RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da nisi ti neki ruski satelit, da ne kažem špijun?

A šta je problem? Pa nismo u džamahiriji da ne smemo pomenuti tiranina...

Nisam ja niciji satelit, jer mi moja ideologija ne dozvoljava da budem izdajnik i bilo ciji satelit.
A taj "tiranin" je bio i ostao prijatelj Srbije i Jugoslavije, jedan od retkih koji je bezrezervno podrzavao nas narod.

A da nisi ti neki ruski satelit, da ne kažem špijun?

A šta je problem? Pa nismo u džamahiriji da ne smemo pomenuti tiranina...

Sine, poredjenje ti je debilno...:mrgreen:

Nisu nas Libijci nabijali na kolac, nego Turci...

Po tvojoj logici Hrvati su nas ubijali, oni su Hriscani i sad mi treba da mrzimo sve Hriscane...

Retardirano, ali od tebe bolje nisam i ocekivao...

Nisam ja niciji satelit, jer mi moja ideologija ne dozvoljava da budem izdajnik i bilo ciji satelit.
A taj "tiranin" je bio i ostao prijatelj Srbije i Jugoslavije, jedan od retkih koji je bezrezervno podrzavao nas narod.

Po čemu bre?

Šta lupaš?

O kakvom prijateljstvu pričaš?

On je na početku rata govorio da Bosna ne treba da se odvaja... Da treba da ostan uz Srbiju... A da će vremenom, zbog većeg nataliteta muslimana, nego hrišćana i samo Srbija poslati muslimanska zemlja...

Prema tome ne sernjaj previše...

Možda, ali ima parlamet i višestranački sistem.... Prema tome, BiH je demokratska država... Kosovo je takođe demokratsko, a većinski muslimansko... Albanija takođe...

HasimTaci-161210.jpg

Po čemu bre?

Šta lupaš?

O kakvom prijateljstvu pričaš?

On je na početku rata govorio da Bosna ne treba da se odvaja... Da treba da ostan uz Srbiju... A da će vremenom, zbog većeg nataliteta muslimana, nego hrišćana i samo Srbija poslati muslimanska zemlja...

Prema tome ne sernjaj previše...

Nemoj ni ti da s*res, molim te, posto je ocigledno da radis po zadatku.

Možda, ali ima parlamet i višestranački sistem.... Prema tome, BiH je demokratska država... Kosovo je takođe demokratsko, a većinski muslimansko... Albanija takođe...

Ovo je vec buncanje koje nema veze sa zivotom...

Tebi je demokratska drzava u kojoj se deca ubijaju, u kojoj ljudi nemaju slobodu kretanja, u kojoj ljudima vade bubrege, u kojoj se raketiraju autobusi, u kojoj se ruse groblja, u kojoj se i Albanci odvaljuju od batina ako progovore na srpskom...

To je vidjenje demokratije americkih podguznih muva...:mrgreen:

Sine, poredjenje ti je debilno...:mrgreen:

Nisu nas Libijci nabijali na kolac, nego Turci...

Po tvojoj logici Hrvati su nas ubijali, oni su Hriscani i sad mi treba da mrzimo sve Hriscane...

Retardirano, ali od tebe bolje nisam i ocekivao...

Kod muslimana religija je iznad nacije... Nisam znao da si tolika nezalica....

I ko ti kaže da su nas samo turci nabijali na kolac?

Osmanlijsko carstvo je obuhvatalo mnoge današnje samostalne države, između ostalog i Libiju...

637px-OttomanEmpireIn1683.png

Ma to ti je zutac obicni, oni obozavaju neprijatelje a preziru prijatelje...

Takvi su to ljudi, kad previse slusas karleusu i gledas pink polako gubis osecaj za normalno...

Njemu da ponudis da vodi ljubav sa manekenkom u hotelu sa 5 zvezdica, ili da ga trojica ljudi tuku i gase mu cigarete po telu, on ce odabrati ovo drugo...:mrgreen:

Peti dan protesta u Omanu
Blic - Pre sat i 8 minuta
MUSKAT - U prestonici Omana, Muskatu, demonstranti su danas, peti dan za redom, tražili radna mesta i političke reforme.

Istovremeno, nekoliko stotina pristalica sultana Kabusa bin Saida demonstriralo je zaustavivši automobile u jednom delu Muskata i noseći zastave i slike sultana.

"Srećni smo što je sultan Kabus odgovorio na naše zahteve za reforme i siguran sam da će narednih dana uslediti još reformi", rekao je Jakub Bilal, stanovnik Muskata, koji je učestvovao u provladinoj manifestaciji.

Tanjug

Oce li USA da intervenira i ovde,a.

Barel nafte iznad 102 dolara zbog Libije i tražnje u SAD
Politika - Pre 59 minuta
Cena barela nafte je danas premašila 102 dolara što se objašnjava eskalacijom borbi u Libiji i većom tražnjom u svetu.

Na Merkantilnoj berzi u Njujorku cena barela domaće, američke nafte, za isporuku u aprilu je skočila za 2,6 odsto i dostigla cenu 102,2 dolara.

U Londonu cena barela nafte tipa "brent", iz Severnog mora, porasla je na 117,09 dolara.

Od izbijanja antivladine pobune u Libiji polovinom februara, nafta je u Njujorku poskupela za 19 odsto, a u Londonu za 13 procenata.

Analitičari strahuju da će pobuna u Libiji koja je krupan snabdevač Evrope, zatvoriti tamošnja naftna polja i perbaciti teret snabdevanja na druge proizvođače, već opterećene rastom tražnje u svetu.

Po zvaničnoj verziji, proizvodnja nafte u Lubiji je već opala za 50 odsto, a, po stranim izvorima, i znatno više od toga. Analitičari procenjuju da će proizvodnja mesecima biti poremećena.

Sve je to zbog demokracije,vasljivi zapad,sto ih ne pogodi neka kuga.

Kod muslimana religija je iznad nacije... Nisam znao da si tolika nezalica....

I ko ti kaže da su nas samo turci nabijali na kolac?

Osmanlijsko carstvo je obuhvatalo mnoge današnje samostalne države, između ostalog i Libiju...

637px-OttomanEmpireIn1683.png

Po toj tvojoj debilnoj logici onda bi trebali da mrzimo celo sredozemlje...

Molim te, nemoj nista da pokusavas, ispadas sve smesniji...:rotf:

A tvoji amerikanci su do juce ubijali decu ovde, bacali bombe, povecali broj kancerogenih bolesti i leukemije...

I danas nam otimaju teritoriju, parcaju nam zemlju, eksploatisu nas ekonomski...

Ako tebi to nije jasno onda te stvarno duboko zalim, nadji neki soliter, popni se na krov, zaigraj kozaracko kolo i skoci...:bye:

Po toj tvojoj debilnoj logici onda bi trebali da mrzimo celo sredozemlje...

Molim te, nemoj nista da pokusavas, ispadas sve smesniji...:rotf:

A tvoji amerikanci su do juce ubijali decu ovde, bacali bombe, povecali broj kancerogenih bolesti i leukemije...

I danas nam otimaju teritoriju, parcaju nam zemlju, eksploatisu nas ekonomski...

Ako tebi to nije jasno onda te stvarno duboko zalim, nadji neki soliter, popni se na krov, zaigraj kozaracko kolo i skoci...:bye:

A tvoji muslimani su u ime Allaha 500 godina nabijali ljude na kolac, odvodili decu u janičare, palili crkve i sl...

I danas nam otimaju zemlju, pale manastire i crkve na kosovu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back