RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace Dr. Jusuf al Kardavi je islamski ucenjak znalac i da je osnivanje Kalifata sigurno bi on bio jedan od predlozenih Kalifa.Izdao je mnogo knjiga i on predstvalja Sunnite i muslimane i on je profesor na Al Azharu u Egiptu.Inace ovo sto je brekao Kardavi mislim da je nesto najbolje jer Gadhafi zasluzuje da bude ubijen jer on je pocinio skoro genocid i zato taj covjek treba biti ubijen od Libijske Armije kako bi se Libijski narod spasio ovog zla.

Inace Dr. Jusuf al Kardavi je islamski ucenjak znalac i da je osnivanje Kalifata sigurno bi on bio jedan od predlozenih Kalifa.Izdao je mnogo knjiga i on predstvalja Sunnite i muslimane i on je profesor na Al Azharu u Egiptu.Inace ovo sto je brekao Kardavi mislim da je nesto najbolje jer Gadhafi zasluzuje da bude ubijen jer on je pocinio skoro genocid i zato taj covjek treba biti ubijen od Libijske Armije kako bi se Libijski narod spasio ovog zla.

Pa ne moze on ako je svestenik i propagira neka sveta znanja da poziva na ubistva , to je suprotno .... Iako je ovaj uradio sta je uradio .

:rotf: ne bih te menjao Mingic , ni za pet repki... :rotf:

Po Islamu nije suprotno pozvati na ubistvo neprijatelja muslimana.Islam se razlikuje od Krscanstva time sto se ne odnosi pasivno prema neprijatelju.

Pa nije u pitanju religija , u pitanju je ono na cemu se zasniva religija kao osnova, a to je bozanski princip za sve jednako . Po tome je tvoje forsiranje jedne religije fasizam i negativno je , ni jedna religija nije jedina jedna ispravna , ali ne sme da ima ogranicenja i negativu tipa ubijanje kao sto ti kazes za Islam, po tome moze samo neka da bude gora od drugih ... Jel ti postujes Boga ili religiju posto su to razlicite stvari

Ja sam musliman i postujem moju vjeru Islam i vjerujem u Allaha i vjerujem da je Islam jedina istina.Kad se ulazi u Crkvu treba odloziti oruzje a muslimani mogu sa oruzjem da se klanjaju Allahu u Dzamiji jer Islam nema nista protiv oruzja.To su jedni principi i to je jedna Islamska filozofija da je svakom muslimanu propisan Dzihad.

Ja sam musliman i postujem moju vjeru Islam i vjerujem u Allaha i vjerujem da je Islam jedina istina.Kad se ulazi u Crkvu treba odloziti oruzje a muslimani mogu sa oruzjem da se klanjaju Allahu u Dzamiji jer Islam nema nista protiv oruzja.To su jedni principi i to je jedna Islamska filozofija da je svakom muslimanu propisan Dzihad.

Pa to ti kazem favorizovanje i fanatizam su ti najgore nesto , svi su jednaki, ne mozes da odvajas ove , one ako hoces da ides pozitivnim putem napretka ... Religija ti je ljudska organizacija kao na primer biblioteka koja je posvecena knjizevnosti , tako je religija posvecena duhovnosti ali nije isto. Ti sad ako oces da ides da ubijas i mrzis druge zbog organizacije i onoga sto "jesi" , to onda govori da i nisi nesto mnogo ... :) A pogotovu nisi pozitivan :)

Pa to ti kazem favorizovanje i fanatizam su ti najgore nesto , svi su jednaki, ne mozes da odvajas ove , one ako hoces da ides pozitivnim putem napretka ... Religija ti je ljudska organizacija kao na primer biblioteka koja je posvecena knjizevnosti , tako je religija posvecena duhovnosti ali nije isto. Ti sad ako oces da ides da ubijas i mrzis druge zbog onoga sto jesi , to onda govori da i nisi nesto mnogo ... :) A pogotovu nisi pozitivan :)

Sta trtljas bre?Nista te ne razumijem.Ne mozes saginjati glavu pred neprijateljem niti mu dopustiti da bude okrutan i zato jedini lijek je za takve ubistvo u ime Allaha.

220px-Book_on_qaradawi.png

The Global Mufti: The Phenomenon of Yusuf al-Qaradawi,a book on Qaradawi published by Columbia Press

Islam nije zlo ali je religija koja je najpodložnija manipulacijama zbog svog agresivnog interpretiranja i prezentovanja. U biti te religije su ljubav i poštovanje kao i kod svih ostalih religija na svetu ali način na koji se sve može zloupotrebiti je nešto što nema veze sa Bogom i sa religijom. To rade bolesni umovi na svim stranama. Ovo nije tema za religiju pa nećemo više o religiji da pričamo kad ovi nemiri nemaju veze sa religijom.

Džihad kako ga muslimani nazivaju će biti samo onog momenta kada bude svejtskoj oligarhiji to odgovaralo...

Moje skromno mišljenje je da se ovim revolucijama želi ekonomski ojaditi islamski svet, da bi napravili prinudnu imigraciju ljudi (muslimana u Evropu), koji tamo treba da posluže svojoj svrsi kako su oligarhisti i zamislili. A zamislili su da poliju Evropu benzinom, da je zapale i nakon toga uspostave Uniju koja se više neće klimati. Time slučaj Evropa završen, severna Amerika je već gotov posao, Afrika je nemoćna oduvek tako da će sa njom lako, južna Amerika je region koji je već gotov kad izvade trn iz oka (Hugo Čavez), i ostaje najveći zalogaj a to je Azija e to bi trebao da bude zalogaj koji neće progutati tako lako, i eto nama sna svakog velikog imperatora...kad od sveta napraviš 5-6 dobro centralizovanih regiona lako ih je ujediniti. I tako...:) a vi kako te? :)

Poslednja izmena:
Islam nije zlo ali je religija koja je najpodložnija manipulacijama zbog svog agresivnog interpretiranja i prezentovanja. U biti te religije su ljubav i poštovanje kao i kod svih ostalih religija na svetu ali način na koji se sve može zloupotrebiti je nešto što nema veze sa Bogom i sa religijom. To rade bolesni umovi na svim stranama. Ovo nije tema za religiju pa nećemo više o religiji da pričamo kad ovi nemiri nemaju veze sa religijom.

Džihad kako ga muslimani nazivaju će biti samo onog momenta kada bude svejtskoj oligarhiji to odgovaralo...

Moje skromno mišljenje je da se ovim revolucijama želi ekonomski ojaditi islamski svet, da bi napravili prinudnu imigraciju ljudi (muslimana u Evropu), koji tamo treba da posluže svojoj svrsi kako su oligarhisti i zamislili. A zamislili su da poliju Evropu benzinom, da je zapale i nakon toga uspostave Uniju koja se više neće klimati. Time slučaj Evropa završen, severna Amerika je već gotov posao, Afrika je nemoćna oduvek tako da će sa njom lako, južna Amerika je region koji je već gotov kad izvade trn iz oka (Hugo Čavez), i ostaje najveći zalogaj a to je Azija e to bi trebao da bude zalogaj koji neće progutati tako lako, i eto nama sna svakog velikog imperatora...kad od sveta napraviš 5-6 dobro centralizovanih regiona lako ih je ujediniti. I tako...:) a vi kako te? :)

Kao sto rekoh , ako je i bilo nekad pozitivne namere i prakse, vise je nema i ceo fazon je previse negativan ... Tako da ... Dzabe ste krecili :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back