RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fidel Kastro: NATO će napasti Libiju

22. februar 2011. 19:52 > 19:58
Bivši lider Kube Fidel Kastro izjavio je danas da je prerano da se kritikuju vlasti Libije, ali da je pravi trenutak da se ukaže da SAD nameravaju da sa NATO sprovedu invaziju na zemlje Severne Afrike.
v198479p0.jpg

Kastro je u kolumni objavljenoj danas u jednom kubanskom listu optužio SAD da planiraju invaziju na Libiju kako bi kontrolisale naftu kojom ta zemlja raspolaže.

"To bi moglo da se dogodi kroz nekoliko sati ili dana", ocenio je Kastro, i rekao da taj plan mora biti javno kritikovan.

Bivši kubanski lider rekao je da sa sumnjom treba uzeti izveštaje arapskih i zapadnih medija da su snage lojalne libijskom vođi Moameru Gadafiju sprovele nasilje nad mirnim demonstrantima.

"Treba da sačekamo da prođe neophodno vreme da jasno uvidimo koliko je od toga činjenica, a koliko laž", zaključio je Kastro.

(Beta-AP)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:bye: ....оде нафта Јенкијима........

Mislim da vi ne shvatate da je Gadhafi zlocinac i da je ucnio veliki zlocin tako da je osudio i Dr. Jusuf Karadavi.Libija jeste lijepa zemlja i ona je za mene jedna od najljepsih mjesta poslije Tadzikistana i rado bih zivio negdje u nekom puistinjskom gradu gdje ima lijepe Dzamije i gdje ima crnaca za moju sestru.Jednostavno narod Libije ne zeli Gadhafija i zeli da smijenii svoga vladara tako da narod Libije nije vise glup da trpi jednog diktatora koji zeli da ubija sopstveni narod.Mogli su se svi uvjeriti da su ubijani demonstranti i da Gadhafi nije hajao za poginule i kakav mi je to ljubitelj Srba.Jel su Srbi navikli da ljube Mioseviceve drugove.

auuuuuuu ***...

haha ah ah aha!!!

Zasto ne vole komunisticki sistem?

Muslimani ne vole komunisticki sistem zato sto kumunisticki sistem ukida religiju i ne da narodu da se klanja Bogu.Muslimani nisu za komunisticki sistem ali su za Islamski sistem u kome ce glavno pitanje biti iz Kur'ana i gdje ce se narod suditi iz Kur'ana.Libija ima sanse da postane Islamskom drzavom i da pokaze da je slatka drzava i da zeli biti prosperitetna drzava u regionu.

Muslimani ne vole komunisticki sistem zato sto kumunisticki sistem ukida religiju i ne da narodu da se klanja Bogu.Muslimani nisu za komunisticki sistem ali su za Islamski sistem u kome ce glavno pitanje biti iz Kur'ana i gdje ce se narod suditi iz Kur'ana.Libija ima sanse da postane Islamskom drzavom i da pokaze da je slatka drzava i da zeli biti prosperitetna drzava u regionu.

Sta ces da pricas o drzavi i sta kome treba , kad obican seks opisujes onako kako si opisao ... hahaha :) Pisanje u rupu i ona sranya :) Bolje cuti i cuvaj koze i to hahaha :) Ali deda ti je genije , ugledaj se malo na njega

A zbog te religije su i ovi neredi,znaci ona je krivac...

Evo šta kažu na sajtu "Pressa":

tripoli [neregistrovani] (22. 02. 2011, 22:20:32)
pozdrav iz Tripolija..

evo mene u centru Tripolija...radim u jednoj privatnoj bolnici naftnih kompanija,odradila sam prvu smenu u miru i tisini,vratila sam se kuci normalno nisam videla nista niti su doneli ranjeni....cuje se napolju vatromet i sviranje auta...sta je tamo daleko neznam...ljudi za sad nas niko ne maltretira...dobro smo....ambasada je zakazala po obicaju,lazu da smo zbrinuti popisani...lzu da su avioni poslati..danas je stigao poziv ko hoce da ide na aerodrom..neki su otisli i razocarani vratili...nadamo se mirnoj noci i boljem sutra

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back