RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace ZAPADNI NACIST Su zloupotrebili i prekrsili rezoluciju UN

Rezolucija UN odredjuje da se kreira zona zabranjenog leta. Sta to znaci ? Znaci da niko ne sme da leti u vazdusnom prostoru Libije

A oni su tu rezoluciju iskoristili da pokrenu OTVORENU AGRESIJU protiv nezavisne drzave Libije .

Inace ZAPADNI NACIST Su zloupotrebili i prekrsili rezoluciju UN

Rezolucija UN odredjuje da se kreira zona zabranjenog leta. Sta to znaci ? Znaci da niko ne sme da leti u vazdusnom prostoru Libije

A oni su tu rezoluciju iskoristili da pokrenu OTVORENU AGRESIJU protiv nezavisne drzave Libije .

Tako je, drago mi je da je to neko primetio. Obezbedjivanje zone zabranjenog leta ne podrazumeva neposrednu podrsku kopnenim snagama (pobunjenika, odnosno terorista) i sigurno ne podrazumeva kisu krstarecih projektila po civilnim ciljevima.

Danas moramo da pokazemo da Srbi nisu narod koji zaboravlja svoje prijatelje!
Gadafi nije priznao Kosovo,Gadafi je podrzavao Srbiju za vreme rata u Bosni i za vreme bombardovanja.Prvi je poslao novcanu pomoc nasem narodu.Sada vodi rat protiv zajednickog neprijatelja!
Skup podrške Pukovniku Muameru Gadafiju i Libijskom narodu..
Место: Beo...grad, plato muzeja "25 Maj"
Време: 14h недеља, март 20.

Gadafi nije priznao Kosovo,Gadafi je podrzavao Srbiju za vreme rata u Bosni i za vreme bombardovanja.Prvi je poslao novcanu pomoc nasem narodu.Sada vodi rat protiv zajednickog neprijatelja!

Hahahaaaa

Podržavao?:roll:

Podržavao je da Srbija ostane u zajednici sa muslimanima, kako bi zbog povećanog nataliteta i sama Srbija ubrzo postala muslimanska.... :kafa:

Pukovnice, imperijalisticke hijene krenule da te rastrgnu :(
Zivela Libija! Ziveli Libijci! Ziveo prijatelj Gadafi!!!

Pa cemu onda rasprava...ja podrzavam prijatelja ove nacije, koji je dao posao hiljadama nasih drzavljana.Protiv sam zlocinaca koji su bombardovali moju zemlju.Ne kazem da Gadafi nije diktator, ali ako trebam da se odlucim za stranu, sigurno da necu lizati doope onom ko me je '99-te gadjao svakim sranjima....

Ti si pravi Srbin bravare, bravare, bravaree!!! :ok:

Па нисам ваљда полудео да идем у Музеј црклог злочинца Броза и то још НА ПОЗИВ КОМУЊАРА... опет би ви пропалице нови 27.март...

Tako je, drago mi je da je to neko primetio. Obezbedjivanje zone zabranjenog leta ne podrazumeva neposrednu podrsku kopnenim snagama (pobunjenika, odnosno terorista) i sigurno ne podrazumeva kisu krstarecih projektila po civilnim ciljevima.

to sto smo mi primetili nista ne znaci, ako to nije primetio niko od zemalja BRIK + Nemacka
kako sisice cute, znaci da ove hijene imaju zeleno svetlo da vrse pokolj u Libiji

И, шта рече - овај милосрдни анђео се зове "Одисејева зора"?

Ма, дабогда по паклу лутали хиљаду година!

Čujem da Saveznici masovo pevaju novi hit...

"Libo, Libo, Libija, bruji čaršija...
Libo, Libo, Libija, bićeš moja sva...
"

to sto smo mi primetili nista ne znaci, ako to nije primetio niko od zemalja BRIK + Nemacka
kako sisice cute, znaci da ove hijene imaju zeleno svetlo da vrse pokolj u Libiji

Куд ће зеленије од УН зеленог светла?
Заокружили су причу - пре 12 година нису имали одобрење УН, а сад могу да ожежу свом силином, те да слободно испробају све технике модерног ратовања. И још се надмећу ко ће више! Зликовци!

Sad će lepo da iskoriste muslimane protiv muslimana... Pametno.. :)
E....da je barem tako...

Па нисам ваљда полудео да идем у Музеј црклог злочинца Броза и то још НА ПОЗИВ КОМУЊАРА... опет би ви пропалице нови 27.март...
treba biti oportunista, nije vazno ko organizuje i gde....ti ajde tamo pa mu pljuni na grob.:)

Има ли неко неки линк са кога би могли да пратимо ТВ ВЕСТИ ЛИБИЈЕ ---
Ja sam "vadio " informacije sa ovog chat-a:
http://www.livestream.com/libya17feb

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back