RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta je bilo sa pilotima?
Oba iskočili. Jedan, lakše ranjen u rukama pobunjenika, dok se za drugim još uvek traga.

P.S.
Đe si Caliburn, što te nema na pdf Istorija?
Kako nema? :eek:
Redovan sam na mojoj temi o Neronu i na temama o prednemanjićkoj istoriji Srba i poreklu slave. ;)

napoleon je bio smrdljivi mudzhos, divio se islamu retard kurvarski, a ni hitler nije bio hriscanin
Napoleon nije bio musliman, a Hitler je bio rimokatolik.
Teško da se Napoleon divio islamu imajući u vidu desetine hiljada sunita koje je likvidirao. :lol:

Misliš tehnološki zaostala, verovatno? Mada je i to diskutabilno jer je Grčka deo EU i nisam primetio da im fali bilo šta u tehnološkom smislu. Čak ni mi ne zaostajemo puno u tehnološkom pogledu za zapadom.
Ne znam šta bi to moglo biti da su im "društa zaostala"? Malo je neobjektivno porediti društva koja imaju totalno drugačije istorije, religije, kulture i samim tim tradiciju. Ti se iz nekog ličnog afiniteta vezuješ za zapadno društvo, ali to ne znači da na istoku nema jednako dobrih, ili boljih.
Šta je današnja kultura? Pozorište, koncert, sport... a možda i ostaci starih kolonijalnih težnji, ratovi, međudržavne spletke?
Ne znam na šta misliš u temi o roditeljima i deci, ali ću pogledati.

Nisam mislio na tehnoloski napredak, a kada ja pomenem kulturu, nikada ne mislim na kulturu kao umetnost, vec na siri pojam. Jedina civilizacija ciji kulturoloski obrasci uticu na ceo svet je zapadna civilizacija (ciji smo i mi i Grcka deo, poredio sam drzave unutar te civilizacije. Razlika izmedju nas i Engleza zavisi sta uzimas za reper. Ako je reper razlika izmedju Ebgleza i Francuza, onda smo dosta gori, ako je reper razlika izmedju Engleza i Irana, onda smo odlicni). To po meni ipak govori da je 'zapad' napredniji. Ali to je druga prica.

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :super::super::super:

Libija: Pao američki avion! (VIDEO)

news_60162.jpg

Američki borbeni avion F-15E srušio se u jedno polje u Libiji zbog mehaničkog kvara, a pilota su spasili pobunjenici, objavio je danas britanski list Dejli telegraf na svom sajtu.

http://www.smedia.rs/vesti/vest/60162/

Mislim da Libija treba postati demokratskom drzavom jer narod je vecinom za promijene i za demokratsku republiku Libiju.Mislim da mozete i sami uvidjeti da Ustanici zele jednu lijepu drzavu koja ce biti slobodna i koja ce biti uz Ameriku.Mislim da jedino ostavkom Gadhafija se moze rijesiti situacija u Libiji i moze se rijesiti situacija za Libijski narod koji zeli promijene.Libija je jedna lijepa zemlja koja ocarava svojom ljepotom tako da nije lijepo ratovati da bi se rusilo sve to sto je ostavila priroda i covjek napravio kao sto su silne Dzamije koje sluze za klanjanje Allahu.Mislim da Gadhafi mora da ode i da mora dopustiti svom narodu da promijeni drzavnu politiku i da napravi Libiju bogatom drzavom koja bi bila zajedno sa Amerikom prva u svijetu.Mislim da je suradnja sa Amerikom bolja i profitabilnija nego rat protiv Amerike.
Ono sto ne bih podrzao je napad na Iran jer Iran ima pravo na svoj suverenitet.

gde ti živiš čoveče,božiji???Iran ima pravo a Libija neme....

Nisam mislio na tehnoloski napredak, a kada ja pomenem kulturu, nikada ne mislim na kulturu kao umetnost, vec na siri pojam. Jedina civilizacija ciji kulturoloski obrasci uticu na ceo svet je zapadna civilizacija (ciji smo i mi i Grcka deo, poredio sam drzave unutar te civilizacije. Razlika izmedju nas i Engleza zavisi sta uzimas za reper. Ako je reper razlika izmedju Ebgleza i Francuza, onda smo dosta gori, ako je reper razlika izmedju Engleza i Irana, onda smo odlicni). To po meni ipak govori da je 'zapad' napredniji. Ali to je druga prica.
Bio si u Iranu i poznaješ njihovu kulturu?

Napoleon nije bio musliman, a Hitler je bio rimokatolik.
Teško da se Napoleon divio islamu imajući u vidu desetine hiljada sunita koje je likvidirao. :lol:

hocesh da ti citiram napoleonove izjave o islamu il cesh sam da guglash? ae guglaj sam pls, nije tema a i mrsko mi
pored toga kurvar je bio i izraziti antisemita, to sam sluchajno otkrio trazheci upravo njegove izjave o islamu a naleteo sam na njegove izjave o jevrejima
djubre je trebalo zakopati na korziki chim se rodilo
hitler je bio satanista i okultista

I mene to zbunjuje. Pre bombardovanja se spominjalo u javnosti da Gadafi ima S-300 i da je sa rusima u pregovorima za S-400, a sada nigde tih sistema. Juče su se pojavile neke informacije da je Gadafi sofisticitraniju tehniku povukao dublje u pustinju. Ja ne vidim čemu to. Nema mesta u pustinji koje avaksi ne mogu da snime, sem ako nisu smislili način da ometaju avaks.

evo sta ja mislim..
dakle--nad libijom je zabrana letova...u nju spadaju i PVO rakete...mislim da gadafi zeli da ispostuje rezoluciju SB...posto od ranije znam da su libijci slabi ratnici u savremenim sredstvima RT /imam bliskog prijatelja koji je bio instruktor u libiji 70-tih godina i kome su nudili bogastvo da ostane na sredstvima u tadasnjem ratu...a on odbio plasio se zbog ugovora koji je potpisao...a on glasio da je obavezan da bude na radarima dok front ne dodje do 100 km od njih/ ako je gadafi bio spreman za rat on je platio operatore od s-300 direktno iz rusije...mozda veruje i svojima ali..??...videcemo ...njemu je to strategisko oruzje...problem je sto su njegovi generali verovatno kao i nasi 90-tih---vise politicari a manje vojnici...

Ало бре, паразиту!!!
Ја плаћам порезе, доприносе, регистрације, да би се такви нерадници, ко ти товили код куће.

Plaćaš ti k**** lažovu legalo-lopovski. Sediš na poslu, vataš zjale i za to dobijaš pare od države.
Ti nisi parazit, ti si pijavica koja pije krv narodu.
MRŠ!

I još te nije sramota da prijavljješ Sky:heart:, zato što te je kao uvredila, a ti samo
ideš od teme do teme i vređaš ili izazivaš neistomišljenike.
Bedo bedna.

Imaš izbore za godinu dana. Glasaj za radikale ili dssovce koji će Srbiju odvesti u
svetlu budućnost.

Oni će odjebati Evropi i Ameriku i tada ćemo krenuti putem razvoja i prosperiteta.

Ovo nema nikakve veze sa temom. A i da ima, otkud ti ili bilo ko drugi, može unared da zna ko će nas gde odvesti?
ja sam bio 5. oktobra pred skupštinom, nadajući se boljitku a šta smo dobili... stanje u nekim oblastima dale lošije od onog u vreme SPS režima (doduše i danas je SPS na vlasti).

Plaćaš ti k**** lažovu legalo-lopovski. Sediš na poslu, vataš zjale i za to dobijaš pare od države.
Ti nisi parazit, ti si pijavica koja pije krv narodu.
MRŠ!

I još te nije sramota da prijavljješ Sky:heart:, zato što te je kao uvredila, a ti samo
ideš od teme do teme i vređaš ili izazivaš neistomišljenike.
Bedo bedna.

:lol::rotf: rece covek i ostade ziv

Male države mogu da se brane samo ako poseduju neka mnogo gadna oružja za masovno uništenje i sposobnost da ih pravovremeno upotrebe na pravom mestu a to su veliki gradovi SAD.Sve druge odbrambene pripreme su besmislene i smešne.

evo sta ja mislim..
dakle--nad libijom je zabrana letova...u nju spadaju i PVO rakete...mislim da gadafi zeli da ispostuje rezoluciju SB...posto od ranije znam da su libijci slabi ratnici u savremenim sredstvima RT /imam bliskog prijatelja koji je bio instruktor u libiji 70-tih godina i kome su nudili bogastvo da ostane na sredstvima u tadasnjem ratu...a on odbio plasio se zbog ugovora koji je potpisao...a on glasio da je obavezan da bude na radarima dok front ne dodje do 100 km od njih/ ako je gadafi bio spreman za rat on je platio operatore od s-300 direktno iz rusije...mozda veruje i svojima ali..??...videcemo ...njemu je to strategisko oruzje...problem je sto su njegovi generali verovatno kao i nasi 90-tih---vise politicari a manje vojnici...

Da znas, i ja sam nesto tako razmisljao...on moze da izdrzi nekoliko talasa bombardovanja, a kada osvoji dovoljno simpatija po svetu, onda da udari svom silom....

evo sta ja mislim..

ne verujem :roll:
ne zelim da Srbija udje u NATO, ne zelim da vojnici u nasim uniformama napadaju zemlje kao sto su Libija. Ne zelim da na bilo koji nacin pomazemo NATO-u u njihovom zlocinu.
ZIVELA SRBIJA!!! ZIVELA LIBIJA!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back