eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
IDI DADA-zbog cega takva reakcija..
Ja nikada nisam nikoga vredjao na Forumu..
Ja vise volim da budem vredjan-nego da vredjam druge..
Не обраћај пажњу, у питању је "роба са грешком на снижењу"... гузоњин син...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IDI DADA-zbog cega takva reakcija..
Ja nikada nisam nikoga vredjao na Forumu..
Ja vise volim da budem vredjan-nego da vredjam druge..

То је став целе Цркве кроз векове, а не само ових Отаца. Сам Господ каже за њих да им је "отац ђаво", итд. Читај мало Јеванђеље....
Архиђакон Стефан каже да су "синови сатане и богоиздајници" (у делима Апостолским).
Црквени Канони су изразито строги, али то није излив икакве мржње према њима већ се разобличава јеврејско (тј. јудејско) зло. Јел си читао Талмуд? Узми мало читај, па да видиш колика је то мржња и помраченост њихова.
А јел си ти читав? Тако учи цела Црква одувек. А ако би ти напустио Цркву због тога, је твоја ствар. Значи: да немаш љубави према Богу.Kada bi meni moj paroh tako nešto savetovao, oterao bih ga u 3PM, i više mu u crkvu ne bih kročio.
Po ovome što ti iznosiš, Mojsije je zlo, Jovan krstitelj je zlo, Isus Nazarećanin kralj Jevreja (INRI) je zlo, Marija majka Božija je zlo, a predstavljaš se hrišćaninom koji poštuje obe svete knjige, stari i novi zavet.
Зелоти су јеврејски револуционари. А зилот (по исповедању вере) јесам.Ne gusi vise, zelote.
Аналитики: Грузинская армия разбита
По данным российских аналитиков Грузия не сможет воевать еще ближайшие три года. Россия нанесла войскам Михаила Саакашвили, который отбросил ее военный потенциал на годы назад. По некоторым данным военных потенциал абхазской армии сейчас превышает в два раза способность грузин к военным операциям. Предположительно в этой связи Тбилиси попытается заручиться поддержкой своих крупных союзников, которые обеспечат защиту города от надвигающейся российской армии. При этом главный союзник Грузии в лице США не испытывает особенного энтузиазма на этот счет, поскольку сильно завязан в Ираке и Афганистане. Предположительно, на помощь грузинам придут прибалтийские страны, а также Польша и Украина.
-----------------------------------------------------------------
Rusi su unistili gruzijsku armiju i potrebno je Gruziji minimum 3 godine da obnovi svoju Vojsku..
Trenutno Vojska Abhazije je dva puta jaca od gruzijske Vojske...tvrde analiticari..
А јел си ти читав? Тако учи цела Црква одувек. А ако би ти напустио Цркву због тога, је твоја ствар. Значи: да немаш љубави према Богу.
И ово погрешно схваташ: Христос (и ови остали) је по рођењу јеврејин, али је Христос (и остали) осудио јеврејско богоиздајство ("вама је отац ђаво", итд.) Јудаизам је, у суштини, антихришћанство. Ако то, до сада, из ових постова ниси схватио: онда ти не могу помоћи!
Аналитики: Грузинская армия разбита
По данным российских аналитиков Грузия не сможет воевать еще ближайшие три года. Россия нанесла войскам Михаила Саакашвили, который отбросил ее военный потенциал на годы назад. По некоторым данным военных потенциал абхазской армии сейчас превышает в два раза способность грузин к военным операциям. Предположительно в этой связи Тбилиси попытается заручиться поддержкой своих крупных союзников, которые обеспечат защиту города от надвигающейся российской армии. При этом главный союзник Грузии в лице США не испытывает особенного энтузиазма на этот счет, поскольку сильно завязан в Ираке и Афганистане. Предположительно, на помощь грузинам придут прибалтийские страны, а также Польша и Украина.
-----------------------------------------------------------------
Rusi su unistili gruzijsku armiju i potrebno je Gruziji minimum 3 godine da obnovi svoju Vojsku..
Trenutno Vojska Abhazije je dva puta jaca od gruzijske Vojske...tvrde analiticari..
Кад је твоја смрадикалска багра изгубила све изборе по списку,Rusi su unistili gruzijsku armiju i potrebno je Gruziji minimum 3 godine da obnovi svoju Vojsku..
Па нормално да те не уче тако када нису православни већ екуменисти (јеретици).Mene moji sveštenici tome nisu učili.
"Vama je otac đavo", kada bi se odnosilo na Jevreje i veru judejsku bi značilo da je Mojsije đavo, jer jedino se Mojsije može smatrati za njihovog oca nacije.
Dalje, Isus nikada nije bio za ukidanje vere judejske, već za njeno vraćanje na ortodoksni put, sa do tada već izvitoperenog po meri bogatih moćnika.
Hrišćanstvo su stvorili njegovi učenici, a ne on. Do sada se i hrišćanstvo neizmerno iskvarilo u odnosu na ono izvorno, iz istih gore navedenih razloga.
Ako bih ja prestao da odlazim na liturgije nekog ludog, rasizmom zadojenog popa, ne znači da sam se odrekao Boga, već naprotiv, da gajim njegove vrednosti.
Judeizam ne može nikako biti u svojoj osnovi antihrišćanstvo, kako ti navodiš, jer je mnogo stariji od hrišćanstva, i hrišćanstvo je proisteklo iz judeizma, kao što je islam proistekao iz judeizma i hrišćanstva zajedno.
Judeizam je u svojoj osnovi antipaganstvo, prva religija koja je slavila i priznavala jednog istinskog Boga, tvorca svega živog i neživog.
Koj me se bre tiče neka ruska intervencija...Nek ratuju...Ali nek budu spremni da snose POSLEDICE,kao i ostali koji slično rade![]()
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...96892ad70d985e427&dan=14&mesec=08&godina=2008
uvesce sankcije rusima pa i oni malo da osete sta je kad nema benzina..................
hahahha
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...96892ad70d985e427&dan=14&mesec=08&godina=2008
uvesce sankcije rusima pa i oni malo da osete sta je kad nema benzina..................

a od koga ce da snose posledice
Прегазише их ко плитак поток
pa Rajsova i Bus kad uvedu sankcije
Gde li si ti tu procitao o benzinu, pitam se, pitam? Al ako ste tamo svi pismeni ko i Palma...![]()