Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Ганферу, јеси ли и ти шетао са иних 150 К,,људи"???Hebote, koliko komedijaša ima ovde?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ганферу, јеси ли и ти шетао са иних 150 К,,људи"???Hebote, koliko komedijaša ima ovde?![]()
Pa te PAT-ove su dobili kao dopunsku opremu kad su kupovali kola.Pošto su inače miroljubivi,izvadili su ih tek sad iz garaže.
Bolje mi je da konzumiram Americku kitu ali barem da budem bogat i imucan.Preporucujem Libije da poslije oslobodjenja pozovu Ameriku da uzmu jedan dio nafte besplatno.

Ти си Американски китоловац?Bolje mi je da konzumiram Americku kitu ali barem da budem bogat i imucan.Preporucujem Libije da poslije oslobodjenja pozovu Ameriku da uzmu jedan dio nafte besplatno.

Cim ne nosi uniformu..civil je,nema veze sto ima citav arsenal oruzja uz sebe....po demokratskim nacelima mora biti lepo uniformisan,mozda je krenuo u lov sa AK-47 ono nojevi trce brzo pa rafalna paljba efektivnija
Balkanski kasapin je nadimak koji je dao Ricard Holbruk, a Bengazi nema mozak da sam razmislja
nego gleda CNN i B92 i samo upija, kao sundjer.

Pa šta? Pa u srbiji je tradicija da po kućama imamo mnogo oružja, dugih cevi naravno, čak i automatsko naoružanje... A opet smo svi civili...
ne treba ti Amerika da putujes toliko daleko mozes ovde da konzumiras i da budes bogat.Bolje mi je da konzumiram Americku kitu ali barem da budem bogat i imucan.Preporucujem Libije da poslije oslobodjenja pozovu Ameriku da uzmu jedan dio nafte besplatno.

Bio sam cinican....
Pa šta? Pa u srbiji je tradicija da po kućama imamo mnogo oružja, dugih cevi naravno, čak i automatsko naoružanje... A opet smo svi civili...
da nije amerike, socijalizam bi pokazao sve svoje prednosti......................ovako, propaganda i brutalnost sa kojom se amerika obracunava sa komunizmom ostatku sveta jednostavno baca komunizam na politicku marginu civilizacije.

Koliko su ljudi pobili Staljin, Lenjin, Mao Ce Tung, Kim Il Sung, Pol Pot, Mengitsu i
ostali komunistički "dobrotvori"? Ali oni su valjda ubijali narod zbog silne ljubavi
prema istom?![]()
Samo im je bitno da se Libija ne okupira i ne pocepa
Balkanski kasapin je nadimak koji je dao Ricard Holbruk, a Bengazi nema mozak da sam razmislja
nego gleda CNN i B92 i samo upija, kao sundjer.

Sta fali UAEu sto je dobar prijatelj sa Amerikom i sto ima puno novca?Mislim da se sve Islamske drzave moraju ugledati na UAE kako bi mogle da imaju puno novca.Inace meni ne smeta Americka kultura i Amerikanci mogu slobodno putovati u Islamske zemlje i da se osjecaju ugodno.

Ти као стручњак у тим ***** и конзумирању истих, да нам откријеш која од АраБских земаља најбоље дува ту Американску ****?Sta fali UAEu sto je dobar prijatelj sa Amerikom i sto ima puno novca?Mislim da se sve Islamske drzave moraju ugledati na UAE kako bi mogle da imaju puno novca.Inace meni ne smeta Americka kultura i Amerikanci mogu slobodno putovati u Islamske zemlje i da se osjecaju ugodno.
Стварно сте бре неки....
Пустите човека да конзумира.![]()
Koliko su ljudi pobili Staljin, Lenjin, Mao Ce Tung, Kim Il Sung, Pol Pot, Mengitsu i
ostali komunistički "dobrotvori"? Ali oni su valjda ubijali narod zbog silne ljubavi
prema istom?![]()
Не могу да вјерујем шта је рекао...част, понос, поштење ништа...Ти си Американски китоловац?
![]()
prema istom?![]()