Rat u Gruziji

Bravo.
Poenta je da se ruski fashisti meshaju u politiku suverene i nezavisne zemlje.
Shta njih boli dupe ko ce gde.

gruzija nije suverena i nezavisna vec je americka marionetska drzavica. amerikanci su naoruzali gruzine i naterali ih da napadnu osete i ruse. to je klasicna objava rata rusiji.

amerika hoce rusiju da istera sa kavkaza i da preuzme rusku naftu tamo.

bogami ste se ovaj put zayebali gospodo americke podguzne muve RUSKI MEDVED se PROBUDIO

gruzija nije suverena i nezavisna vec je americka marionetska drzavica. amerikanci su naoruzali gruzine i naterali ih da napadnu osete i ruse. to je klasicna objava rata rusiji.

amerika hoce rusiju da istera sa kavkaza i da preuzme rusku naftu tamo.

bogami ste se ovaj put zayebali gospodo americke podguzne muve RUSKI MEDVED se PROBUDIO

Ipak se ruske podguzne muve rano raduju.
Amerikanci uskoro prave nato bazu u Gruziji.
A medved se vraca u brlog.

Белград поддержал освободительную войну в Южной Осетии

По последним данным в столице Сербии сейчас проходит многотысячная акция евразийцев в поддержку Осетии, организованная противниками режима Бориса Тадича.
---------------------------------------------------------------------
Ruski mediji javljaju da je u Beogradu miting podrzke ruskoj akciji u Osetiji gde ucestvuje vise hiljada gradjana...

mig353mainps2.th.jpg

E ovaj ''guzi'' po Gruziji:lol::lol::lol:

Mi ne treba u ovo ich da se meshamo..kao drzava.
I meni je drago shto su Rusi pochistili marionetski americhki rezim ali mi zao Gruzijskog naroda koji je samo iskorishtjen.
Gruzija nije priznala Kosovo i sad tu neko slavlje njihovog poraza bi bilo bash neukiusno i glupo.
Treba nashi politichari da beze od ove teme ko djavo od krsta a i ne verujem da ikog zabole nashe mishljenje i stav,to je dobra stvar kad si banana koju niko ne zarezuje.
Ako se bash mora neka izjava izbaci se neka oblanda o abrinutosti za civile bla bla saosecanje sa zrtvama bla bla i nada u skori mir.

Белград поддержал освободительную войну в Южной Осетии

По последним данным в столице Сербии сейчас проходит многотысячная акция евразийцев в поддержку Осетии, организованная противниками режима Бориса Тадича.
---------------------------------------------------------------------
Ruski mediji javljaju da je u Beogradu miting podrzke ruskoj akciji u Osetiji gde ucestvuje vise hiljada gradjana...

O gospode boze ima li te?? Tu treba samo uzeti bager ili neko sl takvo vozilo i zaleteti se u masu,sta bre oni imaju da daju nekom podrsku?? Da li su Srbi normalan narod??

Mi ne treba u ovo ich da se meshamo..kao drzava.
I meni je drago shto su Rusi pochistili marionetski americhki rezim ali mi zao Gruzijskog naroda koji je samo iskorishtjen.
Gruzija nije priznala Kosovo i sad tu neko slavlje njihovog poraza bi bilo bash neukiusno i glupo.
Treba nashi politichari da beze od ove teme ko djavo od krsta a i ne verujem da ikog zabole nashe mishljenje i stav,to je dobra stvar kad si banana koju niko ne zarezuje.
Ako se bash mora neka izjava izbaci se neka oblanda o abrinutosti za civile bla bla saosecanje sa zrtvama bla bla i nada u skori mir.

:ok: :ok:

u j.osetiji 90 % stanovnika ima ruski pasos

Georgians (with Adjarians, Mingrelians, Svans, Lazs) form a majority, about 83.8%, of Georgia's current population of 4,661,473 (July 2006 est.).[53] Other major ethnic groups include Azeris, who form 6.5% of the population, Armenians - 5.7%, Russians - 1.5%, Abkhazians, and Ossetians. Numerous smaller groups also live in the country, including Assyrians, Chechens, Chinese, Georgian Jews, Greeks, Kabardins, Kurds, Tatars, Turks and Ukrainians. Notably, Georgia's Jewish community is one of the oldest Jewish communities in the world.

Back