eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Mislim da je ipak bolje da se Libija okrene Americi i da prodaje naftu Americi jer Amerika moze pruziti zastitu Libiji i uciniti je vrlo bogatom zemljom jer Amerikanci su isto to ucinili i sa Saudijskom arabijom koja je izvor Islama i koja ima Serijat.Mislim da Libija mora stati na loptu i mora se okrenuti Americi ako zeli da opstane a Libija ce opstati jedino kad ode Gadhafi sa vlasti a to ce se desiti kad se izvede vojan intervencija od Amerike i NATO alijanse.Mislim da svko normalan moze primjeiti da je Libija lijepa zemlja i da ona treba imati puno Dzamija kako bi ljudi mogli kalnjati i kako bi mogli biti dobri prijatelji Americi koja ipak zeli da obnovi Islamske zemlje jer vidjecet da ce Afganistan i Irak postati jedne razvijene drzave koje ce biti uzor svim zemljama u okolisu.
Не могу да верујем да мислиш ДА ОВАКВИ ИДИјОТИ ТРЕБА ДА ДОЂУ НА ВЛАСТ БИЛО ГДЕ ПА И У ЛИБИЈИ:
Mir, ljubav i razumevanje
Utorak, 15. mart 2011 13:16
Mir, ljubav, razumevanje i sekira. Stanovnik grada Zavija u Libiji, ujedno pobunjenik i borac protiv vlasti Muamera Gadafija ponosno drži znak pobede.
Zavija, grad u blizini prestonice Libije za dve nedelje prošao je kroz masovne ulične borbe. Pre samo dve nedelje, pobunjenici su zauzeli grad, ali je vojska koja je lojalna Gadafiju ponovo preuzela grad isteravši pobunjenike.
(Beta/AP)