RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Русија изразила жаљење због војне интервенције у Либији.

Русија је изразила жаљење због војне интервенције против Либије и апеловала на што скорији прекид ватре. У Либији је потребно да се што пре заустави проливање крви и да Либијци започну дијалог, наводи се у сапштењу руског Министарства иностраних послова.

Руски амбасадор у Уједињеним нацијама Виталиј Чуркин изразио је страховање због хуманитарних последица које могу имати војни удари на Либију.

:rtfm:

Грађани Србије покажимо солидарноност са нашим Гадафијем

nemaju oni nikakva prava i mogu samo da mole da i njih ne sravne

Pa, čemu onda farsa zvana SB i UN? To treba raspustiti kao ligu naroda, i lepo ceo slobodan svet da udari na nove fašiste. Strašnije je čekati da li si ti sledeći na listi ubice, nego zapaliti ceo svet ratom, i da se to već jednom reši, pa ma na koji način.

ЗНАЧИ :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ...........ТИ СИ МАЗОХИСТА!:sad2::sad2::sad2:

И ТО

ЗНАЧИ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.............ПОПРИЛИЧНО НЕИНТЕЛИГЕНТАН!:sad2::sad2::sad2:

vidi
sloba mi je uzeo najlepse god zivota
samo sam gledao kad ce da me mobilisu,sipao sam benzin na ulici,ako pre podne razmenim 10 dm popodne vec ne mogu da kupim ni 2dm rasturio zemlju,restrikcije struje tj imao si je svakih 6 sati,nigde nisi mogao da izadjes osim u crnu goru,na ulicama je izlazilo 500vozila gsp,i nisi smeo da pisnes jer te pojede mrak

tako da sa mozgom ili bez
je bem li mu majku

vidi
sloba mi je uzeo najlepse god zivota
samo sam gledao kad ce da me mobilisu,sipao sam benzin na ulici,ako pre podne razmenim 10 dm popodne vec ne mogu da kupim ni 2dm rasturio zemlju,restrikcije struje tj imao si je svakih 6 sati,nigde nisi mogao da izadjes osim u crnu goru,na ulicama je izlazilo 500vozila gsp,i nisi smeo da pisnes jer te pojede mrak

tako da sa mozgom ili bez
je bem li mu majku

Ne seri bre klosharu bezrepi koji si ti zivot imao uopshte,idi radi nestoz:D

nek su nas i bombardovali samo onog fasistu da su nam pomogli da skinemo
sve im je oprosteno

Ti nisi normalan. Ti si monstrum. Imaš li ti ikoga koga voliš, kretenu? Šta da je tvoje dete ubijeno na noši ili da je tvoja trudna žena ubijena na ulici kasetnim bombama? Šta ako sutra oboliš od kancera zbog gowana koje su sručili na nas?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back