*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
Jos samo da mi kazes da si od silne brige ostala trudna i poverovacu ti sve napisano.
E *** nisam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos samo da mi kazes da si od silne brige ostala trudna i poverovacu ti sve napisano.

Ne radi sajt onog Rustavija
Грузија укида руске телевизијске програме
Грузија од 9. августа прекида са преношењем програма руских телевизијских канала, изјавио је агенцији РИА Новости директор међународног медија-центра у Тбилисију Георгиј Габашвили.
"По одлуци грузијске владе, од сутра ће бити прекинуто емитовање програма руских телевизијских компанија на територији Грузије", рекао је Габашвили, и објаснио да је одлука условљена тиме што руске ТВ "дезинформишу гледаоце о догађајима у Јужној Осетији" и "свесно доводе јавност у заблуду".
У Москви је претходно саопштено да је руско Министарство саобраћаја донело одлуку да до поноћи укине авиосаобраћај са Грузијом.
Повезане вести:
Рат у Грузији
![]()
Јужна Осетија
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta ste se uznemirili toliko.......
Pustite Ruse da odrade domaci zadatak pa ce posle da dodju na laksi trening i na Kosovo i Metohiju.

Sta ste se uznemirili toliko.......
Pustite Ruse da odrade domaci zadatak pa ce posle da dodju na laksi trening i na Kosovo i Metohiju.

dobra je ova , dobraaa![]()
@Eremita
Ako si gledao par zadnjih strana video si zasto ne podrzavam ni Ruse ni Ameriku. Jer njihovo merenje ciji je veci puca po malim narodima.
Rusija proglasava humanitarnu katastrofu, isto to je i NATO radio.
Rusija kaze da je u pravu sto intervenise, to je i NATO radio.
Rusija kaze da deluje po pravu, i NATO je to pricao.
U jednom slucaju mi smo bili zrtve, u drugom gruzini. A iza svega toga lezi interes te 2 sile.
Chista demokratija...
Shto se mene tiche, meni nije zao nijednog vojnika sa bilo chije strane.
Ko se macha lati, od macha ce i da umre.
Meni je zao civila.
Znam,
problem je sto ce svim diktatorima tada de se prodimi tur ....
a od vode bice samo benzina......

@Eremita
Ako si gledao par zadnjih strana video si zasto ne podrzavam ni Ruse ni Ameriku. Jer njihovo merenje ciji je veci puca po malim narodima.
Rusija proglasava humanitarnu katastrofu, isto to je i NATO radio.
Rusija kaze da je u pravu sto intervenise, to je i NATO radio.
Rusija kaze da deluje po pravu, i NATO je to pricao.
U jednom slucaju mi smo bili zrtve, u drugom gruzini. A iza svega toga lezi interes te 2 sile.

Razmisli malo sta pises! Ne znas ti zbog cega se ko latio maca i koga je spasio taj njegov mac!
Председник Грузије Михаил Сакашвили потписао је указ о увођењу ратног стања у земљи и о томе известио Савет за безбедност Грузије.
Potpisujem. Samo da dodam da su žrtve i ti nesrećnici iz te Osetije.
Ipak ima tu jedna velika razlika
Americi je to 10.000 kilometara od drzave a Rusima je to na granici.
diktatori i treba da zavrse na vesalima
zato su diktatori
kakve to veze ima sa kim:???:ko je tu diktator:???:
Pa naravno. Treba da brane i svoju granicu i svoje državljane u Gruziji ali nikako da planiraju da pripoje taj deo sebi.
Znachi i ti treba da zavrshish na veshalima, poshto si diktator.
Potpisujem.