RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je ipak bolje da se Libija okrene Americi i da prodaje naftu Americi jer Amerika moze pruziti zastitu Libiji i uciniti je vrlo bogatom zemljom jer Amerikanci su isto to ucinili i sa Saudijskom arabijom koja je izvor Islama i koja ima Serijat.Mislim da Libija mora stati na loptu i mora se okrenuti Americi ako zeli da opstane a Libija ce opstati jedino kad ode Gadhafi sa vlasti a to ce se desiti kad se izvede vojan intervencija od Amerike i NATO alijanse.Mislim da svko normalan moze primjeiti da je Libija lijepa zemlja i da ona treba imati puno Dzamija kako bi ljudi mogli kalnjati i kako bi mogli biti dobri prijatelji Americi koja ipak zeli da obnovi Islamske zemlje jer vidjecet da ce Afganistan i Irak postati jedne razvijene drzave koje ce biti uzor svim zemljama u okolisu.

Не могу да верујем да мислиш ДА ОВАКВИ ИДИјОТИ ТРЕБА ДА ДОЂУ НА ВЛАСТ БИЛО ГДЕ ПА И У ЛИБИЈИ:

Mir, ljubav i razumevanje

Utorak, 15. mart 2011 13:16

Mir, ljubav, razumevanje i sekira. Stanovnik grada Zavija u Libiji, ujedno pobunjenik i borac protiv vlasti Muamera Gadafija ponosno drži znak pobede.

view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php
view_photo.php

view_photo.php

Zavija, grad u blizini prestonice Libije za dve nedelje prošao je kroz masovne ulične borbe. Pre samo dve nedelje, pobunjenici su zauzeli grad, ali je vojska koja je lojalna Gadafiju ponovo preuzela grad isteravši pobunjenike.
(Beta/AP)

661pxlibyatopography.png

583px-LibyaOMC.png

Mapa Libije

Ovdje se da vidjeti da je Libija jedna prelijepa zemlja koja moze postati vazno stratesko podrucje Amerike i postati Islamskom drzavom i time postati privlacna za posjetioce koji vole da posjete tu zemlju koja je veoma lijepa i privlacna.Libija je jedna zemlja koja se ne moze naci u nekom dijelu svijeta takvom jer ona pruza svakom pojedincu odmor i pravo da se klanja u Libijskim Dzamijama.Libiji samo fali sloboda i fali demokracija koja ce biti zastupljena u toj drzavi a misli8nm da se moze osnovati i Islamska drzava koja ce biti lijepa i sa punim pravom pojedinca.

Море ако се пензионише да смуљамо Ивицу да му да држављанство,па да га прихватимо за "диктатора"код нас,пошто нас воли,а што се година тиче,па Мићун и Крка могу да му буду деде.
Ионако ови наши досадашњи владари нису рођени,нити воле,Србију,а и можда би бензин био јефтинији!?

Gadafi kao i Sloba onomad može ovim samo da kupi vreme par meseci ali je on prošlost i ne bih mu bio u koži...Inače sam ga cenio ranije uzdržano ali sam ga cenio.

Ni ja nisam imao ništa protiv njega, dok nije naredio vojsci da puca po
demonstrantima.

I slažem se sa tobom. Posle svega ovoga što se desilo, Gadafija mrzi veliki deo
libijskog naroda (pogotovo na istoku zemlje) i samo je pitanje vremena kada će opet
izbiti pobuna.

Ko je tražio rat? Izašli su na ulice i tražili su reforme, a Gadafi im je odgovorio olovom.

Ne znam da li je tačno, vreme će pokazati, ali meni se čini da je Gadafi u pravu u jednom: ovo jeste pokušaj muslimanskih ekstremista da preuzmu vlast i ako je tako, onda s njima nema razovora osim preko nišana.

Po podacima koji mogu da se pronadju na internetu, standard Libijaca ni približno nije bio tako loš kao što neki pokušavaju da predstave. O tome svedoče i naši ljudi koji u ogromnom broju rade u Libiji, (odnosno, radili su pre ovog čuda koje se sada dešava), tako da ekonomska situacija ne može da bude razlog za revoluciju. Sigurna sam da bi trebalo uvesti neku vrstu demokratije i ne dozvoliti jednom čoveku da vlada, ali ne na način i zbog razloga koji navode pobunjeničke snage u Libiji. Ako pogledaš kako pobunjenici izgledaju, jasno ti je da su u najvećem broju u pitanju islamski ekstremisti i opet kažem: s njima nema razgovora, tako da, nažalost, ovog puta mislim da je prihvatljivija i Gadafijeva diktatura od zatucanih fundamentalista koji bi Libiju u kratkom roku pretvorili u Avganistan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back