RAT U LIBIJI 2. deo

Да ли сте за признавање побуњеничких пацова за легитимне представнике Либије

• Да

• Не

• Не знам шта да мислим

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zar ne vidiš da već slavimo?:think:

Terorista i masovni ubica je gotov. Gadafi kaput!:klap::klap::klap:

images

"......

Најновија вест директно из Либије од једног пријатеља: Легија странаца и страни плаћеници уз нато једва да је нешто мало Триполија начела! Углавном све фотомонтаже из Катара! човек који се јавио је 2 улице од Гадафијеве резиденције, каже да управо слави детету рођендан и да је све под контролом војске!!! Рече човек: баците телевизор кроз прозор!
27 minutes ago · Like · Comment

"..

;)

"......

Најновија вест директно из Либије од једног пријатеља: Легија странаца и страни плаћеници уз нато једва да је нешто мало Триполија начела! Углавном све фотомонтаже из Катара! човек који се јавио је 2 улице од Гадафијеве резиденције, каже да управо слави детету рођендан и да је све под контролом војске!!! Рече човек: баците телевизор кроз прозор!

"..

;)

U D R I GOMNA PUKOVNICE
PODRSKA PUKOVNIKU

funeral.jpg

Earlier this week the funeral for Navy SEAL Jon Tumilson, who was killed in Afghanistan, was held in his hometown of Rockford, Iowa.

Read more: http://newsfeed.time.com/2011/08/26...at-his-navy-seal-owners-funeral/#ixzz1WEVetMb
p
------------------------------------------------------------------------------
ubijen specijalac u avanistanu!?

da nije mozda u libiji?

xe,xe ...

To sam zaboravo - ocekujte brojne poginule amerikance i engleze u velikim samubilackim akcijama sirom Avganistana ... :roll:

"......

"..

voleo bih da je tako,ali na zalost,mislim da je ovo sto javljaju istina,mislim da ipak nije mogao da im se vise odupre,i ovo je ovoliko bilo herojsko delo

Back