Astrica
Poznat
- Poruka
- 8.182
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo šta kažu na sajtu "Pressa":
tripoli [neregistrovani] (22. 02. 2011, 22:20:32)
pozdrav iz Tripolija..
evo mene u centru Tripolija...radim u jednoj privatnoj bolnici naftnih kompanija,odradila sam prvu smenu u miru i tisini,vratila sam se kuci normalno nisam videla nista niti su doneli ranjeni....cuje se napolju vatromet i sviranje auta...sta je tamo daleko neznam...ljudi za sad nas niko ne maltretira...dobro smo....ambasada je zakazala po obicaju,lazu da smo zbrinuti popisani...lzu da su avioni poslati..danas je stigao poziv ko hoce da ide na aerodrom..neki su otisli i razocarani vratili...nadamo se mirnoj noci i boljem sutra
jel to Srbija vecinski za Gadafija?
po ovoj temi izgleda da jeste
ja sam za to da mu ponudimo da dodje u Srbiju, da ponese naftu i postane nas vodjagori od ovih slepaca ne moze da bude
ЗАРАД ОВОГА, ЗГАЗИ ИХ, МОАМЕРЕ, СВЕ!!

Paganko hvala za link , sada sam gledao aljazeru , i ako je moj engleski dobar , a ja mislim da je dobar , išla je informacija da su juče poginula dva sina iste porodice samo zato što su mahali zelenom zastavom libije - to je zastava Gadafija , .
Pa nije valjda gadafi pucao na svoje poklonike ?
Majku mu.
Moze - samo da mu ne doakaju ovi iz plemena Varhala ... ili vec kako ...
I naftu.
Zauzvrat damo im Minga.
... Dacemo im Trabuna .... najvise se eksponiro na temi .. 
Mrka kapa od te priče. Sve je mirno... Ništa se ne događa.![]()
http://english.aljazeera.net/watch_now/
Šou program. Gadafi je besan. Daje intervju iz nekog skloništa, lupa šakom o sto, armija ga napušta ili prelazi na stranu pobunjenika. Warfala pleme je danas proglasilo da im Gadafi više nije brat i pozvali su druga plemena da im se pridruže u oslobođenju Tripolija. Bengazi je i dalje miran. Takoreći, neće Gadafi još dugo po svemu sudeći.
*Plemena u Libiji su veoma moćne zajednice koje kontrolišu naftu. Warfala kao najveće, najbogatije i najmoćnije ima oko milon članova. Drugo po veličini ima oko 500.000 i takođe se priključilo ovim pozivima.

Оде ганци, ко Кенеди.Nema borbi u Tripoliju.
Internet je vraćen kao i mobilni telefoni pre pola sata. veze sa scetom su ponovo uspostavljene.
Gadafi je dao intervju ispred svoje stare rezidencije koja je bila bombardovana od strane Amerikanaca. Kamera je pokazala da stoji pred ulazom. Iako su iza bila svetla , to su ruševine palate.
Nemoj da prenosiš neistine.
Posle intervjua seo je u kola i odvezao se.

Sećam se kao klinac Rumunije 1989 godine kako su lagali a naši prenosili "Stotine ubijene u Temišvaru, vojska pucala u narod, mrtvi ljudi na ulicama"
Posle je doktor priznao da je izneo leševe iz mrtvačnice da se slikaju na ulicama.
Ovo je već vidjeno.

Оде ганци, ко Кенеди.
![]()

jel to Srbija vecinski za Gadafija?
po ovoj temi izgleda da jeste
ja sam za to da mu ponudimo da dodje u Srbiju, da ponese naftu i postane nas vodjagori od ovih slepaca ne moze da bude

Jeste, i Čaušesku je još uvek na vlasti. I Berlinski zid nije pao, samo lažu imperijalisti.![]()
Sećam se kao klinac Rumunije 1989 godine kako su lagali a naši prenosili "Stotine ubijene u Temišvaru, vojska pucala u narod, mrtvi ljudi na ulicama"
Posle je doktor priznao da je izneo leševe iz mrtvačnice da se slikaju na ulicama.
Ovo je već vidjeno.

Ma siroti Čaušesku. Eno, Rumuni i danas plaču za njim i kunu zlu sudbinu i Ameriku.
Ja se secam kako su pricali kako se Causesku strasno obogatio na grbaci naroda....
Pa su jos na tv javno prenosili premetacinu u njegovoj kuci....
Najvrednije sto su nasli bile su 3 flase skotskog viskija i sedam shteka cigareta "Kent"...![]()