Nad pustinjom vila klice,gazi goovna pukovnice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije .
Nego - kako to da su Amerikanci podrzali kralja Bahreina da puca u demonstrante , masakrira stanovnike citavih sela , zavede tromesecno vanredno stanje i podrzali upad Saudijaca suverenu drzavu , a Libiji namecu sankcije ?
Gde je Bengazi da nam razjasni ovu misteriju demokratije ?

Mislim da se Libija mora promijeniti i da mora prihvatiti demokraciju kako bi mogla dalje da ide uzlaznim putem.Gadhafi je veoma los covjek i on je pocinio genocid nad svojim narodom tako da on treba sici sa vlasti i suditi mu Libijski narod koji je unisten u zracnom bombardiranju anti-vladinih snaga.Mislim da se ne smije zauzeti Bengazi jer Bengazi je izvor demonstracija i izvor demokracije koja se bazira na Islamu tako da Libija sutra kad se oslobodi Gadhafija moze proglasiti Islamsku drzavu na bazi demokracije.Libija zato mora izdrzati i mora ceikati na NATO vojnu intervenciju koja mora uslijediti nakon ovih zlocina Gadhafija koji ne prez od nicega da pobije cijeli svoj narod zbog fotelje.
Па знаш за случај убиства 2 Пакистанца од стране оног Америчког ЦИА агента ткз."дипломате" у Лахореу,за кога је исплећена 2.3 мил $ "крварине",и он по Шеријатском закону,који у ТОМ случају
Амери ПРИЗНАЈУ,бива,на несебично залагање Хилари,пуштен !?
Сад ме интересује мој коментар у Њ.Тајмсу,да ли ће и онај "наш" Косовар што кокну 2 Амера у Франкфуту /Аеродром/ за исту лову бити ослобођен /па брате и он поштује Шеријат/?!?!

O de si mingo,jel bilo kupanje.
Nije .
Nego - kako to da su Amerikanci podrzali kralja Bahreina da puca u demonstrante , masakrira stanovnike citavih sela , zavede tromesecno vanredno stanje i podrzali upad Saudijaca suverenu drzavu , a Libiji namecu sankcije ?
Gde je Bengazi da nam razjasni ovu misteriju demokratije ?

POTPUNO SI U PRAVU .
SAMO DA DODAM , NAJVISE ME OCARAO POTEZ AMERIKANACA DA PORODICAMA UBIJENIH PAKISTANACA PLUS KRVARINU DAJU I ,, ZELENU KARTU ,, I SMESTAJ U AMERICI .
ZASTO ME JE TAJ POTEZ OCARAO ?
ZATO STO JE NAPRAVLJEN PRESEDAN , PA SE ISKRENO NADAM DA CE PORODICAMA SVIH UBIJENIH IRACANA I AVGANISTANACA DOBRI ADVOKATI IZVUCI ISTE ODSTETE ...![]()
Ja se kupam petkom i to treba da znate da sam ja musliman koji se kupa petkom i koji se namirise petkom da se ljudio namirisu mojim miomirisom.Inace tada slijedi podnevna molitva Dzuma gdje se Dzamije pune i cekaju na propovjed Imama koji se popne na minberu.Inace Libija je puna Dzamija i ona ce ako Bog da Inshallah imati prilike da imaju Imame koji ce davati propovjed i koji ce predvoditi muslimane u klanjanju samo kad se oslobodi Tripoli od Gadhafija.
А знаш зашто ? По Шеријату имају право и на крвну освету,а и да не би негативно утицали на околину,а у Америци чека смештај "а ла Гуантанамо"!?

O dobro mingo znaci sutra kupanje,a koja ti je najomiljenija dzmija u BG.
PA NEKA - VAZNO JE I DA JE SAD CITAV SVET UKAPIRAO DA IZA ,, ISLAMSKIH TERORISTA ,, I ,, VELIKIH MUSLIMANSKIH PATRIJOTA ,, STOJI CIA .....
KOJA JE TEK SAD KONFUZIJA U GLAVAMA ,, NASIH ,, MUSLIMANA ...![]()

Ja se kupam petkom i to treba da znate da sam ja musliman koji se kupa petkom i koji se namirise petkom da se ljudio namirisu mojim miomirisom.Inace tada slijedi podnevna molitva Dzuma gdje se Dzamije pune i cekaju na propovjed Imama koji se popne na minberu.Inace Libija je puna Dzamija i ona ce ako Bog da Inshallah imati prilike da imaju Imame koji ce davati propovjed i koji ce predvoditi muslimane u klanjanju samo kad se oslobodi Tripoli od Gadhafija.

Amerika spremna za rat sa Gadafijem, čeka se međunarodna podrška
Alo Mujice ! Ode i Bengazi....Pričekaćete još malo da i u Libiju uvedete zabranu školovanja za žensku decu, obavezno nošenje brade i ''poplava'' pantalonica !
Libyan leader Muammar Gaddafi’s forces have seized the city of Misurata, the Libyan state television reported Thursday.
The city, located about 200 km from Tripoli is one of the last strongholds of the opposition.
Meanwhile in the town of Ajdabiya the rebels are repelling the attacks of the governmental troops.
According to Ibrahim Dabbashi, Libya's deputy ambassador at the United Nations, the rebels will manage to show resistance for no longer than 10 hours.
The Libyan army announced on Thursday that it would halt military operations from Sunday to give rebels the chance to lay down their arms and benefit from an amnesty, Agence France Presse reported on Thursday.
The report comes amid the ongoing armed clashes between rebels and pro-Gaddafi forces, who took over the cities of Ras-Lanuf and Marsa-el-Bureika on Thursday.
Also on Thursday, state TV made unverified claims that government troops are closing in on Libya’s second city of Benghazi.