RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hiljade marširalo Madridom protiv rata u Libiji

sve je to bezuspesno. amerikanci racunaju na to da ce svetsko stanovnistvo ustati protiv ovih pljackaskih pohoda americkih milijardera ali , posto profit i glad za parama ne zna granice i sva sredstva su dozvoljena, ameri nastavljaju svoj posao.............................neka svet galami koliko oce, neka mrzi ameriku koliko oce ................amerika ce raditi ono sto zeli jer ima ogromni vojni potencijal i dolare kojima ce potkupiti na stotine sarkozija, berluskonija, putina, tadica,.......a americka propaganda ce i dalje svetu plasirati ISTINU koju ce oni sami u cia-centralama praviti ...vec prema njihovim potrebama. gledacemo slike na kojima gadafijev rezim siluje, muci, ubija.........neduzne gradjane, gledacemo hemijska oruzja gadafijeve vojske koje ce biti ispaljeno na rim, pariz, london, gledacemo slike jednog ludaka gadafija koji preti unistenjem sveta ........................i znacemo da je sve to pripremljeno u cia-centralama, i da nema nikakve veze sa realnoscu...............ali , milijarde stanovnistva, kojima je ova americka propaganda namenjena (uglavnom u zapadnim zemljama ) nece ni obratiti paznju na te monstruozne lazi jer tesko da prosecan gradjanin francuske, nemacke ili danske ima blage veze gde se nalazi libija i ko je uopste gadafi...........................................tih par procenata stanovnistva koje nije "uspesno" zavrsilo skole u kapitalizmu, ostalo je zdrave pameti ......ali , amerika racuna na taj procenat kao beznacajan............a ako taj procenat predje granicu .................e onda vlada te drzave ima da padne ....mirno, ili "revolucijom", ili gradjanskim ratom. a buduca vlada valjda nece ponoviti istu gresku ko prethodna.

13:21 Pobunjenici zauzeli Ras Lanuf
Pobunjenici u Libiji isterali su danas snage lojalne libijskom vođi Moameru Gadafiju iz ključnog grada na istoku zemlje Ras Lanufa, bogatog naftom, i primoravaju ih da se povlače dalje na zapad, javio je AFP. "Grad je potpuno u rukama pobunjenika. Oni su formirali kontrlone punktove u gradu i oko njega i progone Gadafijeve snage prema zapadu", izvestio je dopisnik francuske agencije. Grad Ras Lanuf nalazi se 370 kilometara zapadno od uporišta pobunjenika Bengazija i 210 kilometara od Adždabije, koji su pobunjenici povratili juče, posle nedelju dana vazdušnih napada koalicionih snaga. Francuska agencija navodi da se napušteno oružje može videti na putu i da su zgrade delimično uništene, što ukazuje da se Gadafijeve snage povlače dalje ka zapadu i Sirtu, rodnom mestu libijskog lidera. Libijski pobunjenici su sinoć saopštili da nastavljaju da se kreću prema zapadu Libije i da su preuzeli kontrolu nad gradom Brega i, potpomognuti vazdušnim udarima zapadne koalicije, probili front Gadafijevih trupa i zauzeli Adždabiju, koja se nalazi oko 80 kilometara istočno od Brege.
Nije valjda?

Ne može se porediti Libija i Kosovo. U Libiji postoji više različitih plemena, ali su svi
oni ipak Libijci. Članovi Nacionalnog Saveta u Bengaziju su jasno istakli, da je
ujedinjena Libija jedina moguća opcija, a šiptarima (koji nikakve veze nemaju sa
srpskim etnicitetom) je jedini cilj bio da otcepe deo Srbije.
majstore pola Libije podrzava Gadafija druga polovina ne.Pita li neko onu polovinu koja podrzava Gadafija dali zele da im Evropa donese "demokratiju"?

Ne razumem, zaista.
Toliko si izdominiran da si pustio mašti na volju. Dešava se, tako je sinoć i jedan hrvatski bojovnik sa krstarice najebao od mene, hoće to.

A gde sam ja podržavao bilo kakvo bombardovanje? Nigde.

Ali tebe to opet ne sprečava da bezočno lažeš.:lol:

Mada, očekivati od takvih kao što si ti da imaju obraza i ne lažu, je ipak previše.

A gde sam ja podržavao bilo kakvo bombardovanje? Nigde.

Ali tebe to opet ne sprečava da bezočno lažeš.:lol:

Mada, očekivati od takvih kao što si ti da imaju obraza i ne lažu, je ipak previše.

Ne razumem.
Podržavaš bombardovanje Libije a ne podržavaš bombardovanje Srbije ?
To znači da si selektivan i da nisi dosledan.
Ja evo, ne podržavam ni jedno ni drugo.
Ja sam dosledan.

majstore pola Libije podrzava Gadafija druga polovina ne.Pita li neko onu polovinu koja podrzava Gadafija dali zele da im Evropa donese "demokratiju"?

E ovako razgovara pristojan čovek.:hvala:

To je dobro pitanje. Ja nikako ne podržavam bombardovanje Libije, ali podržavam
Nacionalni Savet u Bengaziju.

Neka raspiše Gadafi lepo izbore, ako ga podržava toliki narod. Ali da, diktatori ne
organizuju izbore.

I zato ja imam pitanje za tebe:

Kako bilo ko može znati koliko Libijaca podržava Gadafija, ako on čuva vlast
tenkovima i mitraljezima?

Neka raspiše Gadafi lepo izbore, ako ga podržava toliki narod. Ali da, diktatori ne
organizuju izbore.

tenkovima i mitrajezima?
Srpski narod nikada nije bio slozniji nego za vreme Nato bombardovanja,bili smo jedna dusa jedno telo.
Mislite o tome.

. Ja nikako ne podržavam bombardovanje Libije, ali podržavam
Nacionalni Savet u Bengaziju.?

Nacionalni savet u Bengaziju ima vojsku koja je proxy vojska Zapada, koju Zapad naoružava i pruža joj logistiku.
To ti je kao kad kažeš ja ne podržavam bombardovanje Staljingrada ali podržavam kopnenu invaziju koju je Hitler izvršio :lol:

Lepo kaže kolega misoni, Dr. Džekil i Mr. Hajd.

organizuju izbore.

A kako bilo ko može da zna koliko libijaca ne podržava Gadafija, i pokušavaju da preuzmu vlast tenkovima i mitraljezima, i uz jaku pomoć iz vazduha NATO snaga?

Nacionalni savet u Bengaziju ima vojsku koja je proxy vojska Zapada, koju Zapad naoružava i pruža joj logistiku.
To ti je kao kad kažeš ja ne podržavam bombardovanje Staljingrada ali podržavam kopnenu invaziju koju je Hitler izvršio :lol:

Lepo kaže kolega misoni, Dr. Džekil i Mr. Hajd.

Ti sve vidiš crno-belo, a to je, bez uvrede, odlika ljudi sa slabim moždanim
kapacitetom.

Ti sve vidiš crno-belo, a to je, bez uvrede, odlika ljudi sa slabim moždanim
kapacitetom.

SAS unit, diplomats bungle secret mission into Libya

7.03.2011
THEY flew in at night by helicopter: six SAS soldiers and two diplomats, armed and apparently carrying explosives and false passports, with a mission to find Libya's revolutionary leaders and establish a way to help the pro-democracy movement.

http://www.theaustralian.com.au/new...ssion-into-libya/story-e6frg6so-1226016917004

organizuju izbore.

e pa to i jeste problem jer izbori ne dolaze u obzir.Po rezoluciji OUN uspostavlja se zona zabranjenog leta uz mogucu upotrebe sile samo za zastitu civila.Clanice kolaicije su izasle iz svog mandata bombardujuci regularne trupe izvan zone sukoba pruzajuci pobunjenicima vazdusnu podrsku.Niko nigde ni ne spominje mogucnost izbora ili mirnog resenja bez obzira sto najmanje polovina stanovnistva Libije stoji iz Gadafija.Demokratija za naftu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back