Rat u Gruziji

Varash se, za 4 dana su izgubili 4 aviona, NATO za 78 svega 2.

Ma NATO je leteo na 10 000 metara...
Gruzija, je planinski reon, jos Rusi spustaju avione nisko da lete...Znaci traze mete, vojsku zivu silu...za razliku od NATO koji je gadjao nepokretne objekte, kolone izbeglica i vozove...i sta je vec pomesao sa tenkovima

Poslednja izmena:
PUTIN PORUCIO UKRAJINCIMA DA SE NE *KURCE MNOGO INACE CE DA DODJE DA IM NALUPA SAMARE A NATO-A NECE BITI NIGDE DA IH SPASI :lol: :hahaha:

But the three-day war has sent a clear message to Ukraine, another neighbour which would like to join Nato: the alliance will not come to your aid.

Nato's inability to protect its wilful protege is seen in Moscow as proof that Western power has reached its zenith and is now in decline, leaving space for the Kremlin to stretch its muscles.

http://www.thefirstpost.co.uk/45103,opinion,russia-knew-the-west-wouldnt-dare-help-georgia

PUTIN PORUCIO UKRAJINCIMA DA SE NE *KURCE MNOGO INACE CE DA DODJE DA IM NALUPA SAMARE A NATO-A NECE BITI NIGDE DA IH SPASI :lol: :hahaha:

But the three-day war has sent a clear message to Ukraine, another neighbour which would like to join Nato: the alliance will not come to your aid.

Nato's inability to protect its wilful protege is seen in Moscow as proof that Western power has reached its zenith and is now in decline, leaving space for the Kremlin to stretch its muscles.

http://www.thefirstpost.co.uk/45103,opinion,russia-knew-the-west-wouldnt-dare-help-georgia
Al' si se ti uspalio, a? :D

Ne mora da znachi da moraju ruchno.
Ima Sakashvili jaku opoziciji pa i bila isto pro-zapadno orjentisana ko god da dodje posle ovoga dva put ce da razmisli pre otvorene ljubavi sa NATO Paktom...ma koliko naravno bili u mrznji spram Rusa.
A i sam Sakashili je diktator,isto ko Sloba.Nije bash mister popularnost.

Posho je lokacija vidna "NS", jasno m i zashto tako prichash. Otrcana fora "patriJote" i "primitivci" vishe ne pali. U opoziciji ima mnogo vishe edukovanih i savesnih gradjana. Oni za razliku od vas ne prodaju zadnjicu onom ko ih ugnjetava za shaku evra i ulazak u kolo pljachkasha i vucibatina obavijenih velom "velikih demokrata".

Mislim da je bilo dosta.

kakve to ima veze sa lokacijom? :think:

:super::super::super::super:

Vidim ja da ce jos neki americki dupelisci da dobiju po pusyyci

:lol::lol::lol:

Rusi uhvatili americke placenike koji su ratovali na strani Gruzijaca:

http://www.propagandamatrix.com/articles/august2008/081108_american_mercenary.htm

Hvala što me podseti...
Hteo sam da napišem, kad sam primetio ono oko naslova, pa zaboravih.

Na ruskoj tv Planeta u ponoćnim vestima (po moskovskom vremenu) reče zamenik načelnika generalštaba ruske vojske da su otkrili da su Ukrajinci Gruziju opskrbili tenkovima, samohodnim haubicama, i drugim oklopnim sredstvima, kao i helikopterima i nekoliko aviona.
Mnogim od tih sredstava u ovim borbama upravljaju i dejstvuju ukrajinski oficiri, jer nije bilo vremena da se obuče Gruzini. On navodi da imaju podatke da je sve to finansirala USA i još po neke NATO zemlje i Izrael.

Ukrajinci demantuju.

Kako god, izgleda da će Ukrajina uskoro da stenje pod ruskom čizmom.
Ili kao stvarnu kaznu za to ili su Rusi plasirali tu priču, kako bi imali povod da odmah reše pitanje svih pronatovskih komšija i stave tačku na "i".

Ne nego je neko sadio "marihuanchice" i trgovao ljudskim organima, belim robljem i narkoticima. Sve to je podrzavala EU i SAD. Opshte je poznato da se narkoici transportuju iz Bondstila po drzavama EU i svetu. Pitam se zashto je Afganistan prvi priznao Kosovo?

Koliko se ja secam, shiptarchine su sistematski proterivali Srbe sa Kosova i to decenijama. Do dolaska Miloshevica komuna je sve to zatashkavala i gurala pod tepih. Kad je neko konachno rekao "dosta", odmah se reaguje i takav pojedinac se okarakterishe kao nacionalista. Hocesh da kazesh da smo mi krivi za rat na Kosovu?
Zbog takvih propada drzava.

Хируршки прецизан одговор. :ok:

Back