DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.241
Nije tacno.Ne mogu sada ulaziti u to da li je Gadhafi dobar musliman ili ne a mozda je dobar musliman ali njegovim svrgavanjem Libija ulazi jedan novi period zivota Libije koja moze da ima slobodnu vladu koja moze dati ljudima slobodu jer muslimani su sada organizovaniji nego ranije i njima nije potrijebna moralna policija jer pouzdano znam da je vecinom muslimanski narod vezan za Islam tako da ce uz pomoc naroda doci na vlast Islamisti koji ce samo pomoci narodu da zivi bolje i u Islamskoj atmosferi.Nije tu stvar da li Amerika ulazi sa svojom kulturom negdje jer dobro se pokazalo na Zapadu da Islamski obicaji pobjeduju Zapadnjacku kulturu pa se iz toga moze zakljuciti da muslimanskom narodu nije potrijeban diktator koji ce ih upravljati jer sam narod zna dobro da se cuva i da zivi po Islamskom obicaju.
Stvarno nemaš pojma. I svojim stavom si suštinski protiv islama.
Svaki narod je "marva, dobre duše dok joj rebra puču". Gadafi je insistirajući na islamskom načinu života i držao narod na uzici.
Ako uspeju da ga maknu sa vlasti, demokratija će islam da rasturi u paramparčad, jer demokratija je samo iluzija za prost narod, odnosno nova religija.
Zato, kako god okreneš tvoji stavovi su ustvari anti-islamski, da li iz neznanja ili s namerom , ne znam, razmisli malo...