gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
stawros ti si zalutao ovde idi na b92 forum pa tamo prodaj muda za bubrege.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi normalan. Ti si monstrum. Imaš li ti ikoga koga voliš, kretenu? Šta da je tvoje dete ubijeno na noši ili da je tvoja trudna žena ubijena na ulici kasetnim bombama? Šta ako sutra oboliš od kancera zbog gowana koje su sručili na nas?

Ti nisi normalan. Ti si monstrum. Imaš li ti ikoga koga voliš, kretenu? Šta da je tvoje dete ubijeno na noši ili da je tvoja trudna žena ubijena na ulici kasetnim bombama? Šta ako sutra oboliš od kancera zbog gowana koje su sručili na nas?
Која говна НАТОВСКА
stawros ti si zalutao ovde idi na b92 forum pa tamo prodaj muda za bubrege.
ne nego ti ima 20g i nemas poima sta je onaj sve radio
reci to onima koje je sloba direktno poslau u smrt
klincima u sloveniji,pa u hrvatskoj,krajini srpskoj na mosovu
pa saberi i oduzmi i videces
nato je bio mala beba za slobu

vidi
sloba mi je uzeo najlepse god zivota
samo sam gledao kad ce da me mobilisu,sipao sam benzin na ulici,ako pre podne razmenim 10 dm popodne vec ne mogu da kupim ni 2dm rasturio zemlju,restrikcije struje tj imao si je svakih 6 sati,nigde nisi mogao da izadjes osim u crnu goru,na ulicama je izlazilo 500vozila gsp,i nisi smeo da pisnes jer te pojede mrak

...ДА НАМ НИЈЕ ОСТАВИО ТО ШТО ЈЕ ОСТАВИО......САДА БИ ЖИВЕО ЈОШ ГОРЕ!tako da sa mozgom ili bez
je bem li mu majku

.............ПА ПРОСТО ТИ БИЛО!Па зар нису дигли руку '99. године пред бомбардовање Србије?![]()
Hvala Rusiji za to.
prosto neverovatno i na fejsu je ludnica.juris sutra na proteste svi do jednog.
Kakve veze imaju porodice poginule od NATO agresije sa porodicama shiptarskih terorista?![]()
a kolko je civila ubio ludi pukovnik??
licemeri jedni odvratni
rokaj snimaj Sarkozi!!!!
ne nego ti ima 20g i nemas poima sta je onaj sve radio

ВРАТИ СЕ!

................СВЕ ТИ ЈЕ ОПРОШТЕНО!

rusija tu nista nije mogla da uradi osim da zarati sa NATO fasistima
oni bi bombardovali Libiju ui ovako i onako ko kad su nas bombardovali 1999
eto 99te su recimo rusi za nas ulozili veto pa su nas bombardovali bez odluke SB UN