Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Sace Erejzer da formira pokret otpora u pokorenoj Gruziji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo.
Poenta je da se ruski fashisti meshaju u politiku suverene i nezavisne zemlje.
Shta njih boli dupe ko ce gde.
gruzija nije suverena i nezavisna vec je americka marionetska drzavica. amerikanci su naoruzali gruzine i naterali ih da napadnu osete i ruse. to je klasicna objava rata rusiji.
amerika hoce rusiju da istera sa kavkaza i da preuzme rusku naftu tamo.
bogami ste se ovaj put zayebali gospodo americke podguzne muve RUSKI MEDVED se PROBUDIO
Kontroliši se malo šta pišeš. Jasno je da si se uspalio, ali bar biraj reči. Na šta liči ovo?bogami ste se ovaj put zayebali gospodo americke podguzne muve RUSKI MEDVED se PROBUDIO
Ipak se ruske podguzne muve rano raduju.
Amerikanci uskoro prave nato bazu u Gruziji.
A medved se vraca u brlog.
Ipak se ruske podguzne muve rano raduju.
Amerikanci uskoro prave nato bazu u Gruziji.
A medved se vraca u brlog.

Белград поддержал освободительную войну в Южной Осетии
По последним данным в столице Сербии сейчас проходит многотысячная акция евразийцев в поддержку Осетии, организованная противниками режима Бориса Тадича.
---------------------------------------------------------------------
Ruski mediji javljaju da je u Beogradu miting podrzke ruskoj akciji u Osetiji gde ucestvuje vise hiljada gradjana...
Stvarno se preteruje sa upotrebom reči genocid... čitam sada je u modi i u ruskim sudovima...
Normalno je da u ratu ima poginulih i ranjenih... ili nije?
![]()
jel ovo beograd 91 ?
jel ovo beograd 91 ?
Mi ne treba u ovo ich da se meshamo..kao drzava.
I meni je drago shto su Rusi pochistili marionetski americhki rezim ali mi zao Gruzijskog naroda koji je samo iskorishtjen.
Gruzija nije priznala Kosovo i sad tu neko slavlje njihovog poraza bi bilo bash neukiusno i glupo.
Treba nashi politichari da beze od ove teme ko djavo od krsta a i ne verujem da ikog zabole nashe mishljenje i stav,to je dobra stvar kad si banana koju niko ne zarezuje.
Ako se bash mora neka izjava izbaci se neka oblanda o abrinutosti za civile bla bla saosecanje sa zrtvama bla bla i nada u skori mir.

O gospode boze ima li te?? Tu treba samo uzeti bager ili neko sl takvo vozilo i zaleteti se u masu,sta bre oni imaju da daju nekom podrsku?? Da li su Srbi normalan narod??
ja mrzim ameriku i dajem punu podrsku ruskim oslobodiocima!

a koga to oslobađaju ?
ajd u osetiji tamo ima 6.3% rusa pa hajd ali u gruziji![]()
Jok bre
Pozarevac na moru 2018.(nekad znan kao Dubrovnik)

a koga to oslobađaju ?
ajd u osetiji tamo ima 6.3% rusa pa hajd ali u gruziji![]()

ja mrzim ameriku i dajem punu podrsku ruskim oslobodiocima!
u j.osetiji 90 % stanovnika ima ruski pasos