- Poruka
- 913
.a sad jedno kratko i prosto pitanje ,navedi jednu ,znachi samo jednu demokratsku muslimansko arapsku drzavu .....................znachi samo jednu .............![]()
BiH, Turska...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.a sad jedno kratko i prosto pitanje ,navedi jednu ,znachi samo jednu demokratsku muslimansko arapsku drzavu .....................znachi samo jednu .............![]()
BiH, Turska...
A da nisi ti neki ruski satelit, da ne kažem špijun?
A šta je problem? Pa nismo u džamahiriji da ne smemo pomenuti tiranina...
Шта је то БиХ? Зар то није протекторат?
?A da nisi ti neki ruski satelit, da ne kažem špijun?
A šta je problem? Pa nismo u džamahiriji da ne smemo pomenuti tiranina...

Nisam ja niciji satelit, jer mi moja ideologija ne dozvoljava da budem izdajnik i bilo ciji satelit.
A taj "tiranin" je bio i ostao prijatelj Srbije i Jugoslavije, jedan od retkih koji je bezrezervno podrzavao nas narod.
..........BiH, Turska...

...........pa dobro Shojicu dokle vishe prst u uvo dok se telefonira................
Možda, ali ima parlamet i višestranački sistem.... Prema tome, BiH je demokratska država... Kosovo je takođe demokratsko, a većinski muslimansko... Albanija takođe...
Po čemu bre?
Šta lupaš?
O kakvom prijateljstvu pričaš?
On je na početku rata govorio da Bosna ne treba da se odvaja... Da treba da ostan uz Srbiju... A da će vremenom, zbog većeg nataliteta muslimana, nego hrišćana i samo Srbija poslati muslimanska zemlja...
Prema tome ne sernjaj previše...
Možda, ali ima parlamet i višestranački sistem.... Prema tome, BiH je demokratska država... Kosovo je takođe demokratsko, a većinski muslimansko... Albanija takođe...

http://translate.google.com/translate?hl=sr&langpair=en|sr&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Jamahiriyapa nije islamska nego libijska dzamahirija..i ko zna sta znači džamahirija,evo ja ne znam?
Sine, poredjenje ti je debilno...
Nisu nas Libijci nabijali na kolac, nego Turci...
Po tvojoj logici Hrvati su nas ubijali, oni su Hriscani i sad mi treba da mrzimo sve Hriscane...
Retardirano, ali od tebe bolje nisam i ocekivao...
Nisam ja niciji satelit, jer mi moja ideologija ne dozvoljava da budem izdajnik i bilo ciji satelit.
A taj "tiranin" je bio i ostao prijatelj Srbije i Jugoslavije, jedan od retkih koji je bezrezervno podrzavao nas narod.

Nemoj ni ti da s*res, molim te, posto je ocigledno da radis po zadatku.

Jeste, CIA, Vatikan, Masonerija... Jelko Kacin.... Svi me plaćaju... Zadatak je jasan - osvojiti Krstaricu...Nema odstupanja...![]()
Kod muslimana religija je iznad nacije... Nisam znao da si tolika nezalica....
I ko ti kaže da su nas samo turci nabijali na kolac?
Osmanlijsko carstvo je obuhvatalo mnoge današnje samostalne države, između ostalog i Libiju...
![]()

Ko god da je u pitanju, crno nam se pise.
GADAFI DO POBEDE!
Do vešala...
Po toj tvojoj debilnoj logici onda bi trebali da mrzimo celo sredozemlje...
Molim te, nemoj nista da pokusavas, ispadas sve smesniji...
A tvoji amerikanci su do juce ubijali decu ovde, bacali bombe, povecali broj kancerogenih bolesti i leukemije...
I danas nam otimaju teritoriju, parcaju nam zemlju, eksploatisu nas ekonomski...
Ako tebi to nije jasno onda te stvarno duboko zalim, nadji neki soliter, popni se na krov, zaigraj kozaracko kolo i skoci...![]()