Sicilijanac
Domaćin
- Poruka
- 4.825
Glavno je da ima para jer to je vazno za nas muslimane.
A pa i ti malo da se ogrebes...ono kao ...Desi zete ,kako si,das 1000eur na zajam,vracam cim primim visak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glavno je da ima para jer to je vazno za nas muslimane.
Nemoj da vredjas unuka...samo kad pre on postade musliman,a ti jos nisi...
Upravo slusam onu nedojebanu Hilari...kaze da se USA jako brine zbog stotina izgubljenih zivota...
Sve mi se cini da je to priprema...Kastro ce jos da bude u pravu!?
/na kog to paranoika podseca?Mislim da Libijski narod treba pozvati u pomoc NATO Pakta i da oni pokusaju da spasu narod i da svrgnu predsjednika Gadafija.Mislim da Amerika moze pomoci narodu jer Gadafi je stvarno lud covjek i on je jedan poseban covjek koji je slican jednom paranoicnom covjeku.Mislim da Amerika treba pomoci muslimanima Libije i da se uspostavi nova vlast u Libiji.
Istinu zborim, ene ga jos priziva NATO pakt da bombarduje jos jednu zemlju, zastranio je totalno !
Mislim da nijedan predsjednik se toliko ne duva kao Gadafi jer on i kad hoda hoda uspravljeno i podize glavu kao da je pravi paranoik.Tesko Libijcima koga sve trpe.

Mislim da nijedan predsjednik se toliko ne duva kao Gadafi jer on i kad hoda hoda uspravljeno i podize glavu kao da je pravi paranoik.Tesko Libijcima koga sve trpe.
A vidis...hoce tvoju unuku da uvali nekom matorcu...
Kastro je do sada uvek bio u pravu!
Da nije, ne bi ostao 50 godina na vlasti.
Za to treba biti VELIKI MACAK i to jos u komsiluku Amerike!
Ma on samo prica, ja zaista ne znam odakle mu sve te ideje o kurcevitim crncima i prodaju sestre, to ga ova sekta islamska zavela, bogamu...
Za Libijski narod je bitno da uvede Serijat i da Libija postane Islamskom drzavom jer to ono najbitnije za muslimane a sto se tice nafte Libija ce se lako dogovoriti sa Amerikom i sa Zapadom.Libiji je bitno da ona postane Islamskom drzavom jer to je uslov Americi da ne dira muslimane a da zato ima Islamske drzave za saveznike.
Ускоро ће се провјерити Фиделове ријечи. Никада није лупао без везе. Ово што је сада изјавио...још нико тако отворено није предвидио. Живо ме интересује да ли ће и овај пут потврдити своја предвиђања...Једино што не знам јест да ли је он то стварно објавио.
MA da ne rikne dedica jos za vreme prve bracne noci...sta ce onda ona...
Nemoj biti neozbiljan jer muslimani ne vole komunisticki sistem i sami ste mogli vidjeti zi Kardavijevih rijeci da je gadafi ghtio jednom postati filozof i da je htio izumeti poseban politcko -ekonomski sistem drzave kako bi licio na Mao Cer Tunga i na Marksa.Ma on je potpuno lud on nece zaliti da ubije gomilu muslimana na ulici.
Tu se vec njihov babo pituje, ja samo apeliram na razum...
Cek bre...sta fali Marksu bre...
Nemoj biti neozbiljan jer muslimani ne vole komunisticki sistem i sami ste mogli vidjeti zi Kardavijevih rijeci da je gadafi ghtio jednom postati filozof i da je htio izumeti poseban politcko -ekonomski sistem drzave kako bi licio na Mao Cer Tunga i na Marksa.Ma on je potpuno lud on nece zaliti da ubije gomilu muslimana na ulici.