RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, nisu ameri toliko glupi. vise oni i ovde na ovom forumu i znaju da vecina sveta ...ako ne i ceo svet , pljuje na njih i da bi , kada bi oni izasli u prvi plan kao inicijatori, svet bi verovatno reagovao drugacije (mislim na narod u svetu a ne na tadice i ostale potkupljene politicare)....................dakle , francuska ovde igra ulogu paravana. iza nje stoje americki "naftni" i starteski interesi................naravno, da je u francuskoj na vlasti francuz a ne jude mozda bi francuska bila bar uzdrzana po pitanju libije.

I ne samo to, ovde stalno ponavljaju da NATO nije ukljucen u napade:eek:

Ne... volim je istoriski, volim njihov jezik i kulturu... razvijeni su i jako mi je drago sto sam deo njihove unije, osnivaci su EU koju takodje volim... e sada... Nemce isto volim... ustvari vise cenim ali posto su bili nacisti to je uticalo na mene da sada nemogu da ih dizem u nebesa...

Sad kad spomenes nijemcu hitlera i tu njegovu ideologiju oni se zgrazavaju na to, i stid ih je mogu ti reci.
95% ih to ne podrzava, i stidi se toga. dok imas u hamburgu uglavnom one neonacisticke grupe koji to propagiraju.

Sad kad spomenes nijemcu hitlera i tu njegovu ideologiju oni se zgrazavaju na to, i stid ih je mogu ti reci.
95% ih to ne podrzava, i stidi se toga. dok imas u hamburgu uglavnom one neonacisticke grupe koji to propagiraju.

Znam sve... ziveo sam u namasckoj kao klinac a i bio sam u Berlinu na 3 meseca prosle godine...

Шта је аутонамаш??? Мислио си да ћемо ми Срби из Војводине да пређемо у католичку веру и прећутимо предстојеће оцепљење Војводине.... е зајебо си се.... бранићемо наше православно војводство до последње капи крви...

Američki ratni brod ispalio je večeras krstareće rakete protiv snaga libijskog vođe Muammara Gaddafija, javila je američka tv mreža CNN.

Libijska državna televizija izvijestila je da su krstarećim raketama bombardovane, kako tvrdi, civilne mete u Tripoliju.

Visoki američki vojni zvaničnik saopštio je Reutersu da se koalicija snaga SAD, Britanije, Francuske, Italije i Kanade sprema za napad nadomak libijske obale.

On je dodao da koalicija gađa libijsku protivvazdušnu odbranu, posebno oko Triploija i Misrate.

Britanski premijer David Cameron potvrdio je da su britanske snage u akciji iznad Libije.

setih se nesto staljingradskog fronta iz 1942................koalicijske snage sastavljene od wermachta, musolinijevih armija, hrvatskih ustaskih postrojbi, slovackih jedinaca, bugaskih, rumunskih......pa cak i spanske "plave" brigade.....................................sve je to tada izgledalo kao i danas. nemacka je bila predvodnica "novog svetskog poretka" ali i pored mnostva vazala.........nemacka peta armija bila je potpuno unistena do februara 1943....................zajedno sa svim tim "koalicionim" snagama.
ponavljam: hitler je bio andjeo za ove monstruozne zveri amerikance.

Ne... volim je istoriski, volim njihov jezik i kulturu... razvijeni su i jako mi je drago sto sam deo njihove unije, osnivaci su EU koju takodje volim... e sada... Nemce isto volim... ustvari vise cenim ali posto su bili nacisti to je uticalo na mene da sada nemogu da ih dizem u nebesa...

To je uredu voleti kulturu, jezik, itd. Ali bez obzira na to oni vode veoma pogrešnu polittiku. Šta ti misliš ko će najviše izgubiti ovim ratom u Libiji? To su, naravno, Libija bez obzira šta će se desiti i Evropa, upravo oni koji su sada vodeće perjanice rata. Jer, Britanija, Francuska i Italija imaju najveće investicije u Libiji koje će sada propasti. A zašto lideri tih zemalja pristaju da predvode ratne operacije? To je, u stvari, suština njihovog statusa, sluganskog statusa prema Americi iako je to protiv interesa njihovih zemalja.

Ja ipak mislim da je ovaj Sarkozi isfrustriran svojom "visinom", pa se izivljava gdje god je to moguce. :roll:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

images

Sarkozy.jpg

sarkozi.jpg

Sarkozi.jpg

To je uredu voleti kulturu, jezik, itd. Ali bez obzira na to oni vode veoma pogrešnu polittiku. Šta ti misliš ko će najviše izgubiti ovim ratom u Libiji? To su, naravno, Libija bez obzira šta će se desiti i Evropa, upravo oni koji su sada vodeće perjanice rata. Jer, Britanija, Francuska i Italija imaju najveće investicije u Libiji koje će sada propasti. A zašto lideri tih zemalja pristaju da predvode ratne operacije? To je, u stvari, suština njihovog statusa, sluganskog statusa prema Americi iako je to protiv interesa njihovih zemalja.

ne gledam ja tako na stvari... jednostavno GADafi ubija ljude i tome se staje na put ovih casova.... nista vise mi nije vazno

Sta mislis, zasto Nemacka ne ucestvuje?

Libijska TV: Oboren francuski avion

Libijska televizija javila je večeras da je francuski ratni avion oboren u regionu Tripolija, javio je AFP

Neimenovani libijski zvaničnik osudio je "varvarsku agresiju" na njegovu zemlju koja je, kako je rekao, preduzeta uprkos tome što je vlast objavila prekid vatre u mesec dana dugim sukobima s pobunjenicima.
Libijska državna televizija je izvestila da su bombardone civilne zone u nekoliko gradova, medju kojima i Tripoli, Gadafijev rodni grad Sirta i pobunjeničko uporište Bengazi.
"Neprijatelj krstaš nastavlja večeras vazdušne i raketne napade na nekoliko civilnih meta u Zuvari, Tripoliju, Misrati, Sirti i Bengaziju", prenela je državna TV i dodala da je medju pogodjenim objektima i bolnica u predgradju Tripolija.
----------------------------------------------------------------------------

GoVna su pogodila bolnicu

Libija nikada nije bila agresivna zemlja i ona je uvijek bila ponos citavog muslimanskog svijeta.Mi muslimani smo ponosni na Libiju koja je bvila pod kolonizatorima i koja je bila isto takodjer dio Osmanskog carstva.Libija je svo vrijeme bila uzor u lojalnosti osmanskoj carevini i bila je medju prvim muslimanima koji su voljeli Osmansku vladavinu.Libija ima puno lijepih gradova i puno lijepih Dzamija koje su lijepe za klanjanje Allahu.Zato zelim da buduca Libija bude jos ljepsa i da bude ponosni saveznik Sjedinjenih Americkih Drzava i koja ce drzati do sebe time sto ce biti u istok paktu sa Saudijskom Arabijom.

danas 17:13 #9073
mikicbd

* Pogledaj profil
* Poruke na forumu
* Privatna poruka
* Тekstovi u blogu

mikicbd je trenutno na forumu
O čemu razmišljaš?
Snimi
Početnik mikicbd se trudi

Učlanjen
18.03.2011.
Pol
muški

Reputaciona moć
1

Podrazumevano Re: Revolucija u Libiji - protesti protiv Gadafijevog režima prerasli u krvavu revolu

Nezvanicno nad Bengazijem oborena dva francuska aviona,piloti poginuli.

те француске мираже је војска републике српске ручним лансерима обарала,
ако их французи нису усавршили од тада - биће још обарања сигурно

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back