RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa te PAT-ove su dobili kao dopunsku opremu kad su kupovali kola.Pošto su inače miroljubivi,izvadili su ih tek sad iz garaže.

Cim ne nosi uniformu..civil je,nema veze sto ima citav arsenal oruzja uz sebe....po demokratskim nacelima mora biti lepo uniformisan,mozda je krenuo u lov sa AK-47 ono nojevi trce brzo pa rafalna paljba efektivnija

Sta fali UAEu sto je dobar prijatelj sa Amerikom i sto ima puno novca?Mislim da se sve Islamske drzave moraju ugledati na UAE kako bi mogle da imaju puno novca.Inace meni ne smeta Americka kultura i Amerikanci mogu slobodno putovati u Islamske zemlje i da se osjecaju ugodno.

Cim ne nosi uniformu..civil je,nema veze sto ima citav arsenal oruzja uz sebe....po demokratskim nacelima mora biti lepo uniformisan,mozda je krenuo u lov sa AK-47 ono nojevi trce brzo pa rafalna paljba efektivnija

Pa šta? Pa u srbiji je tradicija da po kućama imamo mnogo oružja, dugih cevi naravno, čak i automatsko naoružanje... A opet smo svi civili...

da nije amerike, socijalizam bi pokazao sve svoje prednosti......................ovako, propaganda i brutalnost sa kojom se amerika obracunava sa komunizmom ostatku sveta jednostavno baca komunizam na politicku marginu civilizacije.

Koliko su ljudi pobili Staljin, Lenjin, Mao Ce Tung, Kim Il Sung, Pol Pot, Mengitsu i
ostali komunistički "dobrotvori"? Ali oni su valjda ubijali narod zbog silne ljubavi
prema istom?:think:

http://www.y8.com/games/slap_gaddafi

Slap_Gaddafi.jpg

Koliko su ljudi pobili Staljin, Lenjin, Mao Ce Tung, Kim Il Sung, Pol Pot, Mengitsu i
ostali komunistički "dobrotvori"? Ali oni su valjda ubijali narod zbog silne ljubavi

I Kljinton je nas ubijao jer nas je voleo...uz uranijum nam je stigla demokraCija...sto ne spomenes koliko su ljudi ubili Ameri u Vijetnamu ako vec nabrajas sve te kasape (koji to jesu,ne sporim),nemoj tako selektivno

Sta fali UAEu sto je dobar prijatelj sa Amerikom i sto ima puno novca?Mislim da se sve Islamske drzave moraju ugledati na UAE kako bi mogle da imaju puno novca.Inace meni ne smeta Americka kultura i Amerikanci mogu slobodno putovati u Islamske zemlje i da se osjecaju ugodno.

Pa sigurno ugodno kad ima ko da ih zadovoljava kao ti recimo.:per:

Ти као стручњак у тим ***** и конзумирању истих, да нам откријеш која од АраБских земаља најбоље дува ту Американску ****?

nisu to bili komunisti. da su zivi danas bi bili najveci kapitalisti u svojim zemljama.................kao sto je to slucaj sa nasim "komunistima".

ja govorim o sistemu u kojem narod nece biti prozdrljiva nepismena primitivna stoka................vec humani, inteligentni, obrazovani clanovi zajednice. pogledaj danasnje generacije koje uce a pogledaj generacije koje su ucile u socijalizmu...................................razlike su neuporedive. ovi danasnji su sirovina, kamenjari, primitivci i buduce kapitalisticke zveri....................a reci to za komunisticko vreme u jugoslaviji. neuporedivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back