Napad na libiju se odvija po planu,kako je i zacrtano jos davno pre zasedanja SB UN koji je pro forme radi potvrdio unapred donetu odluku,koliko sam video Egipat odbija da se umesa zbog sopstvenih nemira,e sad,moguc razvoj dogadjaja je da USA ne intervenisu kopneno posle bombardovanja vec da isture zemlje eu i nato koje su voljne zajedno sa arapima pa da vide sta ce se desavati,ne bi bilo lose ako se takav plan sprovede u delo i zaglibe se u libiji da gurnu i Egipat,jer Egipat to nece moci izbeci,tu vec dolazi do ozbiljnijih komplikacija u arapskim zemljama novi nemiri i revolucije sti bi Gadafiju odgovaralo,zatim u tom pocetku takvog vojnog angazmana Izrael dobija sansu da zajedno sa USA udari na Iran uz pomoc Turske.Na taj nacin se otvara sukob sirih razmera severna afrika-bliski istok sto inace sam stava da USA odgovara to,iz toga mogu proizici dve stvari a to je da se svi redom zaglibe u jedan krvavi rat kome se nece nazreti kraj,zatim moguc prestanak postojanja izraela kao drzave osim ako ne upotrebe A bombe ali time i sebe unistavaju,zatim moguce sirenje sukoba na kavkaski region i kaspijski basen,a rusi nek se cesu onda sto je i najverovatnije ali ne mora da znaci i kao mogucnost dolazak sukoba i na nase teritorije ,izbijanje nemira muslimana u eu itd,i kao krajnji epilog u zavisnosti sta ce se desavati na terenu WWIII,osim ako Gadafija kao Sadama ne razbiju,onda sve gore navedeno se odlaze na par godina ili godinu dve.Jedini logican zakljucak koji se moze izvesti,a pored toga postoji i mogucnost ponovnog osvajanja Afrike dakle sirenje sukoba i vojnog angaznmana do JAR ali mislim da je to zadnja rezervna opcija u zavisnosti od planera templara,masona korporacija i vladi iz senke i da Obama nastavlja rradiciju rajha samo rat i nista drugo.