Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
a i tata mu je u istoj grupi gradjana....
More babo je domacin covjek, lijepo je odgajan, ali ne znadem gde je pogresio sa ovim sokolom odje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a i tata mu je u istoj grupi gradjana....
Po njemu, feredza...
More babo je domacin covjek, lijepo je odgajan, ali ne znadem gde je pogresio sa ovim sokolom odje...
Ma mozda je i iz epruvete ,ko ga zna...
Nego, koliko treba biti retardiran i umobolan, pa pravdati pucanje po golorukim
demonstrantima visinom BDP-a?![]()
Kolko` ovaj decko izgoreo po mozgu 
Nema sanse, babo mu nije taki...kazem to je domacin pravi i dika porodice, a ne ki ovaj...
Pa zamenjen onda...u porodilistu...
E moguce...jer zasto bi neko u nasoj familiji cistio cmar rukama?>? i davao sestru crncima??
....оде нафта Јенкијима........Libija i Gadafi su ostavili hrpu novaca na Banjici...
Koliko znam Banjica je u BG ...
Jedan od rijetkih koji Srbiji nikada nije ledja okrenuo...
Sto znaci...Mingo odpada...
Ziveo Gadafi...
E Mirko sad ga stvarno pretera.

...
Takvi poput tebe su odavno otpali...
kakvi su to ,poput mene
Mislim da vi ne shvatate da je Gadhafi zlocinac i da je ucnio veliki zlocin tako da je osudio i Dr. Jusuf Karadavi.Libija jeste lijepa zemlja i ona je za mene jedna od najljepsih mjesta poslije Tadzikistana i rado bih zivio negdje u nekom puistinjskom gradu gdje ima lijepe Dzamije i gdje ima crnaca za moju sestru.Jednostavno narod Libije ne zeli Gadhafija i zeli da smijenii svoga vladara tako da narod Libije nije vise glup da trpi jednog diktatora koji zeli da ubija sopstveni narod.Mogli su se svi uvjeriti da su ubijani demonstranti i da Gadhafi nije hajao za poginule i kakav mi je to ljubitelj Srba.Jel su Srbi navikli da ljube Mioseviceve drugove.
Zasto ne vole komunisticki sistem?
auuuuuuu ***...
haha ah ah aha!!!
Ima u Americi , svaki dan gang-bang ...
Muslimani ne vole komunisticki sistem zato sto kumunisticki sistem ukida religiju i ne da narodu da se klanja Bogu.Muslimani nisu za komunisticki sistem ali su za Islamski sistem u kome ce glavno pitanje biti iz Kur'ana i gdje ce se narod suditi iz Kur'ana.Libija ima sanse da postane Islamskom drzavom i da pokaze da je slatka drzava i da zeli biti prosperitetna drzava u regionu.
Pisanje u rupu i ona sranya
Bolje cuti i cuvaj koze i to hahaha
Ali deda ti je genije , ugledaj se malo na njegaMuslimani ne vole komunisticki sistem zato sto kumunisticki sistem ukida religiju i ne da narodu da se klanja Bogu.Muslimani nisu za komunisticki sistem ali su za Islamski sistem u kome ce glavno pitanje biti iz Kur'ana i gdje ce se narod suditi iz Kur'ana.Libija ima sanse da postane Islamskom drzavom i da pokaze da je slatka drzava i da zeli biti prosperitetna drzava u regionu.
...
Ovim glupim pitanjima igrajte se sa vasom djecom...nadam se da vam unucad nisu (pored doma i kokosnjinca) jos spremna za obiteljski svakodnevni teror koji nad samim sebi uporabljate...
gori od ovih slepaca ne moze da bude