- Poruka
- 16.622
Sloboda se blizi Bengaziju.![]()
sloboda u libiji nije ni bila nesto, al makar je diktator domaci diktator i zemlja je nezavisna pod gadafijem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sloboda se blizi Bengaziju.![]()
Па пази;500е помоћ незапосленима,кућа или стан онима који заснују породицу за џ,ако купују кола,плате четвртину или петину цене,стипендија за оне који хоће да студирају негде у иностранству и обезбеђен посао,3 сата радно време,плус разна роба по бенефицираним ценама...па ти види ту диктатуру.sloboda u libiji nije ni bila nesto, al makar je diktator domaci diktator i zemlja je nezavisna pod gadafijem
Па пази;500е помоћ незапосленима,кућа или стан онима који заснују породицу за џ,ако купују кола,плате четвртину или петину цене,стипендија за оне који хоће да студирају негде у иностранству и обезбеђен посао,3 сата радно време,плус разна роба по бенефицираним ценама...па ти види ту диктатуру.

?
Znaci kod nas je sloboda a u Libiji diktatura,nekako sam vise za diktaturu po Libijskom modelu nego za demokraciju po zutom modelu.
Gadafi: Pobunjenici su 'pacovi', Zapad želi libijsku naftu
А са неба оро кликће
треби багру Полковниче!!!
![]()
eno ih u ras lanufu chekaju u redu za bespovratnu pomoc,shta cesh snalazljivi ljudi ................opozicija je opozicija al kesh je kesh .................i Mingo tamo najglasniji u povicima "......iz brege mingo kliche pushicu ti pukovniche ......."....................

СТРАШНО!!!
U utorak, dok su Gadafijeve trupe napredovale na terenu, Francuska je primetila da SAD nisu "definisale svoj stav", prema libijskom diktatoru.
"Naravno da želimo da podržimo demokratske pokrete u regionu", rekao je za list Vašington post bivši komadant NATO snaga Vesli Klark i dodao: "ali mi već imamo dve takve operacije u toku, u Iraku i Avganistanu".
Vašington takođe zna da bi vojna intervencija bila zasnovana na većinom američkim trupama a "potrebno je više od zone zabranjenog leta da bi se promenio odnos snaga na terenu", rekao je Frans presu Ričard Dauni iz Centra za međunarodna i strateška istraživanja.
"Superiornost Gadafijevih snaga nije samo u vazduhu", rekao je ekspert. "To je jedna organizovana vojska koja se bori sa pobunjeničkim bandama".
Изгледа да су Амерганстери схватили да не могу да свргну Пуковника и да су своје пулене "пустили низ воду". Не све. Њихове агенте и плаћенике који су водили операцију сигурно ће склонити на сигурно, ипак је у њих пуно уложено, али она маса младих које су залудели причама о демократији и "хлебу без мотике" биће остављена да плати цех. Несумњиво је да ће бити похапшени и да ће им се судити. И то је у склопу целе приче, то ће послужити за даљно сатанизовање Пуковника. А то што Гвантанамо ради пуном паром никоме на "демократском" Западу не смета.....![]()
СТРАШНО!!!

i ja . zamisli ti libijac prosecan za 15.000 evra ima vozni park od 150.000 evra!
registraciaj auta NULA DINARA GODISNJE, benzin rezervoar pun za 300 dinara punis
tesko zive pod tom "diktaturom"
a kod mene u demokratiji vozni park od 150.000 evra kosta 200.000 evra jer mora da se plate carina + pdv na sve to , plus registracija tih vozila kosta jedno u iznosu 7 prosecnih plata u drzavi tj 2000 evra godisnje sto je 3 x 2000 evra = 6000 evra godisnje a benzin 1.3 evra
losa ova zuta banana demokratija u pm
sto ne mozemo malo da se zamenimo sa libijcima mislim ovim pubunjenicima na jedno 6 meseci da vide "blagodeti" americke demokratije u srbiji
smem da se kladim da bi nakon tih 6 meseci svi do jednog potpisali da gadafi vlada narednih 4000 godina
ljudi organizuje se skup 20
da se pojavimo u sto vecem broju
gadafi mora da zna da ova vlada nije narod srbije
nakon sto jurgula prodje idemo svi u jednu normalnu zemlju LIBIJU da normalno zivimo i radimo
nakon ovih desavanja gradice se i radice kao nikad

Ja bih se i pojavio 20-og, ali me brine sto to organizuju neo-komunisti..pa se bojim , kompromitovacu se... Bolje da posaljem pismo licno Gadafiju, nek' zna covek ko ga podrzava u Srbiji...
sanacija terena se nastavlja
Najnovije
Gadafijeve snage napreduju
http://www.voanews.com/serbian/news/libya-686259-03-15-11-118005424.html

tacno je
organizuju komunisti ali bez ikakvih stranackih obelezja
znaci oni organizuju a svi idu
nema veze sa partijom vec gadafijem iskljucivo

А ево и ове будалетине, која никада неће укапирати да ове мантре одавно нити су интересане, нити кога занимају.Libija je jedna slatka zemlja koja trazi naseljavanje muslimana koji ce htjeti klanjati se Allahu.Libija stoga ne moze opstati sa Gadhafijem nego ce Amerika najprije pomoci Libijskom narodu da se otarasi Gadhafija i njegove diktature i da Libija postane jednom normalnom drzavom u kome ce ameriika imati svoje baze i svoje firme.Mislim da jue najbolja stvar da Amerika preuzme Libiju i da ona ka Arabija daje naftu Americi i ostalim zemljama.Libija zato treba uvjetovati Ameriku da treba osnovati princip drzave na Islamu i da Libija treba biti Islamska drzava.Sta znaci islamska drzava?To znaci da svako ko je musliman moze posjetiti Libiju i moze zivjeti u njoj i porvesti vikend u pustinji gdje je jedna od najljepsih pustinja na svijetu a to je Libijska pustinja ili Sahara.