulture njihove sta to oni imaju??? Holivudske filmove i nesto muzike od cega je preko 90% gore od pinkovog Granda.

Ma cisti marketing, najbolja je Visa poslovna u BG-u.

Nista nije gore od Pinkovog granda. I to je dobro, jer smo lideri sunda u Evropi, to nam je komparativna prednost.

15:03 - Fejsbuk podrška Gadafiju iz Srbije, Crne Gore
Pojedini korisnici socijalne mreže "Fejsbuk" (Facebook) u Srbiji i Crnoj Gori pružili su podršku libijskom vođi Moameru Gadafiju u dve odvojene grupe koje broje oko 37.800 clanova. Članovi grupe "Support for Muammar al Gaddafi from the people of Serbia", koju trenutno čini oko 36.000 članova, svakodnevno prenose i komentarišu vesti o situaciji u Libiji, a njeni članovi su
organizovali i skup podrške Gadafiju u Beogradu. Taj skup održan je u nedelju. Crnogorska grupa "Gadafi brate, Crna Gora je uz tebe", broji više od 1.800 članova, a pristalice libijskog vođe su na stranici grupe, između ostalog, poručili: "Generale izdrži", "Ne ratu" i "Ne daj Demonkratiji da ti uđe u kuću".

15.34 - Алжир затражио хитно заустављање западне војне интервенције у Либији, наводећи да су напади на Гадафијеве снаге "непропорционални".

Pa počni da pišeš nešto što ima smisla i sadrži argumente. Čik ako umeš.

Argument br. 1- Tvoji postovi su besmisleni.

Argument br. 2- Tvoji postovi su izgubljeni u svemiru

Argument br 3- Tvoji postovi su potpuno pomahnitali.

Argument br 4- Iskreno pocinjem da sumnjam da nisi mozda Voja Kostunica ili Vuk Jeremic:think:

I ovaj post je besmislen.

Mada, dzaba se trudis, Deki je u tome nenadjebiv.

:D Cekaj, pa jesi li ti rekao da mozes bez ikakvih posledica da zapalis americku zastavu ispred bele kuce? JESI. Ako moze, zasto ne odes i ne uradis?

Malopre si rekao da nismo svesni koliko smo srecni sto zivimo u zapadnoj civilizaciji, a sad pricas kako smo lideri sunda. Kontradiktoran si, Dogovori se sam sa sobom oko stavova pa ih se drzi.

Ma cisti marketing, najbolja je Visa poslovna u BG-u.

Nista nije gore od Pinkovog granda. I to je dobro, jer smo lideri sunda u Evropi, to nam je komparativna prednost.

Naravno da je cist marketing. A tu su u rangu te raspale vise poslovne.

Pinkov Grand i danasnji MTV su ti isto sran.nje drugo pakovanje. Razlike nikakve nema u kvalitetu. Americka kultura je najobicnije smece. Izmedju ostalog zna se sta je cenjeno u USA ...sve ono sto dolazi pre svega iz Evrope ali i sa istoka

:D Cekaj, pa jesi li ti rekao da mozes bez ikakvih posledica da zapalis americku zastavu ispred bele kuce? JESI. Ako moze, zasto ne odes i ne uradis?

Malopre si rekao da nismo svesni koliko smo srecni sto zivimo u zapadnoj civilizaciji, a sad pricas kako smo lideri sunda. Kontradiktoran si Dogovori se sam sa sobom oko stavova pa ih se drzi.

Rekao sam. Zasto bih ja palio americku zastavu ispred Bele Kuce?:think: Ja to ne zelim da radim, vi mrzite Ameriku, pa idite vi da radite to.

Da, rekao sam i to. I ne razumem zasto bi to bilo kontradiktorno sa tim da smo lideri sunda?:think: (u Evropi). Pa to je jos bolje, jer na trzistu sunda Evrope mozemo dobro da prodamo nas sund, posto je kvalitetan.

Rekao sam. Zasto bih ja palio americku zastavu ispred Bele Kuce?:think: Ja to ne zelim da radim, vi mrzite Ameriku, pa idite vi da radite to.

Da, rekao sam i to. I ne razumem zasto bi to bilo kontradiktorno sa tim da smo lideri sunda?:think: (u Evropi). Pa to je jos bolje, jer na trzistu sunda Evrope mozemo dobro da prodamo nas sund, posto je kvalitetan.

Znaci u naprednoj zapadnoj civilizaciji postoji sund? Lepo sto si priznao.

Pa kako ces onda da nam dokazes da americka zastava moze da se zapali ispred bele kuce bez posledica?

Naravno da je cist marketing. A tu su u rangu te raspale vise poslovne.

Pinkov Grand i danasnji MTV su ti isto sran.nje drugo pakovanje. Razlike nikakve nema u kvalitetu. Americka kultura je najobicnije smece. Izmedju ostalog zna se sta je cenjeno u USA ...sve ono sto dolazi pre svega iz Evrope ali i sa istoka

Pa da li je smece ili nije ne znam, bitno je da je najuticajnija, i da ti je stvorila net, pa mozes da pises na njemu sta god hoces.

A tu je negde Harvard sa Visom Poslovnom, a Jejl je negde u rangu sa Megatrendom:mrgreen:

Argument br 4- Iskreno pocinjem da sumnjam da nisi mozda Voja Kostunica ili Vuk Jeremic:think:

Nemoj tako i Voja i Vuk Jeremic su vrh nase intelektualne elite , ni do kolena im nisi i pored toga sto si pametan decko . Tebi jedino fali malo slifa u izrazavanju prema pomenutim.

Pa tvoje stanje je još gore nego što se do sada činilo.

Neka neko pozove hitnu! I to hitno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back