RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo šta kažu na sajtu "Pressa":

tripoli [neregistrovani] (22. 02. 2011, 22:20:32)
pozdrav iz Tripolija..

evo mene u centru Tripolija...radim u jednoj privatnoj bolnici naftnih kompanija,odradila sam prvu smenu u miru i tisini,vratila sam se kuci normalno nisam videla nista niti su doneli ranjeni....cuje se napolju vatromet i sviranje auta...sta je tamo daleko neznam...ljudi za sad nas niko ne maltretira...dobro smo....ambasada je zakazala po obicaju,lazu da smo zbrinuti popisani...lzu da su avioni poslati..danas je stigao poziv ko hoce da ide na aerodrom..neki su otisli i razocarani vratili...nadamo se mirnoj noci i boljem sutra

Mrka kapa od te priče. Sve je mirno... Ništa se ne događa. :hahaha:

http://english.aljazeera.net/watch_now/

Šou program. Gadafi je besan. Daje intervju iz nekog skloništa, lupa šakom o sto, armija ga napušta ili prelazi na stranu pobunjenika. Warfala pleme je danas proglasilo da im Gadafi više nije brat i pozvali su druga plemena da im se pridruže u oslobođenju Tripolija. Bengazi je i dalje miran. Takoreći, neće Gadafi još dugo po svemu sudeći.
*Plemena u Libiji su veoma moćne zajednice koje kontrolišu naftu. Warfala kao najveće, najbogatije i najmoćnije ima oko milon članova. Drugo po veličini ima oko 500.000 i takođe se priključilo ovim pozivima.

Ja još ne bih otpisivao gadafija , sa raznih strana se sada već polako probijaju informacije , koje govore da nije sve baš tako kako piše po novinama i da nije sve tako kako nam se prezentuje.
Evo naprimer kažu da su se u Libiju ubacile strane plaćeničke grupe koji idu i pljačkaju sela i ubijaju nevine a da se regularna vojska na više mesta sukobila sa njima.
treba sačekati prvo da se malo stvari razbistre hebi ga ne može dve tri hiljade ljudi srušiti vlast tek tako.
Meni je lično jako sumnjiv taj mali broj poginulih koji se pominje , pa da je gadafi naredio vojsci da tuče gde može plivala bi tela u moru krvi ulicama tripolija.

Paganko hvala za link , sada sam gledao aljazeru , i ako je moj engleski dobar , a ja mislim da je dobar , išla je informacija da su juče poginula dva sina iste porodice samo zato što su mahali zelenom zastavom libije - to je zastava Gadafija , .
Pa nije valjda gadafi pucao na svoje poklonike ?
Majku mu.

Paganko hvala za link , sada sam gledao aljazeru , i ako je moj engleski dobar , a ja mislim da je dobar , išla je informacija da su juče poginula dva sina iste porodice samo zato što su mahali zelenom zastavom libije - to je zastava Gadafija , .
Pa nije valjda gadafi pucao na svoje poklonike ?
Majku mu.

kako su mogli tako da izazivaju demokratski orijentisane demostrante?

Mrka kapa od te priče. Sve je mirno... Ništa se ne događa. :hahaha:

http://english.aljazeera.net/watch_now/

Šou program. Gadafi je besan. Daje intervju iz nekog skloništa, lupa šakom o sto, armija ga napušta ili prelazi na stranu pobunjenika. Warfala pleme je danas proglasilo da im Gadafi više nije brat i pozvali su druga plemena da im se pridruže u oslobođenju Tripolija. Bengazi je i dalje miran. Takoreći, neće Gadafi još dugo po svemu sudeći.
*Plemena u Libiji su veoma moćne zajednice koje kontrolišu naftu. Warfala kao najveće, najbogatije i najmoćnije ima oko milon članova. Drugo po veličini ima oko 500.000 i takođe se priključilo ovim pozivima.

Nema borbi u Tripoliju.
Internet je vraćen kao i mobilni telefoni pre pola sata. veze sa scetom su ponovo uspostavljene.
Gadafi je dao intervju ispred svoje stare rezidencije koja je bila bombardovana od strane Amerikanaca. Kamera je pokazala da stoji pred ulazom. Iako su iza bila svetla , to su ruševine palate.
Nemoj da prenosiš neistine.
Posle intervjua seo je u kola i odvezao se.

Nema borbi u Tripoliju.
Internet je vraćen kao i mobilni telefoni pre pola sata. veze sa scetom su ponovo uspostavljene.
Gadafi je dao intervju ispred svoje stare rezidencije koja je bila bombardovana od strane Amerikanaca. Kamera je pokazala da stoji pred ulazom. Iako su iza bila svetla , to su ruševine palate.
Nemoj da prenosiš neistine.
Posle intervjua seo je u kola i odvezao se.
Оде ганци, ко Кенеди.
:mrgreen:

Sećam se kao klinac Rumunije 1989 godine kako su lagali a naši prenosili "Stotine ubijene u Temišvaru, vojska pucala u narod, mrtvi ljudi na ulicama"
Posle je doktor priznao da je izneo leševe iz mrtvačnice da se slikaju na ulicama.
Ovo je već vidjeno.

jel to Srbija vecinski za Gadafija?
po ovoj temi izgleda da jeste
ja sam za to da mu ponudimo da dodje u Srbiju, da ponese naftu i postane nas vodja :super: gori od ovih slepaca ne moze da bude

Е, ова ти ваља три царева града!!! Ма не треба ни нафту да донесе само нека МАКНЕ ове "наше" СЛЕПЦЕ!
:hahaha::klap::hahaha:

Jeste, i Čaušesku je još uvek na vlasti. I Berlinski zid nije pao, samo lažu imperijalisti. :hahaha:

Tvoje gluposti postiraj negde drugde gde ljudi ne znaju kako je Amerika skidala Čaušeskua pre nego što je sve počelo.

1989 godine je isto ovako bilo, te vijska ubijala narod, te masakri, te veliki zločinac- posle se ispostavilo da nije bio nikakav zločinac i niej bilo masakra- tipične CIA gluposti- svi smo to videli.

I ovo je tipična CIA operacija želja da se domognu nafte i da nam instaliraju inslamske manijake na vlasti maltene preko puta. Da onda imamo 300,000,000 islamista u okruženju.

Sećam se kao klinac Rumunije 1989 godine kako su lagali a naši prenosili "Stotine ubijene u Temišvaru, vojska pucala u narod, mrtvi ljudi na ulicama"
Posle je doktor priznao da je izneo leševe iz mrtvačnice da se slikaju na ulicama.
Ovo je već vidjeno.

Ja se secam kako su pricali kako se Causesku strasno obogatio na grbaci naroda....

Pa su jos na tv javno prenosili premetacinu u njegovoj kuci....

Najvrednije sto su nasli bile su 3 flase skotskog viskija i sedam shteka cigareta "Kent"...
:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back