RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslije Libije sleduje Sirija koja treba promijeniti lozu Al Asad i uvesti demokraciju u toj zemlji.Mislim da je Libija podstrijek za sve sljedece drzave koje trebaju da se oslobode diktature.Mislim da niste u pravu kada kazete da je ovo Americko maslo.

Teško onome koga oni oslobode...

Нисте ви били под руском чизмом као Пољаци, јер би тада дручаје размишљали. Америка је наш пријатељ и савезник из оба светска рата. У јуну намдолази нато у Србију, изађимо сви на улице са трубачима и ракијом да дочекамо наше савезнике. Ја ћу бити тамо, а ви?

Već viđeno... Čak i ako na kraju maknu Gadafija, opet će ljudi iz njegovog okruženja da kroje državnu politiku, samo što će od sada biti u službi Amerikanaca - kao što danas u Srbiji konce vuku Miloševićevi dojučerašnji poltroni.

Toliko o "revoluciji".

A ko je kriv za to? Pa Srbi si ih izabrali na izborima.

Izabrali ste SPS na izborima i treba da vas kavaju.:super:

Што би рекао Џунк Марко:Народни Трибун ни два конзистента поста не може да састави!!!
:hahaha::zcepanje::rotf:

Ниси у праву. То је једно фино и васпитано чељаде које нормално размишља, док сте ви потпали под утицај клерофашистичке пропаганде.
Нису вам довољне једне деведете да се опаметите, изгледа.

Dosta da vidis ko sve podrzava ove navodno demokratske promene medju Arapima,

na ovom forumu i sve ce ti biti jasno.

Znaci, pro USA i NATO kamarila i NVO sektor kao i iskreni ve`abija Mingo, pametnom dosta.

Naravno da je Amerika saveznik Srbije i ona je saveznik muslimana jer muslimani su imali najvise koristi od Amerike koja je oslobodila Afganistan i Irak i koja je oporavila Pakistan tako da zahvaljujuci Americi Pakistan posjeduje nuklearno oruzje.Inace i Saudijska Arabija ima koristi od Amerike tako da ne mozemo reci mi muslimani i Srbi da nam je Amerika maceha.

Ниси у праву. То је једно фино и васпитано чељаде које нормално размишља, док сте ви потпали под утицај клерофашистичке пропаганде.

E deda, deda, kada bi oni mrzeli samo Amere pa da ih čovek i razume.

Ali bre mrze sve živo osim Rusa, a od juče mrze i Ruse izgleda.:hahaha::rotf:

Bolest.

Јесте деда, у једну си руку у праву, а у другу ...
Већ знаш шта!
:hahaha::zcepanje::rotf:

21:00
Demonstranti su zauzeli grad Nalut (66000 stanovnika). Snage odane Gadafiju su potpuno odsutne na ulicama ovog grada danas.

Po rečima Branka Smiljanića, trenera libijske fudbalske reprezentacije, koji je trenutno u Tripoliju, u Libiji je mirno, nema demonstracija, niti protesta, a reprezentacija bi trebalo da počne pripreme u narednih desetak dana.

Sudeći po snimcima TV "Pink", na delu je organizovani medijski rat protiv Libije, isti onakav kakv je vođen protiv Jugoslavije i Srbije.

U Tripoliju rade sve prodavnice, pristalice Gadafija nisu naoružane, ima hrane, struje, vode.

Sve je potpuno normalno.

Нисте ви били под руском чизмом као Пољаци, јер би тада дручаје размишљали. Америка је наш пријатељ и савезник из оба светска рата. У јуну намдолази нато у Србију, изађимо сви на улице са трубачима и ракијом да дочекамо наше савезнике. Ја ћу бити тамо, а ви?

Ti stvarno poznajes istoriju samo Nis je bombardovan 48puta u ww2 od toga samo dva puta od strane Nemacke a da ne govorimo o Beogradu gde su Smradovi napravili pravi pokolj na Pasinom brdu u ww2

Deda jel se ti zejebavaš ili stvarno misliš ovo što pišeš?

Mislim da se gadhafiju steze obruc i da je blizu da se gadhafi svrgne sa vlasti i to svi forumasi koji ga brane trebaju da shvate.Mi muslimani smo sada zreli politicari i mi zelimo da imamo demokraciju kakvu ima Amerika ali i da imamo islamsku demokraciju kojom cemo se suditi Allahovim zakonima kako bi svim muslimanima bilo bolje.

E deda, deda, kada bi oni mrzeli samo Amere pa da ih čovek i razume.

Ali bre mrze sve živo osim Rusa, a od juče mrze i Ruse izgleda.:hahaha::rotf:

Bolest.

Смета им што се поштује ред и закон. Смета им Европска и уређена Србија, где се зна ко коси а ко воду носи. Навикло то за време Броза и Слободана да џабалебари и све добија на муфте, а сада када треба да се ради и бори све им смета, ништа им не ваља.

Mislim da se gadhafiju steze obruc i da je blizu da se gadhafi svrgne sa vlasti i to svi forumasi koji ga brane trebaju da shvate.Mi muslimani smo sada zreli politicari i mi zelimo da imamo demokraciju kakvu ima Amerika ali i da imamo islamsku demokraciju kojom cemo se suditi Allahovim zakonima kako bi svim muslimanima bilo bolje.

Znaci letele bi glave kad bi vi dosli na vlast?

Смета им што се поштује ред и закон. Смета им Европска и уређена Србија, где се зна ко коси а ко воду носи. Навикло то за време Броза и Слободана да џабалебари и све добија на муфте, а сада када треба да се ради и бори све им смета, ништа им не ваља.

Ma sta rade nadlezni u Lazi pocese da pustaju vikendom steta:hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back