RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad Nato pešadija nije uspela da uradi ništa .... sad kreće Nato avijacija ..... e sad će da vidimo ruske ***** ..... cenim da će da ga prodaju kao i nas ...

Мислим да НАТО чека гадно изненађење у ваздуху ако нешто покушају.Касно је сада за било шта јер су терористи разбијени а Гдафи одрађује завршницу.Шта им виједи да га бомбардују кад ће тек онда терористи на земљи да најебу као западни слуге.

КАСНО ЗА БИЛО КАКВУ ИНТЕРВЕНЦИЈУ...тенковске бригаде руше све пре собом као ЦУНАМИ...терористи панично бјеже....

Бјежи Трубуне...нагузиће те каква 84-творка хахахах

ГАЗИ ПУКОВНИЧЕ ЖУТЕ СМРАДИНЕ
Samo napred Gadafi Srbija je uz tebe:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Син либијсгог вође Саиф упозорио је побуњенике да се владине снаге приближавају њиховом упоришту у Бенгазију. Град Завија, надомак Триполија, пао је у руке владиних снага после вишедневних борби. Кључна лука на истоку Либије, Рас Лануф такође више није у рукама побуњеника који су је напустили.
Изјава Саифа Гадафија

У интервјуу за Си-Би-Ес Гадафијев син Саиф рекао да ће скршити отпор опозиционих снага. Према његовим речима, оне броје само 800 до 1.000 људи, па је стога убеђен у победу провладиних снага. Обећао је и изборе после окончања кризе.

"Различите милиције желе да контролишу Брегу и Рас Лануф, извоз нафте из тих градова. Али црно злато је богатство свих Либијаца. У тим градовима живи два милиона људи који једу и пију од прихода од извоза нафте. Никада нећемо дозволити групици криминалаца и гангстера да контролише либијску нафту", рекао је Саиф.

На другој страни, један од опозиционих лидера Мустафа Абдул Џалил у интервјуу за Би-Би-Си поново тражи од међународне заједнице да, следећи пример Француске, призна опозициони покрет у Бенгазију, као легитимну владу Либије.

Џалил је и апеловао да се помогне побуњеницима, јер нема равнотеже између провладиних и антивладиних снага, пошто Гадафијева војска врши опсаду градова и забрањује људима да их напуштају.

Амерички државна секретарка Хилари Клинтон поновила је да је за решавање либијске кризе неопходан међународни консензус и истакла да би једнострани корак Америке могао имати несагледиве последице.

Ванредни самит ЕУ о Либији

О догађајима у Либији биће разговора у Бриселу, где се одржава ванредни самит шефова држава и влада Европске уније. Биће речи о томе како да се читавом региону понуди позитивна перспектива, најавио је председник Савета Европе, Херман ван Ромпеј.

НАТО разматра читав низ опција за Либију, од хуманитарног војног коридора и успостављања зоне забране лета, до војне интервенције. Русија је увела забрану извоза оружја у Либију, али је против војне интервенције у тој земљи. И Афричка унија одбацила је сваки облик стране војне интервенције у Либији.

Више од 250 хиљада људи напустило је Либију од почетка сукоба средином фебруара и отишло у суседне северноафричке земље, саопштиле су данас Уједињен нације. Највише их се запутило ка Тунису, Египту, Алжиру и Нигеру.

Велики број избеглог становништва налази се у транзитним камповима на границама Либије са суседним земљама.

O,oce li ovo konacno biti prvo usenje,bez p zapada i zlocinaca olicenih u demokracij,konacno i taj dan da svane Gadafi jos da ujedini arape i da izbaci amere sa bliskog istoka i ostale zapadnjake.

A šta si se ti jadniče toliko primio, pa trabunjaš o tom Tribunu već 20-ak strana?

Dosadan si bre kao dijareja. Odjebi više.

Ako nisi znao, tema je sukob u Libiji.
Tribuljavi, ti ćeš nekome da kažeš da je jadan i dosadan. Pogledaj sebe, ložiš se kao nenormalan, otvorio si klon nalog i stavio nik Bengazi. Do pre mesec dana nisi ni znao da postoji Bengazi, niti gde se nalazi.

Boris Tadić izbegao cunami u Japanu!
Ž.J. | 11. 03. 2011. - 12:12h | Komentara: 0

Predsednik Srbije Boris Tadić stigao je jutros u Srbiju posle višednevnog boravka u Japanu i izbegao najjači zemoljotres u istoriji ove zemlje.

******!!!!

Tema je sukob u Libiji, jadniče.

Napiši nešto o tome, za promenu.

bem ti sunce......i ti nekom da napišeš "jadniče".......ljudi bliži se smak sveta.....ima dosta naznaka za tu tvrdnju.....škoda posta auto.......zemljotresi.......poplave.....tribun nekom da kaže da je jadan.......mika se oženio........događaj u japan........sve govori da se bliži kraj......

a sa čim ti to radiš.......otkrij nam tajnu

Ma nemoj da se foliraš. Od samog početka me napadate, zato što ne podržavam
Gadafija (Dakle, imam drugačije mišljenje, a to je nešto što krezubi nacionalista ne
može da podnese. Isto kao što ne može da podnese bilo šta drugačije i različito.
Rome (juče prebijen Rom samo zato što se nacionalističkom ološu ne sviđa njegova
boja kože), Jevreje, crnce, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Makedonce, Holanđane
(Holanđanin prebijen pre dva dana), Francuze...itd).

A kada odgovorim istom merom, ja sam negativac.

Jadno i licemerno. Tako "patriotski".:bljak:

Zašto me onda pominješ u svakom drugom postu?:rtfm:
U svako drugom postu teme svakako te nisam pominjao, pokušao sam sa tobom normalno da diskutujem ali nisam uspeo, na svako mišljenje koje se tebi ne dopada odgovaraš uvredama. Počeo sam da te pominjem u svakom drugom postu od kada si prevršio svaku granicu pristojnosti i kada si otvorio taj glupavi klon nalog Bengazi.

Ma nemoj da se foliraš. Od samog početka me napadate, zato što ne podržavam
Gadafija (Dakle, imam drugačije mišljenje, a to je nešto što krezubi nacionalista ne
može da podnese. Isto kao što ne može da podnese bilo šta drugačije i različito.
Rome (juče prebijen Rom samo zato što se nacionalističkom ološu ne sviđa njegova
boja kože), Jevreje, crnce, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Makedonce, Holanđane
(Holanđanin prebijen pre dva dana), Francuze...itd).

A kada odgovorim istom merom, ja sam negativac.

Jadno i licemerno. Tako "patriotski".:bljak:

ne lupaj tribune.......gore si napisao da ti "mislis".......i ja te lepo pitam ko čoveka........a sa čim ti to radiš.......otkrij nam tajnu........i pusti ti rasizam i ostala gluposti......odgovori ti na pitanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back