RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je ovaj gornji clanak dokaz da se u ovom slucaju ne radi o pedofiliji i da je obicaj ranog udavanja i zenidbe rasprostranjen kod Roma a bio je rasprostranjen i kod Arapa koji su se rano zenili i udavali.Zato hocu da povezem termine pedofilija i legalan brak da je ovo sto je kod Roma u Rumuniji je jedan obican obicaj koji je rasprostranjen kod svih Roma i to oni praktukuju na taj nacin da se zaruce dok djeca imaju cak sedam godina i cilj je da se djevojka uda kao nevinja osoba.Mislim da sa voim povezujem da je Muhammed s.a.v.s kao cast od Abu Bekra dobio njegovu kcer koja je bila nevina i ne mora znaciti da je Muhammed sa.v.s. odmah vodio ljubav s njom nego poenat ove price je da se u oba slucaja i kod ovih Roma i kod Muhammed s.a.v.s ne radi o pedofiliji nego o ustaljenom obicaju Arapa.

Pedofilija je obicno povezana sa nasiljem i sa nasilnickim ponasanjem i nema nikakvge veze sa ljubavlju nego sa psihickom deformacijom nasilnickog ponasanja.

Poslednja izmena:
Nista... sto se tice Libije i djesavanja u Libiji mislim da se treba ocekivati Americka podrska i mozda Americka intervencija ali znajuci amerikance oni uvijek cekaju da izgine puno ljudi pa tek onda se umijesaju i srede stvari.Iskreno ne vjerujem da ce u Briselu usvojiti rezoluciju o vojnoj intervenciji jer Amerika zeli malo usporenije da reagira i ponasa se isto kao kod svih ovako slicnih slucajeva.Jedino je moguce da se iz zraka baci oruzje pobunjencima i da se oni snabdeju oruzjem kako bi mogli ratovati a vojnu intervenciju mogu ocekivati ako se stvari ne rijese do tog vremena negdje u Junu ili Julu mjesecu.Iskreno podrzavam pobunjenike u zelim da u7spiju u svojo0j namjeri jer gadhafi je diktator i zelim da se sto prije sklioni sa vlasti jer Libiuja ce biti ljepsa i bolja bez Gadhafija.

Ešton i Reding: Ključna uloga žena u pokretanju promena
Politika - Pre 46 minuta
Žene su odigrale ključnu ulogu u promenama u Tunisu i Egiptu, zajednička je ocena visoke predstavnice EU za spoljnu politiku Ketrin Ešton i evropske komesarke za pravosuđe Vivijan Reding.

"Žene su odigrale ključnu ulogu u pokretanju promena u severnoj Africi. One su se u sred nasilja uključile u borbu za promene u tim zemljama", navele su Eštonova i Redingova u zajedničkom saopštenju povodom sutrašnjeg Međunarodnog dana žena, 8. marta.

One su dodale da se nadaju da će to u Tunisu i Egiptu biti uzeto u obzir kada se budu postavljalu novi ljudi u važnim institucijma.

Kako navodi agencija Frans pres, Egipćanka Asma Mahfuz postala je jedan od simbola početka protesta u Egiptu, jer je preko svog video bloga pozivala ljude da se priključe demonstracijama protiv vlade tadašnjeg predsednika Hosnija Mubaraka.

Frans pres takođe navodi da su žene u Libiji i Jemenu morale da se suprotstave vladajućim običajima kako bi učestvovale u protestima i slobodno razgovarale s novinarima.

"Samo preduzimanjem odlučnih mera možemo ženama i devojkama garantovati budućnost bez diskriminiacije i nasilja i jednake šanse u svetu", naglasile su Ketrin Ešton i Vivijan Reding.

mingo demanti,zene vas ne fermaju uopste,vas sehide,ostale samo kamile,a i one ce preko fejsa da se organizuju,javlja cnn

Mora da nas fermaju jer mi se strovalimo na njih i guramo kitu naprijed nazad.Inace iz principa ne volim da budem dole a zena gore jer drzim se tradicije da je najbolje kad je muskarac gore a zena dole.Inace stremim k tome da zena bude ugnjetena mojom tezinom i da me osjeti cijelog koliko sam se strovalio na nju.

661pxlibyatopography.png

583px-LibyaOMC.png

Mapa Libije

Pogledajte Libiju kako je lijepa i slatka i zraci nekom posebnom energijom.Libija je jedna velika zemlja koja ima veliki nprostor i volio bih da odem u Libijsku pustinju i tamo da se dobro odmorim.Libija je zato jedna slatka drzava zato sto ima pustinje a ima i lijepih gradova tako da je to jedna drzava muslimana a muslimani su moja braca.Libija je jedna Islamska drzava koja je bogata naftom i ona je jedna od najljepsih drzava u regionu i Libija zraci nekom posebgnom energijom i kao da zeli reci posjetiocu molim te posjeti me opet.Libija stoga je jedna drzava koja je ravfana i koja ima lijepe puteve i koja ima planine na jugu.A nema ljepse pustinje iod Libijske pustinje koja je puna pijeska i lijepih oaza.

Inace ja dozvoljavam da moja zena izvadi samo jednu sisu jer to me pali.Inace ne dozvoljavam joj da se skine gola nego samo joj skinem gacice i ostavim je da da izvadi jednu sisu iz potkosulje.

Tunis: Ukida se omražena agencija za državnu bezbednost
Blic - Pre 17 minuta
TUNIS - Tunisko ministarstvo unutrašnjih poslova najavilo je danas ukidanje omražene agencije za državnu bezbednost, čija je politička policija optuživana za špijuniranje i uznemiravanje građana za vreme režima zbačenog predsednika Zina el Abidina Ben Alija. Beži Kaid Sebsi na čelu prelazne vlade Tunisa

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da ukida agenciju "u skladu sa vrednostima i principima revolucije" i obećalo da će primenjivati zakon i poštovati slobode i prava građana.

U saopštenju je najavljeno uvođenje niza mera, uključujući definitivni raskid sa svakom organizacijom koja podseća na političku policiju na nivou strukture, misije ili prakse, prenele su agencije.

Tanjug

A dosije bogata podacima kod brace protestanata i katolika ce da odu,e jesu i ovi muhamedanci glupi

nas 199 podrzavamo Gadafija i drago nam je sto se covek bori
na Face-u cifra je dostigla 5712
Ziveo pukovnik Gadafi!!!
evo jednog posta sa stranice podrske Gadafiju

МОЖЕ НАТО ДА ГА ПУШИ,АЛИ НЕЋЕ ДА ТЕ СРУШИ!!!
ПУКОВНИЧЕЕЕЕЕЕЕЕ, ПУКОВНИЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

:super:

Sultan Omana naložio rekonstrukciju vlade
Blic - Pre 5 sati
MUSKAT - Sultan Omana Kabus ibn Said Al Said naložio je danas rekonstrukciju vlade, posle višednevnih antivladinih protesta, javila je državna televizija.

Rekonstrukcija je bila očekivana pošto je sultan Kabus u subotu smenio dva ministra zbog toga što su ih demonstranti optuživali za korupciju i sporo sprovođenje demokratskih reformi.

Jedan demonstrant pošle sedmice je poginuo u skobima policije i demonstranata u industrijskom gradu Sohar, na severu Omana, ali u toj zemlji nije bilo onakvog nasilja kao u Egiptu, Tunisu i Libiji.

Tanjug

Za ocekivati je nove nerede.

Овај нам је раз...бо концепцију, више се нико не бави темом где год се минџослав појави... Браво минџославе! :dash:
Zabiravio si da napišeš STRAŠNO!!! :lol:. Šalim se malo ne zameri. Ne znam zašto uopšte i diskutuju ljudi sa njim, spamuje temu najstrašnije, vrti jedno te isto, te Libija je lepa zemlja, pa onda postavi kartu Libije bla bla, pa se leči ne zna ni on od čega, pa onda piše kome bi dao sestru, pa kako pere dupe, pa kako vadi ženi jednu sisu, pa bi yebo kamilu.....

Mislim da se ne trebaju ocekivati neke vece demonstracije u Omanu jer Oman je vec Ustavom Islamska drzava i ona je tako uredjena da je svakome milina vidjeti i osjetiti jednu takvu zemlju.Inace Oman je sagradjen kao Saudijska Arabija i ima na snazi Serijat.Znaci nema potrijebe da se dizu ustanci u Omanu i mislim da je lijepo svako da posjeti Oman koja je zaista lijepa drzava i koja ima puno lijepih gradova i Oaza.Inace Oman je Sultanat koji ima na celu jednog Sultana koji vodi zemlji i po Ustavu Oman je Apsolutna Monarhija i meni se to dopada jer vise volim monarhiju ali da ljudi imaju od cega da zive i da imaju hljeba da jedu i da imaju gdje da se mole Allahu.

Zabiravio si da napišeš STRAŠNO!!! :lol:. Šalim se malo ne zameri. Ne znam zašto uopšte i diskutuju ljudi sa njim, spamuje temu najstrašnije, vrti jedno te isto, te Libija je lepa zemlja, pa onda postavi kartu Libije bla bla, pa se leči ne zna ni on od čega, pa onda piše kome bi dao sestru, pa kako pere dupe, pa kako vadi ženi jednu sisu, pa bi yebo kamilu.....

Ма да треба пустити тога Трибуна...не треба на њега обраћати пажњу.

Иначе каубоји су почели да пумпају народ тврдећи да је бензин због Гадафија поскупио 30%.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back