rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
....jad i beda ,satro ih diktator totalno ,nisu imali leba da jedu ........![]()
Nemaju starija kola od 5,6 godina to mi rece i prijatelj koji je dosao iz Libije sa grupom brodom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....jad i beda ,satro ih diktator totalno ,nisu imali leba da jedu ........![]()
Sarkozi je vec tom izjavom sebe svrstao u ratne zlocince,kako bi bilo da Gadafi ciljano bombarduje Francusku zbog korzikanaca,sasvim ok,posle njegovog istupanja.U doglednoj buducnosti mozda ce se Sarkoziju i suditi za ratne zlocine.
Nemaju starija kola od 5,6 godina to mi rece i prijatelj koji je dosao iz Libije sa grupom brodom.

Slusajte: nije nama kriv Tribun sto mi vozimo raspadnute krseve 15 god. stare...krivi smo mi sto ne ustanemo i ne oteramo zulumcare koji nam zivot uzese...
Ja od 40 godina zivota, imam 20 godina ratova, sankcija, bombardovanja, inflacija, devalvacija, denominacija, humanitarnih intervencija,demonstracija....
Prvih deset bese i najboljih deset...
I uvek sam branio neku domovinu od nekog neprijatelja...
I uvek bi mi rekli:"dzabe brate, politika..."
I uvek mi se zemlja smanjivala...I uvek je ovaj narod vise gledao ideolosku pripadnost nego znanje i patriotizam...
Ja sad , pa sve da mi dogori do Banjice, nema sanse da ratujem za nesto drugo osim za svoj kucni prag...eto dokle su me dovele budale u ministarskim foteljama.
Ne zelim da izgubim ovo malo jada sto imam, ne dizem glavu iz peska i crncim za dinar.Ubili su me.I nisam jedini, mnogo nas je mrtvih po ulicama...hodamo, pricamo...ali smo mrtvi.

Slusajte: nije nama kriv Tribun sto mi vozimo raspadnute krseve 15 god. stare...krivi smo mi sto ne ustanemo i ne oteramo zulumcare koji nam zivot uzese...
Ja od 40 godina zivota, imam 20 godina ratova, sankcija, bombardovanja, inflacija, devalvacija, denominacija, humanitarnih intervencija,demonstracija....
I uvek mi se zemlja smanjivala...I uvek je ovaj narod vise gledao ideolosku pripadnost nego znanje i patriotizam...
Ja sad , pa sve da mi dogori do Banjice, nema sanse da ratujem za nesto drugo osim za svoj kucni prag...eto dokle su me dovele budale u ministarskim foteljama.
Ne zelim da izgubim ovo malo jada sto imam, ne dizem glavu iz peska i crncim za dinar.Ubili su me.I nisam jedini, mnogo nas je mrtvih po ulicama...hodamo, pricamo...ali smo mrtvi.
Rasmusen: Intervencija NATO-a u Libiji, samo uz zakonski osnov
Međunarodni Radio Srbija - Pre 28 minuta
Generalni sekretar NATO-a Anders Fog Rasmusen izjavio je da bi eventualna vojna akcija Alijanse u Libiji morala da bude zasnovana na potrebi, jasnom mandatu i jakoj regionalnoj podršci. Ako se ti principi ispune, mi smo spremni da pomognemo, rekao je Rasmusen ministrima odbrane Severnoatlantske alijanse koji su se sastali da razmotre moguće odgovore na krizu u Libiji. Države NATO-a imaju različite stavove o tome kako treba odgovoriti na sve oštriji sukob u Libiji, u trenutku dok trupe libijskog vođe Muamera Gadafija napadaju opozicione snage koje pokušavaju da ga zbace s vlasti.
Masina krece,bice procvat ekonomije zapada s proleca a i nagli skok akcija na berzama kao i vrednost,zapadnih valuta.

A rusi tupe stabdardnu pricu,itd.,samo se perjanice Nato clanica smenjuju u hajci,sad su francuzi glavni ratni huskaci,a muhamedanci u francuskoj su preobrazeni,demokracijom i mirno ce odgledati kako im ubijaju sunarodnike po veri,sto ti je politika,nema nista dok ne krenu antisemitski zakoni u francuskoj prema muhamedancima tek ce tad da se dignu.

Opet Sarkozi.
Sarkozi čestitao Pacoliju izbor za predsednika Kosova
Blic - Pre sat i 15 minuta
PRIŠTINA - Francuski predsednik Nikola Sarkozi čestitao je Bedžetu Pacoliju izbor za predsednika Kosova, uz poruku da je "veliki prijatelj Kosova" i da će "prijateljstvo i podrška Francuske narodu Kosova i kosovskoj nezavisnosti biti nastavljeni".
Sarkozi je navo da je "Kosovo tokom protekle tri godine nezavisnosti ojačalo na međunarodnom planu" i da je sada pred "odlučujućom odlukom uspostavljanja vladavine prava na cijeloj teritoriji".
Srna

Ponavljam da mi se nikako ne svidja Rusko drzanje u slucaju Libije,
nekako kao da podlezu zapadnoj propagandi a zaista nema potrebe za tako nesto.
Navodno su danas i oni obustavili prodaju oruzja Gadafiju.
Све и да хоће, а и да Либији треба, тешко да би у овој ситуацији могли да испоруче неке значајније количине на брзу руку. Само би створили проблеме и себи и Гадафију. А касније, када се ово заврши, сигурно ће и Гадафи пресабрати рачуне, видети шта му треба и набавити за своју армију и полицију. Тешко да му чак и земње чланице НАТО-а неће продати оружије а камо ли Русија, и што да не, Србија!
СТРАШНО!

Opet Sarkozi.
Sarkozi čestitao Pacoliju izbor za predsednika Kosova
Blic - Pre sat i 15 minuta
PRIŠTINA - Francuski predsednik Nikola Sarkozi čestitao je Bedžetu Pacoliju izbor za predsednika Kosova, uz poruku da je "veliki prijatelj Kosova" i da će "prijateljstvo i podrška Francuske narodu Kosova i kosovskoj nezavisnosti biti nastavljeni".
Sarkozi je navo da je "Kosovo tokom protekle tri godine nezavisnosti ojačalo na međunarodnom planu" i da je sada pred "odlučujućom odlukom uspostavljanja vladavine prava na cijeloj teritoriji".
Srna
Ponavljam da mi se nikako ne svidja Rusko drzanje u slucaju Libije,
nekako kao da podlezu zapadnoj propagandi a zaista nema potrebe za tako nesto.
Navodno su danas i oni obustavili prodaju oruzja Gadafiju.
Pa ja se nadam da ce se korzikanci otcepiti,pa makar i oruzanom pobunom,mozda s Libije predje na korziku.

i svako ima po 3 auta u proseku!
i ne valja gadafi kazu!
a tadic dobar !