RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da Libijski narod treba pozvati u pomoc NATO Pakt i da oni pokusaju da spasu narod i da svrgnu predsjednika Gadafija.Mislim da Amerika moze pomoci narodu jer Gadafi je stvarno lud covjek i on je jedan poseban covjek koji je slican jednom paranoicnom covjeku.Mislim da Amerika treba pomoci muslimanima Libije i da se uspostavi nova vlast u Libiji.

Poslednja izmena:
fidel_castro.jpg

Bivši kubanski predsjednik Fidel Castro u svojoj kolumni objavljenoj u utorak u državnim kubanskim medijima tvrdi da će SAD narediti NATO-u da pokrene invaziju na protestima pogođenu Libiju.

"Ono što je meni potpuno očito jest da vlada Sjedinjenih Država nije nimalo zabrinuta za mir u Libiji i da neće oklijevati dati nalog NATO-u da pokrene invaziju na tu bogatu zemlju, možda i za nekoliko sati ili nekoliko dana", napisao je 84-godišnji Castro.

Castro nije u potpunosti objasnio zašto misli da će skoro doći do invazije NATO-a na Libiju ali je rekao da je nafta temelj velikog dijela moći SAD-a.

Castro se suzdržao od donošenja suda o libijskom čelniku Moameru Gadafiju koji nasiljem suzbija proteste i samo je rekao da će biti potrebno vremena da se ustanovi što je istina u mnogim medijskim izvještajima o pobuni u Libiji.

Bijela kuća osudila "užasno nasilje" u Libiji

Bijela kuća je u utorak osudila, kako je rekla, "užasno nasilje" nad protuvladinim demonstrantima u Libiji i rekla da će s međunarodnom zajednicom raditi na postizanju jedinstvenog stajališta glede stanja u Libiji.

Glasnogovornik Bijele kuće Jay Carney je iz predsjedničkog aviona Air Force One, kojim predsjednik Barack Obama putuje na poslovni skup u Ohio, zatražio od Libije da poštuje prava njenih građana. On je rekao da američka administracija pozorno prati sve učinke bliskoistočnih nemira na cijene nafte.

Hina

Mislim da Libijski narod treba pozvati u pomoc NATO Pakta i da oni pokusaju da spasu narod i da svrgnu predsjednika Gadafija.Mislim da Amerika moze pomoci narodu jer Gadafi je stvarno lud covjek i on je jedan poseban covjek koji je slican jednom paranoicnom covjeku.Mislim da Amerika treba pomoci muslimanima Libije i da se uspostavi nova vlast u Libiji.
/na kog to paranoika podseca?

Za Libijski narod je bitno da uvede Serijat i da Libija postane Islamskom drzavom jer to ono najbitnije za muslimane a sto se tice nafte Libija ce se lako dogovoriti sa Amerikom i sa Zapadom.Libiji je bitno da ona postane Islamskom drzavom jer to je uslov Americi da ne dira muslimane a da zato ima Islamske drzave za saveznike.

Kastro je do sada uvek bio u pravu!

Da nije, ne bi ostao 50 godina na vlasti.

Za to treba biti VELIKI MACAK i to jos u komsiluku Amerike!

Ускоро ће се провјерити Фиделове ријечи. Никада није лупао без везе. Ово што је сада изјавио...још нико тако отворено није предвидио. Живо ме интересује да ли ће и овај пут потврдити своја предвиђања...Једино што не знам јест да ли је он то стварно објавио.

Za Libijski narod je bitno da uvede Serijat i da Libija postane Islamskom drzavom jer to ono najbitnije za muslimane a sto se tice nafte Libija ce se lako dogovoriti sa Amerikom i sa Zapadom.Libiji je bitno da ona postane Islamskom drzavom jer to je uslov Americi da ne dira muslimane a da zato ima Islamske drzave za saveznike.

Mozda je bolje da bude komunisticka...

Nemoj biti neozbiljan jer muslimani ne vole komunisticki sistem i sami ste mogli vidjeti zi Kardavijevih rijeci da je gadafi ghtio jednom postati filozof i da je htio izumeti poseban politcko -ekonomski sistem drzave kako bi licio na Mao Cer Tunga i na Marksa.Ma on je potpuno lud on nece zaliti da ubije gomilu muslimana na ulici.

Ускоро ће се провјерити Фиделове ријечи. Никада није лупао без везе. Ово што је сада изјавио...још нико тако отворено није предвидио. Живо ме интересује да ли ће и овај пут потврдити своја предвиђања...Једино што не знам јест да ли је он то стварно објавио.

Verovatno jeste, jer je pre nekoliko meseci vec par puta pisao o tome da se na Bliskom Istoku upravo priprema scenario novog svetskog rata.
Ja sam ga i slusao na TV kada je pricao o tome.
I bio je veoma, veoma zabrinut za sudbinu sveta....

Nemoj biti neozbiljan jer muslimani ne vole komunisticki sistem i sami ste mogli vidjeti zi Kardavijevih rijeci da je gadafi ghtio jednom postati filozof i da je htio izumeti poseban politcko -ekonomski sistem drzave kako bi licio na Mao Cer Tunga i na Marksa.Ma on je potpuno lud on nece zaliti da ubije gomilu muslimana na ulici.

Cek bre...sta fali Marksu bre...

Zasto ne vole komunisticki sistem?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back