draksson
Iskusan
- Poruka
- 5.674
Kasno je,
pukovnik je vec ocistio Libiju.
pukovnik je vec ocistio Libiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad Nato pešadija nije uspela da uradi ništa .... sad kreće Nato avijacija ..... e sad će da vidimo ruske ***** ..... cenim da će da ga prodaju kao i nas ...
Samo napred Gadafi Srbija je uz tebeКАСНО ЗА БИЛО КАКВУ ИНТЕРВЕНЦИЈУ...тенковске бригаде руше све пре собом као ЦУНАМИ...терористи панично бјеже....
Бјежи Трубуне...нагузиће те каква 84-творка хахахах
ГАЗИ ПУКОВНИЧЕ ЖУТЕ СМРАДИНЕ

Kad Nato pešadija nije uspela da uradi ništa .... sad kreće Nato avijacija ..... e sad će da vidimo ruske ***** ..... cenim da će da ga prodaju kao i nas ...
Pukovnik sad kad zavrsi sa Libijom prelazi na Tunis!!![]()

Tribuljavi, ti ćeš nekome da kažeš da je jadan i dosadan. Pogledaj sebe, ložiš se kao nenormalan, otvorio si klon nalog i stavio nik Bengazi. Do pre mesec dana nisi ni znao da postoji Bengazi, niti gde se nalazi.A šta si se ti jadniče toliko primio, pa trabunjaš o tom Tribunu već 20-ak strana?
Dosadan si bre kao dijareja. Odjebi više.
Ako nisi znao, tema je sukob u Libiji.
Tribuljavi, ti ćeš nekome da kažeš da je jadan i dosadan. Pogledaj sebe, ložiš se kao nenormalan, otvorio si klon nalog i stavio nik Bengazi. Do pre mesec dana nisi ni znao da postoji Bengazi, niti gde se nalazi.
Tema je sukob u Libiji, jadniče.
Napiši nešto o tome, za promenu.

зашто ти је толико стало до те револуције

A što, jel zabranjeno? Da nećete VI nekome da određujete šta će da misli?![]()
uostalom i zabole me.za tebe.

a sa čim ti to radiš.......otkrij nam tajnu

U svako drugom postu teme svakako te nisam pominjao, pokušao sam sa tobom normalno da diskutujem ali nisam uspeo, na svako mišljenje koje se tebi ne dopada odgovaraš uvredama. Počeo sam da te pominjem u svakom drugom postu od kada si prevršio svaku granicu pristojnosti i kada si otvorio taj glupavi klon nalog Bengazi.Zašto me onda pominješ u svakom drugom postu?![]()
Ma nemoj da se foliraš. Od samog početka me napadate, zato što ne podržavam
Gadafija (Dakle, imam drugačije mišljenje, a to je nešto što krezubi nacionalista ne
može da podnese. Isto kao što ne može da podnese bilo šta drugačije i različito.
Rome (juče prebijen Rom samo zato što se nacionalističkom ološu ne sviđa njegova
boja kože), Jevreje, crnce, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Makedonce, Holanđane
(Holanđanin prebijen pre dva dana), Francuze...itd).
A kada odgovorim istom merom, ja sam negativac.
Jadno i licemerno. Tako "patriotski".![]()