turcin
Ističe se
- Poruka
- 2.287
Imas li ksalola u kuci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja,i malo je i 100 godina na vlasti.Epa nije mi jasno ko podržava Gadafija? Pa onaj uništava narod, zar to da podržimo! Preko 40 godina na vlasti! Alo!
mingo demanti,zene vas ne fermaju uopste,vas sehide,ostale samo kamile,a i one ce preko fejsa da se organizuju,javlja cnn
Inace ja dozvoljavam da moja zena izvadi samo jednu sisu jer to me pali.Inace ne dozvoljavam joj da se skine gola nego samo joj skinem gacice i ostavim je da da izvadi jednu sisu iz potkosulje.

Inace ja dozvoljavam da moja zena izvadi samo jednu sisu jer to me pali.Inace ne dozvoljavam joj da se skine gola nego samo joj skinem gacice i ostavim je da da izvadi jednu sisu iz potkosulje.
koji si ti ludak, ned'o Bog da dodjes na celo nekih napaljenih muslimana 
Pitanje je hipoteticko sta ako se udavi postaje li sehid onda.Nije se nijedna udavila od tezine muskog tijela.Na primjer kad vodim ljubav uhvatim se rukama za njenu glavu i tako se pomeramo polako dok se dobro ne nasladimo.

Zabiravio si da napišeš STRAŠNO!!!Овај нам је раз...бо концепцију, више се нико не бави темом где год се минџослав појави... Браво минџославе!![]()
. Šalim se malo ne zameri. Ne znam zašto uopšte i diskutuju ljudi sa njim, spamuje temu najstrašnije, vrti jedno te isto, te Libija je lepa zemlja, pa onda postavi kartu Libije bla bla, pa se leči ne zna ni on od čega, pa onda piše kome bi dao sestru, pa kako pere dupe, pa kako vadi ženi jednu sisu, pa bi yebo kamilu.....Zabiravio si da napišeš STRAŠNO!!!. Šalim se malo ne zameri. Ne znam zašto uopšte i diskutuju ljudi sa njim, spamuje temu najstrašnije, vrti jedno te isto, te Libija je lepa zemlja, pa onda postavi kartu Libije bla bla, pa se leči ne zna ni on od čega, pa onda piše kome bi dao sestru, pa kako pere dupe, pa kako vadi ženi jednu sisu, pa bi yebo kamilu.....