RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, sta mu je...
Ne mogu da verujem, da ne kapira neke providne stvari...
Па већина другосрбијаша је из породица које су биле комунистичке и привилеговане.
Сад се треба додворити новим газдама, а зато је најбоље користити мозак елиминатор.

стижу американци да донесу демократију у либију :sad2:

americki-ratni-brod-498.jpg

http://srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-sveta/76782-dva-americka-ratna-broda-se-priblizila-libiji.html

каже се "утерају демократију"

Па већина другосрбијаша је из породица које су биле комунистичке и привилеговане.
Сад се треба додворити новим газдама, а зато је најбоље користити мозак елиминатор.

:ok: :ok: pravo u glavu

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later. :(

I pljačke u "Kolubari" i u ostalim javnim preduzećima, organizuju Amerikanci i
Evropljani,
jer gde bi nebeski, savršeni Srbi radili tako nešto.:ok:

Не, или бар не директно, али ТО раде они које су ОНИ довели и одржавају на власти! Не треба се заваравати да ИКОМЕ осим Србима одговара јака, стабилна, демократски уређена Држава Србија - И то је ТО! :rtfm: СТРАШНО!

Poslednja izmena:
Е мој "НАРОДНО ТРАБУЊАЛО" морамо ти захвалити што нам преносиш Хиларијине умотворине и не дозволи да те ових 79,23% нервира пошто је то НАМЕШТЕНОјербо нема шанси
да колонел има код нас толику подршку (хебем ти демократију на крсти). Чувај живце за изборе и викај : "ЖУТИИИИ.....ЖУТИИ " !!!

Medvedev:Libijski lideri mogu biti krivično gonjeni

russian_president_dmitry_medvedev_double_eagle.jpg

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev osudio je danas upotrebu sile protiv civila u Libiji i upozorio da bi libijski rukovodioci mogli da budu krivično gonjeni po međunarodnom pravu ukoliko ne zaustave nasilje. "Snažno pozivamo sadašnje libijske vlasti da pokažu uzdržanost i ne dozvole pogoršanje situacije i ubijanje civila", navodi se u saopštenju objavljenom na web sajtu Kremlja. U tekstu se dodaje da će, u protivnom "takve akcije biti kvalifikovane kao zločini za koje sljeduju ...

http://www.vesti.rs/Vesti/Medvedev-Libijski-lideri-mogu-biti-krivicno-gonjeni.html

Kakvi žuti, kakva Hilari? Hebote, stvarno ste spali na mizerne podmetačine.:lol:

Medvedev:Libijski lideri mogu biti krivično gonjeni

russian_president_dmitry_medvedev_double_eagle.jpg

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev osudio je danas upotrebu sile protiv civila u Libiji i upozorio da bi libijski rukovodioci mogli da budu krivično gonjeni po međunarodnom pravu ukoliko ne zaustave nasilje. "Snažno pozivamo sadašnje libijske vlasti da pokažu uzdržanost i ne dozvole pogoršanje situacije i ubijanje civila", navodi se u saopštenju objavljenom na web sajtu Kremlja. U tekstu se dodaje da će, u protivnom "takve akcije biti kvalifikovane kao zločini za koje sljeduju ...

http://www.vesti.rs/Vesti/Medvedev-Libijski-lideri-mogu-biti-krivicno-gonjeni.html

Kakvi žuti, kakva Hilari? Hebote, stvarno ste spali na mizerne podmetačine.:lol:

Niej tačno jer naše vesti prenose ono što im CNN napiše. Rusija je samo osudila nasilje u libiji i ništa više.

Bengazi : Pobunjenici traže vazdušnu intervenciju UN

Predstavnici antivladinih snaga na istoku Libije su danas od Ujedinjenih nacija zatražili da vojno intervenišu i bombarduju uporišta plaćenika i snaga lojalnih Moameru el Gadafiju. Portparol pobunjeničkog Nacionalnog saveta Abdel Hafiz Goka je pozvao UN na ciljane vazdušne napade na baze i položaje Gadafijevih trupa, a pre svega stranih plaćenika. On je, međutim, naznačio da se Savet protivi svakom prisustvu stranih trupa na tlu Libije i napomenuo da postoji velika razlika između ciljanih dejstava i strateških vazdušnih napada.
Dakle ti si Tribune inteligentan ko i ovaj Abdel koji traži ciljane važdušne napade ali se protivi prisustvu stranih trupa. Inače Amerikanci bi tek onako učinili čoveku uslugu bez ikakvog interesa i bez svojih trupa u Libiji. To samo ima u crtanom filmu.

И то би било то!!!

Libya rebels halt Gaddafi attack

_51493948_011422709-1.jpg

Anti-Gaddafi protesters celebrate on the road to Brega

Rebel forces have fought off an attempt by soldiers loyal to Col Muammar Gaddafi to retake the eastern oil town of Brega.

Gaddafi forces had moved into eastern areas for the first time since towns there fell to protesters two weeks ago.

The BBC's John Simpson in Brega says it seems clear of loyalist troops.

:klap::klap::klap::super::super::super::ok::super::super::super::klap::klap::klap:

Dakle ti si Tribune inteligentan ko i ovaj Abdel koji traži ciljane važdušne napade ali se protivi prisustvu stranih trupa. Inače Amerikanci bi tek onako učinili čoveku uslugu bez ikakvog interesa i bez svojih trupa u Libiji. To samo ima u crtanom filmu.[/QUOTE]

Било некада, више нема.... Ни бебе више нису толико наивне па да мисле како Запад ради нешто а да нема материјалних интереса. :whistling:

Niej tačno jer naše vesti prenose ono što im CNN napiše. Rusija je samo osudila nasilje u libiji i ništa više.

Dugačka je ruka CNN-a kad stiže do zvaničnog Kremlja :hahaha:

Moscow is deeply concerned about the events taking place in Libya.

The numerous victims cited in media reports are cause for profound sorrow. Russia condemns the use of force against civilians sanctioned by the country’s leadership.

We resolutely call on Libya’s current authorities and all responsible political figures in the country to show restraint in order to prevent further deterioration of the situation and deaths of civilians. Such acts, if they continue, will be qualified as crimes with all the ensuing consequences under international law.

http://eng.kremlin.ru/news/1821

Libya rebels halt Gaddafi attack

_51493948_011422709-1.jpg

Anti-Gaddafi protesters celebrate on the road to Brega

Rebel forces have fought off an attempt by soldiers loyal to Col Muammar Gaddafi to retake the eastern oil town of Brega.

Gaddafi forces had moved into eastern areas for the first time since towns there fell to protesters two weeks ago.

The BBC's John Simpson in Brega says it seems clear of loyalist troops.

:klap::klap::klap::super::super::super::ok::super::super::super::klap::klap::klap:
А па то уопште нису вести британске новинске агенције:hahaha:
Од оних поштених које су јавиле да је Гадафи у Венецуели, а Триполи већ два пута освојен и пет пута сравњен са земљом!!!
:hahaha::zcepanje::rotf:

Kada vidim ko sve podržava Gadafija i kako se raduju zbog pogibije ljudi u Libiji i
koliko lažu i izmišljaju, drago mi je da sam među ovih 20%.:ok:

Ma i da samo 1% ne podržava Gadafija, opet mi je drago.:ok:
To je politička izjava Medvedeva, ako ne znaš šta je to? Onda džabe bilo šta polemisati sa tobom. Što se tiče podržavanja i radovanja zbog pogibije ljudi, ja se tome ne radujem niti podržavam, ako nisi primetio ti to i sam radiš Ja kažem da nema mudrosti ni sa Gadafijeve stane niti od strane pobunjenika, a pogotovo ne sa njihove, Umesto da pregovorima koje im je ponudio Gadafi reše sve probleme i da sačuvaju Libiju kao državu, ide se u dalji sukob i cepanje države. Sukobi i haos jedino odgovaraju Zapadu jer jedino na taj način oni mogu da uspostave kontrolu i ostvare svoj interes.

To je politička izjava Medvedeva, ako ne znaš šta je to? Onda džabe bilo šta polemisati sa tobom. Što se tiče podržavanja i radovanja zbog pogibije ljudi, ja se tome ne radujem niti podržavam, ako nisi primetio ti to i sam radiš Ja kažem da nema mudrosti ni sa Gadafijeve stane niti od strane pobunjenika, a pogotovo ne sa njihove, Umesto da pregovorima koje im je ponudio Gadafi reše sve probleme i da sačuvaju Libiju kao državu, ide se u dalji sukob i cepanje države. Sukobi i haos jedino odgovaraju Zapadu jer jedino na taj način oni mogu da uspostave kontrolu i ostvare svoj interes.

Opet lažete? Imaš li bar malo obraza? Jedan promil?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back