RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Vlada da se izjasni o Libiji"

Beograd -- Šef poslaničke grupe LDP Čedomir Jovanović zatražio od premijera Mirka Cvetkovića da se Vlada hitno i jasno izjasni o situaciji u Libiji.

Jovanović je ocenio da je Vlada napravila veliku grešku u spoljnoj politici kada nije reagovala na Gadafijev obračun sa sopstvenim narodom, i da je grešku ponovila pred novim stradanjem civila koji sada trpe i zbog bombardovanja.

"Koliko ljudi treba da pogine u Libiji da bi naša vlast postavila pitanje odgvornosti za tako nešto kao punopravna članica UN i kao zemlja koja je trpela pod bombama. I šta radi naš ministar spoljnih poslova osim što ima puno razumevanje za susrete sa kanibalima po Africi da bi danas bio ministar spoljnih poslova koji ne može da saopšti stav države koja prva treba da osudi stradanje civila zbog toga što je i sama bila žrtva", kazao je Jovanović.

http:///www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=22&nav_category=11&nav_id=500902

Haha , Čedomir, šta ova Srbija sve gaji?

CEDA SE ZALAZE DA OVAKVI UVODE DEMOKRATIJU .. OVAJ LEPI COVEK JE RADIO U UN HUMANITARNOJ MISIJI ....

art_svN_KENNETH-420x0.jpg

LEPO JE UREDIO KANCELARIJU :think:..... A BLISTAO JE I FEJSBUKU ...

art_svN_KENNETH_FLAG-200x0.jpg

Sta da kazem coveku koji mi kaze da je Iran naprednija zemlja od Amerike, ako se izuzme taj tehnoloski i ekonomski deo. Samo mi ostaje da rasirim vilicu i blenem u jednu tacku.
Probaš na primer da odeš u Ameriku i u Iran pa da se na licu mesta uveriš kako se živi u jednoj, a kako u drugoj državi. Ili (možda lakša varijanta) popričaš sa ljudima koji su bili i lično videli i jednu i drugu državu.

Ili možeš da se osloniš u potpunosti na informacije koje do tebe dolaze posredstvom holivudkih filmskih hitova, CNN vesti i slično.

Probaš na primer da odeš u Ameriku i u Iran pa da se na licu mesta uveriš kako se živi u jednoj, a kako u drugoj državi. Ili (možda lakša varijanta) popričaš sa ljudima koji su bili i lično videli i jednu i drugu državu.

Ili možeš da se osloniš u potpunosti na informacije koje do tebe dolaze posredstvom holivudkih filmskih hitova, CNN vesti i slično.

Hoces li ti na ovom forumu napisati jedan jedini post koji nije ogranicen?:think:

Nijedan moj post nije ograničen ljudima koji nisu ograničeni.

Ograničeni ljudi slepo veruju da je apsolutna istina sve što prikazuju holivudski filmovi i CNN.

Pa cek da vidim da li nisi ogranicen, sada cu ti napisati nesto ozbiljno.

Dakle, Amerika nije naprednija od Irana zato sto to prikazuju CNN i holivudki filmovi. Amerika je naprednija od Irana zato sto IMA CNN i holivudske filmove. I Iranu bi neki CNN proglasili za izdajnicku televiziju i spalili bi je, a Holivudkske filmove bi cenzurisali zbog najrazlicitijih razloga. I to nema veze sa kvalitetom samih filmova, jer su iranski filmski radnici odlicni, vec zbog mnogo banalnijih stvari i scena. Naravno, to pricam uslovno, da bi shvatio, naravno da u Iranu ne bi ni osnovali iranski CNN, pa tako i nemaju sta da pale.

Mislim, ovo sam ja koji pokusava da se prilagodi tvom diskursu i kroz banalni primer pokusava nesto da ti objasni.

Posle ovoga, posto ces ponovo nesto glupavo da prokomentarises, ponovo te neci uzimati za ozbiljno.

Dakle, Amerika nije naprednija od Irana zato sto to prikazuju CNN i holivudki filmovi. Amerika je naprednija od Irana zato sto IMA CNN i holivudske filmove. I Iranu bi neki CNN proglasili za izdajnicku televiziju i spalili bi je, a Holivudkske filmove bi cenzurisali zbog najrazlicitijih razloga. I to nema veze sa kvalitetom samih filmova, jer su iranski filmski radnici odlicni, vec zbog mnogo banalnijih stvari i scena. Naravno, to pricam uslovno, da bi shvatio, naravno da u Iranu ne bi ni osnovali iranski CNN, pa tako i nemaju sta da pale.

Mislim, ovo sam ja koji pokusava da se prilagodi tvom diskursu i kroz banalni primer pokusava nesto da ti objasni.

Posle ovoga, posto ces ponovo nesto glupavo da prokomentarises, ponovo te neci uzimati za ozbiljno.

kako je neko ko vodi ratove po svetu, ugnjetava i zavadjuje narode, krade im resorse napredan?
mozda tehnoloski, al i nacisticka nemacka je bila u nekim stvarima mnogo naprednija od amera u 40-im.

Iranci su bre kultura za njih. Mirni ljudi, ponosni i vrlo edukovani za razliku od amera koji svega imaju destruktivan ponos budale

Снаге лојалне либијском лидеру Моамеру Гадафију нападају град Зиндан користећи тешко наоружање. Војска лојална Гадафију гранатира и западни део Мисурате. Коалиционе снаге од суботе испалиле 159 томахавка.

A snage lojalne Baraku Obami i Sarkoziju su izvrsile agresiju na jednu nezavisnu drzavu,

koja po njima nema pravo da uredi svoje unutrasnje odnose bez mesanja sa strane!!

kako je neko ko vodi ratove po svetu, ugnjetava i zavadjuje narode, krade im resorse napredan?
mozda tehnoloski, al i nacisticka nemacka je bila u nekim stvarima mnogo naprednija od amera u 40-im.

Iranci su bre kultura za njih. Mirni ljudi, ponosni i vrlo edukovani za razliku od amera koji svega imaju destruktivan ponos budale

Ne zaboravimo unistavanje i pljackanje muzeja Vavilon u Iraku od strane USA egresora,

a i njihovi djaci su opljackali muzeje po Kairu i verovatno preneli mumije i sarkofage po obicaju u "kulturnije zemlje".

Iranci edukovani, a Ameri imaju najbolje visokoskolske ustanove na svetu. Toliko glupa nacija, a lideri u svetu, Najuticajnija kultura na svetu. Nesto ne stima u toj analizi, U Americi, moz' da zapalis americku zastavu ispred Bele kuce, u Iranu te vesaju na trgu ako si gej (a dokaz da si gej je kad potpises to u policijskoj stanici posle serije tabanja). Nemoj da se zezamo. Hajde da kazes da je Kanada bolja od Amerike, to je ok, ali ovako...

Poslednja izmena:

Pre svega, informacije o tome šta se radi i ne radi u Iranu, kakvi se filmovi tamo snimaju, a šta je zabranjeno ili dozvoljeno ne dobijaš iz Irana i od ljudi koji su tamo lično bili, već ih izvlačiš iz onoga što ti servira neka (po tebi) mnogo viša kultura.
A zapravo ne poznaješ dovoljno ni jednu ni drugu da bi o njima mogao imati neko pouzdano mišljenje, a kamoli o njima raspravljao pa se još nalazio pozvanim da nekome nešto objašnjavaš.

Drugim rečima, ti si svoje stavove formirao isključivo na osnovu predrasuda, a ne na osnovu znanja.
I sada se opet (po ko zna koji put) koprcaš u nedostatku argumenata, te mešaš babe i žabe pokušavajući da dokažeš (ne znam samo kome) da tvoji sagovornici pišu gluposti.

I naravno, ni ti ni ja ni bilo ko ko nikada nije bio u Iranu nema pojma kako zaista žive stanovnici te zemlje i koliko su zaista zadovoljni (ili nezadovoljni) svojim načinom života i svojom kulturom.

Ne, drzava koja ima slobodne medije (ima li i jedna?), moze se smatrati naprednija na tom polju. Posto je CNN manje slobodna televizija nego sto je RTS bio devedesetih, nema govora o naprednim medijima na prostoru kako ti to zoves zapadne civilizacije.

U Americi, moz' da zapalis americku zastavu ispred Bele kuce
Jesi li probao da zapališ američku zastavu ispred Bele kuće?
Znaš li nekoga ko jeste?

u Iranu te vesaju na trgu ako si gej (a dokaz da si gej je kad potpises to u policijskoj stanici posle serije tabanja).
Ovo je verovatno neka pouzdana informacija dobijena posredstvom CNN-a?

Zato Čeda ne sme u Iran...

Pre svega, informacije o tome šta se radi i ne radi u Iranu, kakvi se filmovi tamo snimaju, a šta je zabranjeno ili dozvoljeno ne dobijaš iz Irana i od ljudi koji su tamo lično bili, već ih izvlačiš iz onoga što ti servira neka (po tebi) mnogo viša kultura.
A zapravo ne poznaješ dovoljno ni jednu ni drugu da bi o njima mogao imati neko pouzdano mišljenje, a kamoli o njima raspravljao pa se još nalazio pozvanim da nekome nešto objašnjavaš.

Drugim rečima, ti si svoje stavove formirao isključivo na osnovu predrasuda, a ne na osnovu znanja.
I sada se opet (po ko zna koji put) koprcaš u nedostatku argumenata, te mešaš babe i žabe pokušavajući da dokažeš (ne znam samo kome) da tvoji sagovornici pišu gluposti.

I naravno, ni ti ni ja ni bilo ko ko nikada nije bio u Iranu nema pojma kako zaista žive stanovnici te zemlje i koliko su zaista zadovoljni (ili nezadovoljni) svojim načinom života i svojom kulturom.

Ovo ti je besmisleniji post cak i od tvog prosecnog besmislenog posta.

Ja ti se divim, istrajan si u svojoj besmislenosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back