systemofadown
Iskusan
- Poruka
- 6.070
Koji ti je izvor?
:???:
Za sta ce ti izvor?
Iste reci upotrebljava kao i zapad, priseti se malo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji ti je izvor?
Pa drug ako su okrenuli guzu zapadu a ono drugo matici Rusiji nek i dobiju!

НАТО је то урадио `99-те године и инсталирао режим који је већ 8 гоина на власти.

Koje lazi?????
Ne ulazim ja u razloge rata, ja samo kazem da Rusi ostvaruju svoje ciljeve isto kao i Ameri, snagom jaceg. I da ce zbog toga da nahebu gruzini isto kao i mi svojevremeno.
P.S. I NATO je proglasvao humanitarnu katastrofu na Kosovu....
E vidis nije bas tako.
Jedno je kad Amerika prekrsi to pravo i niko drugi, a sada kad je to i Rusija uradila, posle toga moze ko hoce...
Jer u ovom slucaju Rusi ce da ocepe Osetiju od Gruzije, isto kao sto su Ameri ocepili Kosovo od nas. Cist racun, duga ljubav.
Metodi isti, bombe, ucene i ostalo.
A nahebace gruzini, isto kao i mi.
Rokaj, snimaj...

Nove vesti: vishe od 2000 mrtvih u Chinvaliju.
:???:
Za sta ce ti izvor?
Iste reci upotrebljava kao i zapad, priseti se malo...

Ali ima ih ( citaj Marsowac ) koji se raduju tome
taj sakasvili je inace korumpiran do smrti i veliki diktator. kada je opozicija odrzavala mitinge protiv njega on ih je mlatio i ubijao, pohapsio je opozicione lidere, i zabranio sve nezavisne medije zaveo je cak i vanredno stanje!
taj zlikovac i diktator MORA BITI SMENJEN
jer je pretnja "REGIONALNOJ STABILNOSTI" kako to vole amerikanci da kazu
NAPRED RUSIJA ROKAJ SNIMAJ![]()
ne kukavico ja se radujem sto ce taj koji je naredio da se tih 2000 ljudi napadne i pobije platiti za sve to sto ej ucinio :mad:
ROKAJ SNIMAJ RUSIJO NE STAJ DOK GRUZIJU TOTALNO VOJNO NE PORAZIS A SAKASVILIJA NE OBESIS

Ali ima ih ( citaj Marsowac ) koji se raduju tome
Najbolje bi bilo da sada evakuišu te civile a Južnu Osetiju ne daju ni jednima ni drugima nego lepo pripišu nama da se iskupe za Kosovo 

Pa pazi definitivno taj Sakasvili je americki covek....bio malo na skolovanju u USA i malo radio u jednoj advokatskoj firmi onda dosao da sprovodi "demokratiju " u Gruziji.
E sad Amerima odgovara da se KiM uzme Srbiji a ne odgovara da J.Osetija i Abhazija odu iz Gruzije. E pa izgleda su Rusi odlucili da im pokazu da i oni znaju da sire demokratiju po svetu po americkom sistemu.Nadam se da je to tek pocetak sirenja demokratije i da ce se na jos mnogo mesta desiti isto.
Pa pazi definitivno taj Sakasvili je americki covek....bio malo na skolovanju u USA i malo radio u jednoj advokatskoj firmi onda dosao da sprovodi "demokratiju " u Gruziji.
E sad Amerima odgovara da se KiM uzme Srbiji a ne odgovara da J.Osetija i Abhazija odu iz Gruzije. E pa izgleda su Rusi odlucili da im pokazu da i oni znaju da sire demokratiju po svetu po americkom sistemu.Nadam se da je to tek pocetak sirenja demokratije i da ce se na jos mnogo mesta desiti isto.
Nove od pre nekoliko sati![]()
znaci amerika moze da krsi u slucaju srbije iraka avganistana sutra irana, a mi ostali da glumimo kako to medjunarodno pravo i dalje funkcionise i postoji
daj bre nemoj pricati gluposti. medjunarodno pravo postoji jedino ako vazi za sve i svi ga se pridrzavaju.
45 drzava je izabralo ad ne postuje medjunarodno pravo i on ood tad vise ne postoji.
od tada postoji samo sila i pravo jacega i to je kraj price sve ostalo su price za malu decu kao sto si ti.

ne kukavico ja se radujem sto ce taj koji je naredio da se tih 2000 ljudi napadne i pobije platiti za sve to sto ej ucinio :mad:
ROKAJ SNIMAJ RUSIJO NE STAJ DOK GRUZIJU TOTALNO VOJNO NE PORAZIS A SAKASVILIJA NE OBESIS