Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne lupaj tribune.......gore si napisao da ti "mislis".......i ja te lepo pitam ko čoveka........a sa čim ti to radiš.......otkrij nam tajnu........i pusti ti rasizam i ostala gluposti......odgovori ti na pitanje

Ma nemoj da se foliraš. Od samog početka me napadate, zato što ne podržavam
Gadafija (Dakle, imam drugačije mišljenje, a to je nešto što krezubi nacionalista ne
može da podnese. Isto kao što ne može da podnese bilo šta drugačije i različito.
Rome (juče prebijen Rom samo zato što se nacionalističkom ološu ne sviđa njegova
boja kože), Jevreje, crnce, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Makedonce, Holanđane
(Holanđanin prebijen pre dva dana), Francuze...itd).
A kada odgovorim istom merom, ja sam negativac.
Jadno i licemerno. Tako "patriotski".![]()

Ти си избеглица из НДХ и побегао си оданде, ни код мунгоса се ниси задржавао, а овде у Србији лижеш се на форуму са мујканима и ујканима и пљујеш по онима који су ти гостопримство пружили и који те хлебом хране и буквално!Ma nemoj da se foliraš. Od samog početka me napadate, zato što ne podržavam
Gadafija (Dakle, imam drugačije mišljenje, a to je nešto što krezubi nacionalista ne
može da podnese. Isto kao što ne može da podnese bilo šta drugačije i različito.
Rome (juče prebijen Rom samo zato što se nacionalističkom ološu ne sviđa njegova
boja kože), Jevreje, crnce, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Makedonce, Holanđane
(Holanđanin prebijen pre dva dana), Francuze...itd).
A kada odgovorim istom merom, ja sam negativac.
Jadno i licemerno. Tako "patriotski".![]()

Nacionalisti su ološ, bilo da se radi o Srbima, Hrvatima ili Marsovcima.ma nek tera do Beograda![]()
Ти си избеглица из НДХ и побегао си оданде, ни код мунгоса се ниси задржавао, а овде у Србији лижеш се на форуму са мујканима и ујканима и пљујеш по онима који су ти гостопримство пружили и који те хлебом хране и буквално!
И причаш о некој сегрегацији и нетрпељивост, а ни длака ти не фали с главе.
Мрш!

Сам си рекао да си избегао из НДХ.Skinuo sam te sa "ignora". Hebi ga, tvoji postovi baš uveseljavaju.
PS. Imaš pogrešne informacije.
PS.PS. Mrš.![]()

Ти си избеглица из НДХ и побегао си оданде, ни код мунгоса се ниси задржавао, а овде у Србији лижеш се на форуму са мујканима и ујканима и пљујеш по онима који су ти гостопримство пружили и који те хлебом хране и буквално!
Мрш!

Сам си рекао да си избегао из НДХ.
![]()

Мрш!
Сам си рекао да си избегао из НДХ.
![]()
Најбољи пример до чега доводи живот у комунистичком окружењу.porka mizeria![]()

Најбољи пример до чега доводи живот у комунистичком окружењу.
![]()

Постоји пост управо на овој теми од тебе самог о томе.Ne, nisam to rekao.
Ako ti sada na primer odeš da radiš u Libiju i izbije sranje, te se vratiš u Srbiju, ti si onda izbeglica? Nisam to znao.![]()
Постоји пост управо на овој теми од тебе самог о томе.
+

Тако јадна црвена лаж.Opet lažeš?![]()

Када сам те подсетио да овде уживаш гостопримство, а да си избегао из НДХ, одговорио си:Па да, лепа је Хрватска, али има много Хрвата!!!Opet lažeš?![]()
Када сам те подсетио да овде уживаш гостопримство, а да си избегао из НДХ, одговорио си:Па да, лепа је Хрватска, али има много Хрвата!!!
Није теби случајно један од никова ,,Комуниста"!