nm_cyber
Ističe se
- Poruka
- 2.808
nista od demokracije dok je islam na zivotu...
Посерем се ја на ту ватикансу-сатанистичку "демократију" од које људи умиру гладни и болесни....Пре би муслиман био него католик....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista od demokracije dok je islam na zivotu...
Tako nesto vama nikad ne moze da se desi..............vama Tadic da kaze, u bunar, vi bi u bunar, zato sto vasim glavama ne mislite vi, nego on![]()
pa, nisu ameri toliko glupi. vise oni i ovde na ovom forumu i znaju da vecina sveta ...ako ne i ceo svet , pljuje na njih i da bi , kada bi oni izasli u prvi plan kao inicijatori, svet bi verovatno reagovao drugacije (mislim na narod u svetu a ne na tadice i ostale potkupljene politicare)....................dakle , francuska ovde igra ulogu paravana. iza nje stoje americki "naftni" i starteski interesi................naravno, da je u francuskoj na vlasti francuz a ne jude mozda bi francuska bila bar uzdrzana po pitanju libije.

Majko mila...Посерем се ја на ту ватикансу-сатанистичку "демократију" од које људи умиру гладни и болесни....Пре би муслиман био него католик....

Ne... volim je istoriski, volim njihov jezik i kulturu... razvijeni su i jako mi je drago sto sam deo njihove unije, osnivaci su EU koju takodje volim... e sada... Nemce isto volim... ustvari vise cenim ali posto su bili nacisti to je uticalo na mene da sada nemogu da ih dizem u nebesa...
to vazi za onih milion crnogoraca u srbiji. mi nismo iz njegovog plemena i slatko cemo gledati kako njegovi pivljani skacu u bunar.........na celu sa njim.
Pa od svih Tadicevih simpatizera na ovom forumu nema ni jednog Crnogorca, a Boga mi ni Krajisnika, sve sami cisti gedzovani i BeogradjaniFrancuska se suprotstavila Sjedinjenim Državama pre,ali onda je na njenom čelu bio Legendarni Francuz,a ne ovaj Mađar.
Sad kad spomenes nijemcu hitlera i tu njegovu ideologiju oni se zgrazavaju na to, i stid ih je mogu ti reci.
95% ih to ne podrzava, i stidi se toga. dok imas u hamburgu uglavnom one neonacisticke grupe koji to propagiraju.
Majko mila...![]()
Američki ratni brod ispalio je večeras krstareće rakete protiv snaga libijskog vođe Muammara Gaddafija, javila je američka tv mreža CNN.
Libijska državna televizija izvijestila je da su krstarećim raketama bombardovane, kako tvrdi, civilne mete u Tripoliju.
Visoki američki vojni zvaničnik saopštio je Reutersu da se koalicija snaga SAD, Britanije, Francuske, Italije i Kanade sprema za napad nadomak libijske obale.
On je dodao da koalicija gađa libijsku protivvazdušnu odbranu, posebno oko Triploija i Misrate.
Britanski premijer David Cameron potvrdio je da su britanske snage u akciji iznad Libije.
Ne... volim je istoriski, volim njihov jezik i kulturu... razvijeni su i jako mi je drago sto sam deo njihove unije, osnivaci su EU koju takodje volim... e sada... Nemce isto volim... ustvari vise cenim ali posto su bili nacisti to je uticalo na mene da sada nemogu da ih dizem u nebesa...

To je uredu voleti kulturu, jezik, itd. Ali bez obzira na to oni vode veoma pogrešnu polittiku. Šta ti misliš ko će najviše izgubiti ovim ratom u Libiji? To su, naravno, Libija bez obzira šta će se desiti i Evropa, upravo oni koji su sada vodeće perjanice rata. Jer, Britanija, Francuska i Italija imaju najveće investicije u Libiji koje će sada propasti. A zašto lideri tih zemalja pristaju da predvode ratne operacije? To je, u stvari, suština njihovog statusa, sluganskog statusa prema Americi iako je to protiv interesa njihovih zemalja.
To je uredu voleti kulturu, jezik, itd. Ali bez obzira na to oni vode veoma pogrešnu polittiku. Šta ti misliš ko će najviše izgubiti ovim ratom u Libiji? To su, naravno, Libija bez obzira šta će se desiti i Evropa, upravo oni koji su sada vodeće perjanice rata. Jer, Britanija, Francuska i Italija imaju najveće investicije u Libiji koje će sada propasti. A zašto lideri tih zemalja pristaju da predvode ratne operacije? To je, u stvari, suština njihovog statusa, sluganskog statusa prema Americi iako je to protiv interesa njihovih zemalja.
ne gledam ja tako na stvari... jednostavno GADafi ubija ljude i tome se staje na put ovih casova.... nista vise mi nije vazno

Ти мора да си жешће ретардиран.
ne gledam ja tako na stvari... jednostavno GADafi ubija ljude i tome se staje na put ovih casova.... nista vise mi nije vazno