goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Oni ne glasaju...Ne rade za kompjuterima koji određuju ciljeveIzjednacavas poteze americke vlade sa srpskom dijasporom?
![]()
...Oni samo poštuju svoju državu,nije to ništa loše...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni ne glasaju...Ne rade za kompjuterima koji određuju ciljeveIzjednacavas poteze americke vlade sa srpskom dijasporom?
![]()
...Oni samo poštuju svoju državu,nije to ništa loše...Sme svako ali ja ne bih išao đonom ko mnogi ovde...E pa sad ga i ti pretera.
Šta, niko ne sme da pljuje Jenkije, zato što tamo živi nešto Srba?![]()
Imaš tamo ljude koji su od 90.-tih milionima dolara pomagali ''srpsku stvar''...Sad što je to iskorišćeno za bogaćenje slobine i šešeljeve elite a ne za lobiranje i slično je problem nas Srba iz Srbije a ne njih.Svako ko je u zadnjih 50 godina uzeo to parce papira nije Srbin niti moze ikad vise biti.
Са тензијама између Арапа, Туарега и Бербера, са нетрпељивошћу између белих и црних, са 14 великх племена која су у вековним трвењима + n мањих племена и родова..Možda oni budu prvi![]()
Oni ne glasaju...Ne rade za kompjuterima koji određuju ciljeve...Oni samo poštuju svoju državu,nije to ništa loše...

Теби је то ,,глобално загревање оставило већ последице"?!?Ma samo da ne upali naftu. Samo nam to treba, on uzzivao 40 g. ko niko a globalno zagrevanje ima time da ubrza barem za isto toliko.![]()
Kolko ima če gevara ovde...Pa?
Jos jedan sraf u masineriji, da li zbog par srafova ne treba reci da se masinerija otela kontroli i maltretira ceo svet?
Sada si se totalno upropastio goxy, sa ovom nebulozom. Znači ja ne bih trebao da pljujem po monstrumima koji ubijaju milione ljudi širom sveta zarad svojih interesa, zato što u Americi živi dosta Srba.Svako ko pljuje po Americi mora da zna da pljuje po srpskoj dijaspori tamo,koja je najveća u poređenju sa drugim zemljama, koja plaća porez i verovatno i operativno u snagama učestvuje u ovimk akcijama protiv Gadafija.Ipak bih bio oprezniji.

I ono što je za nas kada razgovaramo o tome značajno,a takođe je zamena teze,Zašto nećeš da prihvatiš da solidarnost i saosećajnost koju u velikoj meri Srbi pokazuju,nije upućena Gadafiju,nego Libiji i njenom narodu koji je predmet invazije ,kao što smo i mibili?
Kolko ima če gevara ovde...

Liči mi na to...U začetku...Možda i grešimA gde si tacno video aluziju na kritiku kapitalizma i poziv na revoluciju?
Ako vec neces da pricas ozbiljno, barem nemoj da spamujes.![]()
Ja ne bih ali ti možeš niko te ne drži...Free countrySada si se totalno upropastio goxy, sa ovom nebulozom. Znači ja ne bih trebao da pljujem po monstrumima koji ubijaju milione ljudi širom sveta zarad svojih interesa, zato što u Americi živi dosta Srba.![]()

A gde si tacno video aluziju na kritiku kapitalizma i poziv na revoluciju?
Ako vec neces da pricas ozbiljno, barem nemoj da spamujes.![]()
Liči mi na to...U začetku...Možda i grešim![]()

namami te, isprovocira, pa te bamuje
stara sojina taktika, kao nisam za rezim ...a ovamo ban tamo, ban onamo, ban ban taliban
Imaš tamo ljude koji su od 90.-tih milionima dolara pomagali ''srpsku stvar''...Sad što je to iskorišćeno za bogaćenje slobine i šešeljeve elite a ne za lobiranje i slično je problem nas Srba iz Srbije a ne njih.

E,Tomice ,Tomice,svako sudi prema sebi.
Znači niste glupi da poverujete u takvu priču?Ali ste vrlo pametni da ponavljate priču zvaničnika USA&EU&NATO.
odgovor na tvoju prvu tezu;A kakav bi ralog Srbi imali da ih vole?I ne radi se o ljubavi ovde.
Odgovor na tvoju drugu tezu:Upotreba primenjene psihologije koju koristiš(Srbi vole zločince!)opasno ide u prilog nekim ,u osnovi,naci "teorijama",a verujem da ti to nije bio cilj.
Problem je kad moderator ima moc razmisljanja u zacetku.
Kritika je upucena bahatom ponasanju Amera.

O čemu vi pričatenamami te, isprovocira, pa te bamuje
stara sojina taktika, kao nisam za rezim ...a ovamo ban tamo, ban onamo, ban ban taliban

pasce djubre diktatorsko.. a jedina drzava na svetu koja ga vecinski podrzava je srbija
nema sta, komunizam nas je unistio potpuno.. doveo do depersonalizacije ljudi i ogoljava na osnovne nagone.. bez duhovnosti, bez razuma, bez icega..
to se najbolje ogleda u slucaju ludi TITOV pukovnik.. kojeg zdusno podrzavaju i okoreli nacionalisti..
SVAKO ko podrzava gadafija je komunista (pritajeni ili otvoreni)
Sme svako ali ja ne bih išao đonom ko mnogi ovde...