rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
Narod se mora braniti po svaku cenu...
Jel te to Koštunjavi naučio da je država iznad naroda?
Drzava je uvek iznad naroda to su i zuti dokazali sheebase ovaj narod i zaludese ga skroz dupeuvlakaci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Narod se mora braniti po svaku cenu...
Jel te to Koštunjavi naučio da je država iznad naroda?

Drzava je uvek iznad naroda to su i zuti dokazali sheebase ovaj narod i zaludese ga skroz dupeuvlakaci.
Dečko sa ženskim nickom, obuzdaj strasti, leba ti...
Lupaš... Kad je Sloba stavio sebe (država to sam ja) iznad naroda, dobio je po pichki...![]()
A pa mogu zamisliti ako tamošnje žutke dobace do vlasтi, pošto će biti leba' u Libiji!!!
Dečko sa ženskim nickom, obuzdaj strasti, leba ti...
Prvo nik je sastavljen iz dva imena i nije zenski a drugo nisam decko nego ozbiljan covek za razliku od tebe.
Opet o SM pa dajte jednom da ga zaboravimo pocni da zivis u sadasnjosti.

Đubre treba obesiti na sred Tripolija.... Da visi .![]()

kako god, zvuči onako baš pederski... Tako da smešno zvuči kad nekom pretiš..

Ovo je za ban ...
Ni ja se ne slazem sa Trabunjom , ali ti ga pretera ...![]()

Alo bre Srbijo,
bio je ugovoren posao izmedju Srbije i Libije o izgradnji Vojno medicinske akademije u Tripoliju,
i posle tragicnih samoubilackih poteza i odluka nase vlade u vezi Libije,
to ce verovatno u buducnosti raditi Francuzi ili USA.
Zemljo...otvori se!!![]()
Alo bre Srbijo,
bio je ugovoren posao izmedju Srbije i Libije o izgradnji Vojno medicinske akademije u Tripoliju,
Ne ovo mu ne zvuci pederski i tendenciozno, sta li mu je Gadafi uradio samo da mi je znati.![]()
Sad neka zuti traze isto toliko vredan posao negde u EU!

Dobice ali kad na onoj stvari izraste nokat.![]()
Naravno, dobice nikad, a mozda ni tad!
Interesi drzave i naroda moraju biti na prvom mestu, ali ocigledno mi nemamo nikakve interese, ni politiku!

Па као да су ђинђавог џабе звали ,,мистер проценат"?Naravno, dobice nikad, a mozda ni tad!
Interesi drzave i naroda moraju biti na prvom mestu, ali ocigledno mi nemamo nikakve interese, ni politiku!
Alo bre Srbijo,
Naravno, dobice nikad, a mozda ni tad!

Kakvi civili zrtve od Gadafija, civili koji imaju bilo kakvo vatreno oruzije vise nisu civili nego masa koju treba umiriti radi opstanka drzave. Drzava se mora braniti po svaku cenu nije to Srbija sa svojom kvinslinskom vladom.
Па као да су ђинђавог џабе звали ,,мистер проценат"?
Мада, он је још и био цвећка за ове клептомане и непособњаковиће данас!